[offtopic]Да уточня , лично мнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .
[offtopic]Да уточня , лично мнение[/offtopic]
Eminem написа:Божков се гаври с Бойко, не с клуба.
Никой нормален (тита не е сред тях) не е заявил желание да вземе акциите. Тръста и нкп са подлоги на сз и Божков ги връща там, откъдето ги е взел. Опитаха се да изманипулират хората, че има конфликт на интереси, но се оказа, че Бойко има пълното право да действа. Сега топката е в неговото поле. Ако Левски фалира, вината ще е само и единствено негова.
alexdb написа:Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .
Какво да му е адекватното на Павел Колев? Ако беше адекватен още в началото на годината щеше да излезе и да каже истинските суми които Левски трябва да плати по някакъв начин за да вземе лицензи за ЕКТ и А група. Не. Само апели към феновете да дават. А истинската сума, която трябва да се намери до няколко седмици, за да получи Левски евролиценз, и малко повече за да вземе лиценз за А група, е над 5 млн. лв. Иначе следва В група.
Kotooshu написа:alexdb написа:Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .
Какво да му е адекватното на Павел Колев? Ако беше адекватен още в началото на годината щеше да излезе и да каже истинските суми които Левски трябва да плати по някакъв начин за да вземе лицензи за ЕКТ и А група. Не. Само апели към феновете да дават. А истинската сума, която трябва да се намери до няколко седмици, за да получи Левски евролиценз, и малко повече за да вземе лиценз за А група, е над 5 млн. лв. Иначе следва В група.
Ок , щом е излъгал Павел Колев ... дай пример ... казал е "Х" Лева месечно, но е излъгал и са били "Y" Лева месечно , разбираш ме .
До колкото знам може да се намерят обявените суми за издръжка на клуба за месец и събраните пари за месец .
Иначе няма смисъл .
W84me написа:Някои тука пък чакали мнението на Томислав Русев.. Тая мъжка шунда, подлога на ББПП, лизач и нагъзен лайнар, някой смята ли го за фактор?
danon написа:W84me написа:Някои тука пък чакали мнението на Томислав Русев.. Тая мъжка шунда, подлога на ББПП, лизач и нагъзен лайнар, някой смята ли го за фактор?
Томислав каза, че Бойко е направил грешки, ама е искал да помогне и ако не е бил той.. никой нямаше да го е грижа за спорта.Та с една дума, без Бойко няма футбол, няма спорт, няма държава, няма свят.
![]()
Голяма мисирка е Томислав
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
alexdb написа:Kotooshu написа:alexdb написа:Kotooshu написа:В този цирк , театър , шоу , кошмар ... кой как иска да го нарича , от началото на годината , освен феновете на Левски ... единствения, адекватен в цялата "ситуация" е Павел Колев .
Ок , щом е излъгал Павел Колев ... дай пример ... казал е "Х" Лева месечно, но е излъгал и са били "Y" Лева месечно , разбираш ме .
До колкото знам може да се намерят обявените суми за издръжка на клуба за месец и събраните пари за месец .
Иначе няма смисъл .
Ми до две-три седмици ще видиш официално. Левски е с отрицателен капитал от 5 млн. А П. Колев не е глупак и не случайно на няколко пъти вметна, че може да поиска обявяване в несъстоятелност на Левски. Не за друго, ами защото ако при отрицателен капитал не го направи рискува да го гони прокуратурата и да го съдят за банкрут. Отделно са парите за заплати на играчите, издръжка на базата и пари за НАП.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта