Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Без цензура!

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 20:12

peliforewer написа:
Blue_Blood84 написа:
Red_Neck написа:Ще видим....
Може капарото да е заминало за охрана, кетъринг и лизингова вноска на семейство Раеви,.... знам ли какви са ви вече приоритетите :)

Е аз знам, че вие чорбарите винаги предварително се презастраховате с това, че ако Левски бие, е уредено, а ако не бие нямате обяснение. Нещо като, ние не искаме сливане с литекс или локо софия, а сега нямате обяснение. :) :) :)

За какво биене ми говориш като вие от юли 2019 нямате победа на чужд терен,а от началото на декември 2019 въобще не знаете какво е победа,като изключим един мач спечелен след продължение и дузпи.

Говоря ти за конспирацията на red_neck от преди две седмици, че предварително е решено Левски да вземе купата.

Мнение от Red_Neck » 02 юни 2020 10:59

Дано греша, но очаквам яко тото до края на сезона в А група от всички отбори, .... без изключения :!: Короната удари финансово футбола, а и селекции за новия сезон трябва да се финансират. :)

Според мен, купата е капарирана и освен ако ония не направят някаква мега-глупост (да не можеш да биеш Славия с 3-4 пробити футболисти в последен кръг), ще прекъснат сушата без трофей.
Общо взето, очаквам 45-дневен, нискобюджетен, БГ порнак.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 20:18

peliforewer написа:
Blue_Blood84 написа:
Red_Neck написа:Ще видим....
Може капарото да е заминало за охрана, кетъринг и лизингова вноска на семейство Раеви,.... знам ли какви са ви вече приоритетите :)

Е аз знам, че вие чорбарите винаги предварително се презастраховате с това, че ако Левски бие, е уредено, а ако не бие нямате обяснение. Нещо като, ние не искаме сливане с литекс или локо софия, а сега нямате обяснение. :) :) :)

За какво биене ми говориш като вие от юли 2019 нямате победа на чужд терен,а от началото на декември 2019 въобще не знаете какво е победа,като изключим един мач спечелен след продължение и дузпи.

Смисъла на спора беше, че според него всичко е начертано предварително и че се знае кой кого ще бие, а аз му писах, че купата ще я вземе отбора, който допусне най-малко грешки. Той си мисли, че всичко се урежда в първенството, аз казвам, че макар и на много слабо ниво все пак се играе футбол и такива мачове не се уреждат ей така. Верея с някой друг в дъното може, но ей така да се каже предварително кой ще вземе купата е пълен абсурд, а това че, сме слаби и нямаме победа навън от мача с Дунав не го успорвам.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юни 2020 20:44

Като съм сигурен в нещо - ще си го пиша.

Казах вчера, че Насо е финансово неграмотен да се оправи с Левски и ще е мега грешка да се раздели с Хучев (който му е интересно - да върне назад, за да разбере защо).
Днес се потвърждава мнението ми: Хубси не иска да се дава за без пари :)

Продължение - очаквам и футболерите да не искат!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юни 2020 21:09

k_oleto написа:Като съм сигурен в нещо - ще си го пиша.

Казах вчера, че Насо е финансово неграмотен да се оправи с Левски и ще е мега грешка да се раздели с Хучев (който му е интересно - да върне назад, за да разбере защо).
Днес се потвърждава мнението ми: Хубси не иска да се дава за без пари :)

Продължение - очаквам и футболерите да не искат!

Ти си някакъв уникален , гений !!!
Ти си богатство за този форум ... Не , ти си богатство за Клета Майка България !
Аз се чувствам богопомазан , че имам този шанс , щастие да имам макар и виртуален допир с човек като теб !
Прекланям се пред твоя гений ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 11 юни 2020 22:11

Насо нема значение колко е грамотен-добре облиза меките части на Еднокнижника, цици ревлона пък извърши същото със стройното момче.. Така единственият отбор в света, който два пъти е фалирал и един път закрит и въпреки това си е пак той и то на 106,ще продължи да радва целокупната рая... Един отбор, една партия, един народ...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 юни 2020 22:11

Кой гледа хандбала?
Изображение

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 11 юни 2020 23:11

А пък този Мърльо къв е путьо, не е истина, все едно се избиват за него 4-5 отбора и има 10 предложения, а не се вижда, че е негодник, който никой не го иска вече, че чак пък отказва на Насо.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 юни 2020 00:08

soulfly1948 написа:Насо нема значение колко е грамотен-добре облиза меките части на Еднокнижника, цици ревлона пък извърши същото със стройното момче.. Така единственият отбор в света, който два пъти е фалирал и един път закрит и въпреки това си е пак той и то на 106,ще продължи да радва целокупната рая... Един отбор, една партия, един народ...

Тоя комарджия дължи пари на цяла София затова взе акциите. Квото може да докопа от даренията на наивниците и бъдещи спонсори и дотам. Ще напусне като Стоичков който също дойде с тъпани и зурли в ЦСКА и се изниза тихомълком

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 12 юни 2020 00:38

[quote="delqnski47"][/quote]
Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.

Интервюто съм го споделил заради Ради Здравков (който познавам лично)... и знам че наистина милееше за ЦСКА, а в квартала се разхождаше със суичъри на отбора. И е отказал да бъде Легенда-Служител тоест само да седи на стадиона за да има по-лесно припознаване както някои други. Но понеже е отказал да припознае Етрополе+Литекс(Ловеч)= ла*нарщината е предател !

Много вещо гледате подуенци ама нещо не коментирате вашите ръководители и тартори какво са казли и направили. Докато смятате дълговете на онези вашите пастири току виж са ви пробутали някой нов отбор, който ще ви се наложи да припознавате.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 юни 2020 01:10

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:

Винаги ми е било цифра смешно когато някой каже нещо смислено и понеже не е удобно или нямате аргумент казвате ''провокатор'' !
Вие сте тоталното олицетворение на комунизма и социалистическият модел на управление.......
Всички знаем кое е правилно и кое е грешно, но спазвате стрикто всичко, което генералният секретар на ЦК ви е казал да правите, да мислите и тн... А който каже истината (не говоря за себе си) е провокатор, фашист, народен враг.

Интервюто съм го споделил заради Ради Здравков (който познавам лично)... и знам че наистина милееше за ЦСКА, а в квартала се разхождаше със суичъри на отбора. И е отказал да бъде Легенда-Служител тоест само да седи на стадиона за да има по-лесно припознаване както някои други. Но понеже е отказал да припознае Етрополе+Литекс(Ловеч)= ла*нарщината е предател !

Много вещо гледате подуенци ама нещо не коментирате вашите ръководители и тартори какво са казли и направили. Докато смятате дълговете на онези вашите пастири току виж са ви пробутали някой нов отбор, който ще ви се наложи да припознавате.

Дърта си вече и за сФирки по второстепенните пътища не ставаш.

Върни се в “Левски”