blue avalanche написа:metodito написа:blue avalanche написа:В ПЪРВИЯ си сезон в Левски Тасевски има 32(ТРИДЕСЕТ И ДВА) мача. Като не знаеш, що дрънкаш? И, за твое сведение, Г.Йорданов на 17г. има 30(ТРИДЕСЕТ) мача за Локо Пд. Опитен дрън-дрън... Или го имаш таланта, или не.
Аз го питам за продукт на школата на Левски, той ми дрънка за Бедоя, Мариани, Мазурек и Тасевски...
Явно е, че се правиш. Аз те питам кога Тасевски се превърна във фактор за "Левски" ти ми говориш за мачове. Да. Ако ги нямаше тези мачове, нямаше да има тази роля.
Относно плеймейкър, какво да кажа: че няма да изкараме плеймейкър от школата, това ли? Добре, няма да изкараме. Тактически неграмотен продукт произвеждаме за съжаление и това е. Всички школи у нас създават тактически неграмотни футболисти.
Щом някой е изиграл 32 мача за сезона той "фактор" ли е или лукова глава?
Мен другите школи не ме интересуват. Мен ме интересува как школата на Левски си оправдава парите.
Ми, погледни другите отбори от ППЛ и ще разбереш. В "Ботев" Пд имаш водещи футболисти, които са сини кадри. Славия мине се не мине време и отмъква по някой син юноша. Продаден на Фиорентина как ти звучи? Сега, как ръководството монетизира школата на "Левски", това е съвсем друга работа, човек.