Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот darkblue67 » 12 май 2020 12:13

rhaegar написа:
CaMo_CuHuTe написа:
darkblue67 написа:
rhaegar написа:То изобщо нужно ли е да са на хартиен носител? Бил Гейтс кво, една къща само за акции от различните компании трябва да си построи. :lol:

Много смешно ми стана с това пращане на акциите с DHL. Акциите могат да бъдат "поименни" или "акции на приносителя". Акциите на приносителя трябва да са отпечатани като ценна книга и този, който ги държи физически е акционер(доколкото знам според българското законодателство вече ги забраниха). В случая с Левски акциите са поименни. Поименните акции обикновенно не са отпечатани като ценна книга , а всяко дружество има книга на акционерите, в която са вписани поименно всички акционери и броя на акциите, които притежават. Прехвърлянето на тези акции става с нотариално заверен договор (за продажба, дарение или др.). Този договр се вписва в търговсия регистър и след това в книгата на акционерите се заличва стария акционер и се вписва новият. Така че не знам какво чака Тити да му изпратят. Вариянта е да му пуснат договор , с който сегашният акционер му прехвърля акциите.

И на мен ми е странно това с акциите, въпреки че не разбирам много от тази сфера.

Казваш, че договора трябва да е нотариално заверен - това в Дубай може ли да стане?

Не съм запознат с дубайското законодателство, ама идеята на заверката е да присъстват и да се подпишат двете страни пред нотариуса. Освен ако няма вариант дубайски нотариус да завери подписа на Божков, а български този на Тити. :lol:

Има и такъв вариянт, но не се знае съдията в агенцията по вписванията дали ще го приеме.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 12 май 2020 12:34

Е ако е така значи това с акциите по DHL са пълни глупости. И Тити ни пързаля или него яко го пързалят :(
Нещата не са никак добри - дано поне Колев и треньорите не си подадат оставки, защото колкото и да не ми харесват то май други няма да има.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 май 2020 12:38

Днес видях, че във ФБ страницата на Левски има 107 000 последователи. Мен ме няма там както вероятно и много други, а същевременно има проблем със събирането на пари дори да се плати задължението към НАП за май, да не говорим за заплати на футболистите. Няма да коментирам повече.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2020 12:41

realno написа:Днес видях, че във ФБ страницата на Левски има 107 000 последователи. Мен ме няма там както вероятно и много други, а същевременно има проблем със събирането на пари дори да си плати задължението към НАП за май, да не говорим за заплати на футболистите. Няма да коментирам повече.

Иво Тонев и Спас Русев да ги дават тези пари.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2020 12:51

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
sin4ec написа:Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.
Левски е нещо различно. Левски е болка, мъка, страст. Питай когото искаш от онези 14 000, които бяхме на Лазур. Еуфорията и десанта по плажове, улици и заведения. Страшната тишина над града и врясъка на чайките след мача. Любовта е болка. Сърцето боли, но животът продължава....
Никога не сте били като нас и никога няма да бъдете като нас . Просто сме различни, и в това няма лошо.

Прав си, ние сме по-добрата част.

Да бе! Забрави кога на сектор Г едвам се събирахте около 1500 души та трябваше да го запълвате с един транспарант с нарисуван един мускулест тарикат - нещо, като положителен трудов герой от първомайски плакат на който пишеше - един народ, един отбор, една любов :)

И двете агитки сме имали лоши моменти, само дето нас не ни е пазила полиция за да не се сбием помежду си.

https://m.youtube.com/watch?v=f0XXGwonAr0

Знаеш много добре за какво става дума, тези побутвания от времето на Дучето не ги сравнявай с вашите батални сцени,събличане на собствени треньори, футболисти и приятелски отношения между фракциите.

Ти сам казваш, че двете агитки сме имали лоши моменти, но ме изкефи това - Ебаха ви говедата и Смърт бе мърши :lol:
Незнам как ще ти прозвучи, но Дупето го уважавам, като лидер. Преди него вие почти нямахте публика на сектора, а той ви съживи. Но по стар български обичай трябваше да го оплюете и премахнете - не го казвам за да се заяждам, щото това важи и за нас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 май 2020 12:54

Споко акциите са на път, имам им тракинг номера и ги следя, в момента минават Уругвай
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2020 13:13

Акции, топли пресни акции моля, вземете си господине, ще съжалявате, госпожо, моля Ви неотминавайте!
Акцииииии :lol:
Навремето написах нещо подобно и за ЦСКА, а те ме обявиха за пиян :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2020 13:59

darkblue67 написа:
rhaegar написа:
Не съм запознат с дубайското законодателство, ама идеята на заверката е да присъстват и да се подпишат двете страни пред нотариуса. Освен ако няма вариант дубайски нотариус да завери подписа на Божков, а български този на Тити. :lol:

Има и такъв вариянт, но не се знае съдията в агенцията по вписванията дали ще го приеме.

Е, ще направят изключитение, с някаква хлъзгава формулировка като "висок обществен интерес".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 май 2020 14:14

1914.1902 написа:
realno написа:Днес видях, че във ФБ страницата на Левски има 107 000 последователи. Мен ме няма там както вероятно и много други, а същевременно има проблем със събирането на пари дори да си плати задължението към НАП за май, да не говорим за заплати на футболистите. Няма да коментирам повече.

Иво Тонев и Спас Русев да ги дават тези пари.

Любов ли е да го опишеш. Ако ти, който уж обичаш клуба си не си готов да направиш нещо МАЛКО за него как очакваш тогава някой бизнесмен да изсипва милиони? Явно това са днешните фенове на "Левски". Любов, но без ангажимент. Все едно "Левски" ви е любовница, която само да ви забавлява. Искат забавления, емоции, победи, факли, сини приказки, но някой друг да върши черната работа и да дава пари.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2020 17:13

Акциите вече са в България!

Това съобщи пресцентърът на "Нове холдинг" в специален мейл до спортните медии у нас. Според информацията ценните книжа са пристигнали у нас днес, а утре сутринта Васил Божков ще обяви новият собственик на мажоритарния дял акции на "сините".

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"До спортните медии

Уважаеми колеги,

Във връзка с предстоящото прехвърляне на собствеността на контролния пакет акции на ПФК Левски, бихме искали да ви уведомим следното:

Акциите пристигнаха днес, 12 май, на територията на България.

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. г-н Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден".

Върни се в “Левски”