Martinez1948 написа:delqnski47 написа:
Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.
Интервюто съм го споделил заради Ради Здравков (който познавам лично)... и знам че наистина милееше за ЦСКА, а в квартала се разхождаше със суичъри на отбора. И е отказал да бъде Легенда-Служител тоест само да седи на стадиона за да има по-лесно припознаване както някои други. Но понеже е отказал да припознае Етрополе+Литекс(Ловеч)= ла*нарщината е предател !
Много вещо гледате подуенци ама нещо не коментирате вашите ръководители и тартори какво са казли и направили. Докато смятате дълговете на онези вашите пастири току виж са ви пробутали някой нов отбор, който ще ви се наложи да припознавате.
Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.