Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 31 май 2020 14:37

peliforewer написа:
yagarr написа:
Teo написа:
yagarr написа:Нищо особено днес. Иначе второто място и купата си ги взимаме 8-)

С тая игра баце трудно... :lol: Не сме мръднали от към футболното естество.
Тиаго и Белтраме задължително титуляри. Кери и Енрике също.
Ако съм треньор играем в схема 3-4-3... за България е най-добрата схема предвид отборчетата надолу.

Ако съдим по нивото на съперниците поне по последните мачове изиграни в първенството сме със сигурност втори ;)

По-скоро подкрепям Тео,първото полувреме нямаше нищо позитивно в нашата игра,гледах и Левски и Лудогорец на този етап са в по-добра форма.Халфове и нападатели или не ги нарежда и селектира правилно Крушич или нямат нужната класа за ЦСКА.

Лудогорец са в доста по - добро състояние от нас, но Левски определено не са! Гледах им контролата с Витоша, и там са зле нещата.
Друг е въпроса, че в контролите особено след такава пауза се играе много внимателни и не се търси резултат на всяка цена. На мен ми допадна желание и дисциплината на повечето играчи. В Защита и средата на терена беше прилично като за първа контрола след почти 3 месеца пауза. Евандро, Соу и Джеси не впечатлиха с играта си, но Кери, Енрике, Юрич и Тиаго се включиха добре. Също много силно игра Мазику. В защита имаше само едно пропукване за 90 минути. Като цяло не можем да искаме повече на този етап.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 май 2020 20:15

Днес се зачетох в историята на ЦСКА. Научих нещо, което не знаех до момента. ОСК (Офицерски спортен клуб), един от създателите на АС-23, е основал още Българския Олимпийски Комитет! Почувствах се неимоверно горд.
След обед реших да гледам спортното предаване по БНТ, където участваха Полковника и ГА. Жалка история! Беше ме срам, колкото гогато биха юношите на Армията.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 01 юни 2020 13:28

delqnski47 написа:
peliforewer написа:Не ви се меся,но темата в момента трябва да е изкупването на билетите за мача с Локо Пд,за бръмчалки винаги има време ;) .

Идеята не е лоша,нищо че е изкопирана от ''Левски''.В крайна сметка инициативата не трябва да се изродява в печелене на пари за клуба.Абсолютно против съм феновете да се ползват за такова нещо,както е в другия лагер,но там нямат особен избор.Феновете не трябва да поемат чужд товар :!: Респективно кампанията ни не трябва да е масова,а просто периферна както е в момента.

Малко закъсняло ама....
Не съм съгласен с шефа, ма изобщо.
Виртуални билети трябва да има защото:
1) Има много фенове от чужбина, които искат да помагат на отбора по един или друг начин.
2) Има и доста фенове Не живеещи във София и околностите, които пълнят стадионите по България(когато гостува отбора в техния град), те също искат да помогнат на клуба по един или друг начин.
Докато тези парите отиват за школата, или за стадиона, това е СУПЕР. Издръжката на отбора е задължение на собственика.

После ако искаме някой ден да бъдем "собственици" на ЦСКА, ние феновете, първо ни трябва "превъзпитание"
1) Независимо от играта и резултатите всеки от нас трябва да знае(рефлекс да стане) в края на седмицата съм на мач, трябва да си отделя 15-20 лева. Ако не искаш да ходиш на мач, ми купи си виртуален билет.
2) Независимо от играта и резултатите ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, не трябва да се повтаря това, което се случи по време и след мача със Царско село. Това е нашия отбор, нашите футболисти нашия тренер и т.н.
Да ТОВА Е НАШИЯ ОТБОР и докато някой плаща сметките е хубаво ние да свикнем да мислим за отбора, като за наш, на феновете(без да управляваме на този етап), когато момента назрее и ние сме достатъчно "превъзпитани" за да бъдем акционери(собственици) на отбора, Росен Петров го каза много точно със 100 марш от Армията и София.
Ако искат да се кандидатират за СЕО ок събираме се и ги избираме, тях или някой друг кандидатирал се.

Това е пътя.. 95%+ от нас сме зад ЦСКА на армията, ми да използвам този си човешки ресурс.
В това отношение ЦСКА 1948 ми харесва в пъти повече, това е пътя към всеки клуб в бг..

С този си ход "ръководството" на отбора ни прави ОГРОМНА УСЛУГА, ние обаче трябва да се възползваме, и да я обърнем в наша полза, наша и на ЦСКА-София(нашия отбор)...
Малко е дълго, извинявам се предварително....

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юни 2020 22:07

SLAP написа:
delqnski47 написа:
peliforewer написа:Не ви се меся,но темата в момента трябва да е изкупването на билетите за мача с Локо Пд,за бръмчалки винаги има време ;) .

Идеята не е лоша,нищо че е изкопирана от ''Левски''.В крайна сметка инициативата не трябва да се изродява в печелене на пари за клуба.Абсолютно против съм феновете да се ползват за такова нещо,както е в другия лагер,но там нямат особен избор.Феновете не трябва да поемат чужд товар :!: Респективно кампанията ни не трябва да е масова,а просто периферна както е в момента.

Малко закъсняло ама....
Не съм съгласен с шефа, ма изобщо.
Виртуални билети трябва да има защото:
1) Има много фенове от чужбина, които искат да помагат на отбора по един или друг начин.
2) Има и доста фенове Не живеещи във София и околностите, които пълнят стадионите по България(когато гостува отбора в техния град), те също искат да помогнат на клуба по един или друг начин.
Докато тези парите отиват за школата, или за стадиона, това е СУПЕР. Издръжката на отбора е задължение на собственика.

После ако искаме някой ден да бъдем "собственици" на ЦСКА, ние феновете, първо ни трябва "превъзпитание"
1) Независимо от играта и резултатите всеки от нас трябва да знае(рефлекс да стане) в края на седмицата съм на мач, трябва да си отделя 15-20 лева. Ако не искаш да ходиш на мач, ми купи си виртуален билет.
2) Независимо от играта и резултатите ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, не трябва да се повтаря това, което се случи по време и след мача със Царско село. Това е нашия отбор, нашите футболисти нашия тренер и т.н.
Да ТОВА Е НАШИЯ ОТБОР и докато някой плаща сметките е хубаво ние да свикнем да мислим за отбора, като за наш, на феновете(без да управляваме на този етап), когато момента назрее и ние сме достатъчно "превъзпитани" за да бъдем акционери(собственици) на отбора, Росен Петров го каза много точно със 100 марш от Армията и София.
Ако искат да се кандидатират за СЕО ок събираме се и ги избираме, тях или някой друг кандидатирал се.

Това е пътя.. 95%+ от нас сме зад ЦСКА на армията, ми да използвам този си човешки ресурс.
В това отношение ЦСКА 1948 ми харесва в пъти повече, това е пътя към всеки клуб в бг..

С този си ход "ръководството" на отбора ни прави ОГРОМНА УСЛУГА, ние обаче трябва да се възползваме, и да я обърнем в наша полза, наша и на ЦСКА-София(нашия отбор)...
Малко е дълго, извинявам се предварително....

Подкрепям, феновете трябва да помагат финансово. Жалко, че малко се говори и пише по тази тема.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 юни 2020 09:41

Според мен това с управлението на феновете е демагогия.
Да, феновете могат да държат акциите и да гласуват на общо събрание, но дотам. Оперативното управление винаги е в хората с парите. И така трябва да е. Не може сульо и пульо, които не могат да организират собствения си живот, да вземат решения в клуб, в който работят десетки хора, решават се кариери, решава се бъдещето на немалко деца и т.н.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2020 09:54

djd написа:Според мен това с управлението на феновете е демагогия.
Да, феновете могат да държат акциите и да гласуват на общо събрание, но дотам. Оперативното управление винаги е в хората с парите. И така трябва да е. Не може сульо и пульо, които не могат да организират собствения си живот, да вземат решения в клуб, в който работят десетки хора, решават се кариери, решава се бъдещето на немалко деца и т.н.

По добре бивш ритнитопковец да управлява клуба отколкото тва дет виждам редовно на стадиона около мене :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 юни 2020 17:14

delqnski47 написа:
djd написа:Според мен това с управлението на феновете е демагогия.

По добре бивш ритнитопковец да управлява клуба отколкото тва дет виждам редовно на стадиона около мене :lol: :lol:

То щото, като ни управлява ритнитопковец сме прокопсали и на клубно и на национално ниво. Ако тия дето управляват футбола ни, разбират поне малко от мениджмънт, то нямаше да отпадаме от знайни и незнайни ритнитопковци от Косово, Лихтенщайн и други. Бас държа, че тия около тебе няма да се справят по-зле от Стойкас, малкия Ганчев и компания, че и големия(малък) Ганчев.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 юни 2020 17:29

Значи, те на държавно ниво ни лъжат и крадат. Като почнем от министър-председател, министри, шефове на бюджетни комисии, опозиция(странно мълчи), кметове, общински съветници, полицаи, прокурори и т.н., та в едно дружество (АД) няма да ни излъжат. Че то кой ще им търси отговорност? Примерно съберем по някакъв начин 20 млн. на година, кой ще сложим да ги управлява?
Единствено на Марто, Стенли и Бербата имам вяра. Поне досега не са се опетнили. Ама надали някой от тях ще се съгласи.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 юни 2020 18:44

Много подценявате ръководните умения на ГГ и мениджърските на СС, влияейки се от турбо-селянията около тях.
Григорий вече 25-30 години (с променлив успех) развива и удържа мащабен за страната ни бизнес, а много от неговото време отдавна се наиграха. През Ловеч минаха много класни чужденци и бяха развити не малко българчета.
Колкото до СС, той е просто проекция на ГГ.
Ако си гледа само мениджърството и не си отваря устата, си е ОК.
За съжаление, в София на този етап не им се получава. Факт!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 03 юни 2020 22:22

Мащабите са други и не само във футбола.

Върни се в “ЦСКА”