Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 17:59

В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .

[offtopic]Да уточня , лично мнение :mrgreen:[/offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 май 2020 18:15

Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .

Какво да му е адекватното на Павел Колев? Ако беше адекватен още в началото на годината щеше да излезе и да каже истинските суми които Левски трябва да плати по някакъв начин за да вземе лицензи за ЕКТ и А група. Не. Само апели към феновете да дават. А истинската сума, която трябва да се намери до няколко седмици, за да получи Левски евролиценз, и малко повече за да вземе лиценз за А група, е над 5 млн. лв. Иначе следва В група.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 май 2020 18:18

Eminem написа:Божков се гаври с Бойко, не с клуба.
Никой нормален (тита не е сред тях) не е заявил желание да вземе акциите. Тръста и нкп са подлоги на сз и Божков ги връща там, откъдето ги е взел. Опитаха се да изманипулират хората, че има конфликт на интереси, но се оказа, че Бойко има пълното право да действа. Сега топката е в неговото поле. Ако Левски фалира, вината ще е само и единствено негова.

Е кой нормален и сериозен ще иска да вземе клуба в момента? То с "морала" на Тити отбор не може да се издържа. А не са много мераклиите да тръгнат с 5-6, че и повече млн. напред до седмици, пък после да му мислят.
А за прогледналия армеец нещата са ясни. Целта беше Борисов да го ползва за гръмоотвод - да вземе акциите, да симулира активност, а после да почне да се сополяви, че видите ли Божков е измамник и положението в клуба е изначално много по-сложно отколкото той си е мислел, че затова най-добре да тръгваме начисто.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 18:28

alexdb написа:
Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .

Какво да му е адекватното на Павел Колев? Ако беше адекватен още в началото на годината щеше да излезе и да каже истинските суми които Левски трябва да плати по някакъв начин за да вземе лицензи за ЕКТ и А група. Не. Само апели към феновете да дават. А истинската сума, която трябва да се намери до няколко седмици, за да получи Левски евролиценз, и малко повече за да вземе лиценз за А група, е над 5 млн. лв. Иначе следва В група.

Ок , щом е излъгал Павел Колев ... дай пример ... казал е "Х" Лева месечно, но е излъгал и са били "Y" Лева месечно , разбираш ме .
До колкото знам може да се намерят обявените суми за издръжка на клуба за месец и събраните пари за месец .
Иначе няма смисъл .

tochavos написа:

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 13 май 2020 19:17

Мирена Филипова

Кратко стихче без претенция

- Кой хлопа в този ранен час?
- Аз хлопам — отговори Диков.
- Върви си! Не ща тез акции аз!
- Не щеш ги? — каза Диков.

- Не зная как си се решил…
- Реших се — каза Диков.
- Васил е нещо наумил.
- Май нещо. — каза Диков.

- При мен да дойдеш, току-виж…
- Да дойда? — каза Диков.
- Не знам какво ще надробиш.
- Не знаеш! — каза Диков.

- При тебе, ако дойда вън…
- Ела де! — каза Диков.
- Ще пратя Кралев, тоя пън.
- Прати го. — каза Диков.

- Виж, Тити пак се разрева.
- Сефте... - отвърна Диков.
- Върви при него ти сега.
- На теб джиросани са. - каза Диков.

- Виж, има там едно момче.
- Момче? - запита Диков.
- Успял млад мъж, знаеш го добре.
- Добре. - завърши Диков.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 май 2020 19:26

Kotooshu написа:
alexdb написа:

Ок , щом е излъгал Павел Колев ... дай пример ... казал е "Х" Лева месечно, но е излъгал и са били "Y" Лева месечно , разбираш ме .
До колкото знам може да се намерят обявените суми за издръжка на клуба за месец и събраните пари за месец .
Иначе няма смисъл .

Ми до две-три седмици ще видиш официално. Левски е с отрицателен капитал от 5 млн. А П. Колев не е глупак и не случайно на няколко пъти вметна, че може да поиска обявяване в несъстоятелност на Левски. Не за друго, ами защото ако при отрицателен капитал не го направи рискува да го гони прокуратурата и да го съдят за банкрут. Отделно са парите за заплати на играчите, издръжка на базата и пари за НАП.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 13 май 2020 19:28

W84me написа:Някои тука пък чакали мнението на Томислав Русев.. Тая мъжка шунда, подлога на ББПП, лизач и нагъзен лайнар, някой смята ли го за фактор?

Томислав каза, че Бойко е направил грешки, ама е искал да помогне и ако не е бил той.. никой нямаше да го е грижа за спорта. :lol: Та с една дума, без Бойко няма футбол, няма спорт, няма държава, няма свят. :lol: :lol: Голяма мисирка е Томислав :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2020 19:31

danon написа:
W84me написа:Някои тука пък чакали мнението на Томислав Русев.. Тая мъжка шунда, подлога на ББПП, лизач и нагъзен лайнар, някой смята ли го за фактор?

Томислав каза, че Бойко е направил грешки, ама е искал да помогне и ако не е бил той.. никой нямаше да го е грижа за спорта. :lol: Та с една дума, без Бойко няма футбол, няма спорт, няма държава, няма свят. :lol: :lol: Голяма мисирка е Томислав :roll:

Мани го Томислав, лошото е че има хора, които наистина мислят така. До толкова им промиха главите за 10 години. Станаха тикви, като тиквата му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 май 2020 19:32

За съжаление цирка днес не беше гавра само с Тиквата, а и с клуба и всички привърженици на Левски. Една част от тях разбира се не го разбират и си мислят, че гаврата е само с Тиквун. И щом Божков е дал 25 млн. за клуба значи всичко му е позволено...
Такова унижение с клуба аз лично досега не бях виждал... Какво ли не бяхме преживели през последните 11 години, но това днес чупи всички рекорди...
Вместо да даде акциите на клуба, за да може тези фирми, които желаят да помогнат, да го направят, той (Божков) праща акциите на тулупа и то не по кого да е, а по един чор**р, който цял ден ги мъкне из София като ненужни стари вестници.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 19:35

alexdb написа:
Kotooshu написа:
alexdb написа:

Иначе няма смисъл .

Ми до две-три седмици ще видиш официално. Левски е с отрицателен капитал от 5 млн. А П. Колев не е глупак и не случайно на няколко пъти вметна, че може да поиска обявяване в несъстоятелност на Левски. Не за друго, ами защото ако при отрицателен капитал не го направи рискува да го гони прокуратурата и да го съдят за банкрут. Отделно са парите за заплати на играчите, издръжка на базата и пари за НАП.

Както и да е , няма значение ... друго имах предвид , останалото го знаем всички !

tochavos написа:

Върни се в “Левски”