Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: Без цензура!

Мнениеот Kiril2681 » 12 юни 2020 02:05

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:

Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.

Интервюто съм го споделил заради Ради Здравков (който познавам лично)... и знам че наистина милееше за ЦСКА, а в квартала се разхождаше със суичъри на отбора. И е отказал да бъде Легенда-Служител тоест само да седи на стадиона за да има по-лесно припознаване както някои други. Но понеже е отказал да припознае Етрополе+Литекс(Ловеч)= ла*нарщината е предател !

Много вещо гледате подуенци ама нещо не коментирате вашите ръководители и тартори какво са казли и направили. Докато смятате дълговете на онези вашите пастири току виж са ви пробутали някой нов отбор, който ще ви се наложи да припознавате.

Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.
:) :) :) :) И ти ми говориш за комунизъм и социалистически модел на управление?!?! Не знам защо не си отвориш едно Работническо дело, от която година си пожелаеш и не видиш как говориш-пишеш точно като тях?! Пробвай, ще се изненадаш от собствената си глупост.... а това вече ще е стъпка напред в развитието ти! Обожавам някой да ми говори как ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЗНАЕМ...и прочие, как НЯКОЙ КАЗВА НЕЩО СМИСЛЕНО..По чии разбирания, бе пиленце?! По твоите ли?! И ако е така, защо те да са правилните , а не тези на Иван Петканов, примерно?! Защо ти да знаеш,а ние, останалата паплач, да тънем в невежество и целуваме земята под нозете ти, защото си ни образовал?!?! Както виждаш и ако можеш да го осмислиш, просто ти задавам няколко въпроса - НЕ налагам мнение. Та - кои са тези ВСИЧКИ, бе готин? Кое е това НЕЩО СМИСЛЕНО? А и последно - този, когото познаваш лично..Знаеш ли, много ми напомня на един познат, който има анцунг на Дортмунд и през ум не му минава да ходи в Шалке, още по-малко пък да работи...за дублиращия им отбор, той човечеца просто си е от Ливърпул, познатият ми де! Айде сега - казвам ти дъще, сещай се снахо!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2020 02:11

Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 12 юни 2020 04:47

Има ли авиатори тука или сте само долни припоци ? Жужи и Изгората на Мечев правят селекцията вече по видео ... чули са, че така правят големите отбори....въртят по цел ден клипове как негри грабят магазини в САЩ и си избират новата Каранга....евала, припоциииии ! Чакайте новата си печка......

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юни 2020 07:22

Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

С лека ръка раздаваш квалификации,по късна доба.Не бъркай политиката със спорта.Аз съм фен на онова ЦСКА,което приключи преди години.Аз също също приключих с фенството.Като антикомунист съм се оформил,сигурно преди ти да се родиш.Общо взето глупост си написал,виж си хората от вашата пейка.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 юни 2020 08:35

Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

Ами то е шизофрения и капитан Аспарухов от Народната милиция и същевременно "репресии" от БКП във вид на конфискувано Алфа Ромео...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 12 юни 2020 08:53

miro_rz написа:Кой гледа хандбала?

Головете за оувърчетата били падали след 75 минута ( старо тото- правило).
4:1 76, 4:2 78, 4:3 82, 5:3 90 ;)
И още едно неписано правило: През май тото не играй. Но тази година нещата се изместиха в юни.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2020 09:22

:) сега новата сага ще е: Ще даде ли Тити своите си акции на Арменеца ?
cool

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юни 2020 09:29

k_oleto написа::) сега новата сага ще е: Ще даде ли Тити своите си акции на Арменеца ?
cool

Благодаря ти, Учителю!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 12 юни 2020 09:30

Драма в Левски: Хубчев се запъна за 360 000 лв., нещата отиват към съд
Треньорът е подписал договора си с клуба като германски гражданин

Още една драма, след тази на Хиндилян към Тити- "Дай акциите на Нас"
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 юни 2020 10:31

Миндилян е прав!
София Лапат имат така добре развита мрежа за продажба на брашно, че спокойно могат да издържат една скромна група от двадесетина параолимпийци...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “Левски”