Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 17:45

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:В ПЪРВИЯ си сезон в Левски Тасевски има 32(ТРИДЕСЕТ И ДВА) мача. Като не знаеш, що дрънкаш? И, за твое сведение, Г.Йорданов на 17г. има 30(ТРИДЕСЕТ) мача за Локо Пд. Опитен дрън-дрън... Или го имаш таланта, или не.
Аз го питам за продукт на школата на Левски, той ми дрънка за Бедоя, Мариани, Мазурек и Тасевски...

Явно е, че се правиш. Аз те питам кога Тасевски се превърна във фактор за "Левски" ти ми говориш за мачове. Да. Ако ги нямаше тези мачове, нямаше да има тази роля.
Относно плеймейкър, какво да кажа: че няма да изкараме плеймейкър от школата, това ли? Добре, няма да изкараме. Тактически неграмотен продукт произвеждаме за съжаление и това е. Всички школи у нас създават тактически неграмотни футболисти.

Щом някой е изиграл 32 мача за сезона той "фактор" ли е или лукова глава?
Мен другите школи не ме интересуват. Мен ме интересува как школата на Левски си оправдава парите.

Ми, погледни другите отбори от ППЛ и ще разбереш. В "Ботев" Пд имаш водещи футболисти, които са сини кадри. Славия мине се не мине време и отмъква по някой син юноша. Продаден на Фиорентина как ти звучи? Сега, как ръководството монетизира школата на "Левски", това е съвсем друга работа, човек.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 18:52

metodito написа:Ми, погледни другите отбори от ППЛ и ще разбереш. В "Ботев" Пд имаш водещи футболисти, които са сини кадри. Славия мине се не мине време и отмъква по някой син юноша. Продаден на Фиорентина как ти звучи? Сега, как ръководството монетизира школата на "Левски", това е съвсем друга работа, човек.

Ама той, целия български футбол е пълен с талаш от нашата школа! Като започнеш с Фиданинци, Хубчевци, Мунинци, Садули, Геневци, Мисяци, Георгиевци и т.н. Само дето един не става за чеп! Хвани единия, удари другия!
Балтанов и Вутов са си точно на ниво Ботев. В Левски им се нагледах - мерси!
Айде да видим и тая пуста Славия... По-миналата година ми надуха главата със супермегазвездата Георги Йомов. Па как не го оценили в Левски, па как се откупил, па това, па онова... Сега тази супермегазвезда търка пейката в Славия. Другият наш юноша Г.Иванов е пред гръмовния и суперсензационен трансфер в... ЦСКА 1948. Уау!!!
"Продаден във Фиорентина" ми звучи като "Марио Кирев в Ювентус". Като "продаден в Удинезе"...
В нашата школа мами и татьовци си плащат, за да може тяхните некадърничета да ритат топка. И "произвеждаме" Алекс Боримировци! Ако така ще я карат, по-добре да я закриват!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 19:40

Ми не е вярно. Фидановци или каквито и да са, играят в най-горното ниво на българския футбол, блу. Не са се отказали от футбола или да ритат за здраве в долните групи. Това с татковците е чума, която не може да бъде избегната.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2020 21:46

И Славия ли ще мине Левски?
Този Хубчев и до баража няма да стигне. :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 21:48

metodito написа:Ми не е вярно. Фидановци или каквито и да са, играят в най-горното ниво на българския футбол, блу. Не са се отказали от футбола или да ритат за здраве в долните групи. Това с татковците е чума, която не може да бъде избегната.

Фиданин - Ботев Вр
Мунин - Банско
Хубчев - Етър
Садула - Витоша
Мисяк - Янтра
Генев - без отбор
Ас.Георгиев - без отбор
и т.н.
Най-горно ниво, ама друг път.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 08 юни 2020 21:51

1914.1902 написа:И Славия ли ще мине Левски?

Ако питаш мен, те въобще не са за Европа ... само срам ... за там се искат футболисти, иначе първи, втори кръг най-много. 10 години едно и също гледаме

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 21:52

Какво чудно има? Ако се издъним срещу Арда... Вече сме на нивото на Ч.Море, Берое, Ботев Пд... Ако сменят сините фанелки с някакви други никой няма да познае, че играе Левски! :evil:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2020 21:55

blue avalanche написа:

Какво чудно има? Ако се издъним срещу Арда... Вече сме на нивото на Ч.Море, Берое, Ботев Пд... Ако сменят сините фанелки с някакви други никой няма да познае, че играе Левски! :evil:

Подкрепям твоето мнение, а и преди няколко страници писах как за последните 10 двубоя от 30 възможни точки, Левски е успял да вземе едва 11 с вкарани 8 гола. Дъното на дъното.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 22:43

blue avalanche написа:
metodito написа:Ми не е вярно. Фидановци или каквито и да са, играят в най-горното ниво на българския футбол, блу. Не са се отказали от футбола или да ритат за здраве в долните групи. Това с татковците е чума, която не може да бъде избегната.

Фиданин - Ботев Вр
Мунин - Банско
Хубчев - Етър
Садула - Витоша
Мисяк - Янтра
Генев - без отбор
Ас.Георгиев - без отбор
и т.н.

В други отбори нема, убеден си? Мисяк стигнал до Габрово?
Пък един вкара на Порто, зна'ш ли? Че и на Спортинг.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 23:08

metodito написа:
blue avalanche написа:

Фиданин - Ботев Вр
Мунин - Банско
Хубчев - Етър
Садула - Витоша
Мисяк - Янтра
Генев - без отбор
Ас.Георгиев - без отбор
и т.н.

В други отбори нема, убеден си? Мисяк стигнал до Габрово?
Пък един вкара на Порто, зна'ш ли? Че и на Спортинг.

Във "висшия ешалон"(Л-ц, Локо Пд, Тире) няма нито един "кадър". В Левски ги знаем. Оттам нататък няма да правя каталог на всеки Сульо и Пульо, дето е джиткал в ДЮШ на ПФК Левски, а сега търчи по разни ливадки и моравки... Който има нервии време - да заповяда... Или много държиш да знаеш къде разхождат фанелката разни Табаковци, Цачевци, Кировци, Матерацита... Или супермегазвездата Жак Коен, дето се разходи до Лондон...
Впрочем, Г.Шейтанов също се помисли за голямата работа и къде е сега??? Стивън Петков знаеш ли къде джитка? Ама и той голям го вадеше...
Супермегазвездата Т.Чаворски - Хебър
Както казах - пълен талаш! Това "произвежда" нашата школа!

Върни се в “Левски”