peliforewer написа:yagarr написа:Teo написа:yagarr написа:Нищо особено днес. Иначе второто място и купата си ги взимаме
С тая игра баце трудно...Не сме мръднали от към футболното естество.
Тиаго и Белтраме задължително титуляри. Кери и Енрике също.
Ако съм треньор играем в схема 3-4-3... за България е най-добрата схема предвид отборчетата надолу.
Ако съдим по нивото на съперниците поне по последните мачове изиграни в първенството сме със сигурност втори
По-скоро подкрепям Тео,първото полувреме нямаше нищо позитивно в нашата игра,гледах и Левски и Лудогорец на този етап са в по-добра форма.Халфове и нападатели или не ги нарежда и селектира правилно Крушич или нямат нужната класа за ЦСКА.
Лудогорец са в доста по - добро състояние от нас, но Левски определено не са! Гледах им контролата с Витоша, и там са зле нещата.
Друг е въпроса, че в контролите особено след такава пауза се играе много внимателни и не се търси резултат на всяка цена. На мен ми допадна желание и дисциплината на повечето играчи. В Защита и средата на терена беше прилично като за първа контрола след почти 3 месеца пауза. Евандро, Соу и Джеси не впечатлиха с играта си, но Кери, Енрике, Юрич и Тиаго се включиха добре. Също много силно игра Мазику. В защита имаше само едно пропукване за 90 минути. Като цяло не можем да искаме повече на този етап.