- подкрепата за Черепа.
Човек, който не се легитимира като свързан с "Левски" докато нещата не опряха до кокала. Самата личност на Божков. Как да ви го нарисувам, той самия си го призна... той, ако му е чиста работата и е такава сълза щеше отдавна да е опраскан. От кого го е "поискал" "Левски" и защо му е "даден"?
- "Левски" е печелившо предприятие и лъжите няма да го направят различно. И като едно печелившо предприятие (независимо дали е използвано за "пречистване" на едни пари или друго), взето от крадци, бива ограбвано. Не съм сигурен цифрата, която назова Колев - мисля 12-13 милиона печалба за миналата година. "Левски" винаги ще е марка, която сама се е рекламирала и марка, привлекателна за такива, като Русев, Попов, Черепа. "Честен" човек да го бил взел. А ТОЙ ще му го "даде" ли, как мислите? Явно "Левски" се използва като разменна монета от едни хора, които го "отдават" под наем за временно ползване. Тези хора, като вече не им трябва, просто го изоставят. Идва друг да се оноди върху марката и това е. И в тази връзка, все по-съмнително звучи да ни закрият. Ако е дошло времето за това, ще го направят.
- Борисов. Колкото и неприятно да звучи, но мисля, че ако Борисов падне тази есен, "Левски" си заминава с него. Трябва да се случи чудо - например да ни вземе някой "честен" (не знам какво значи за един милионер това). Да ни откупи от КОЙ. Поне да ни беше станал официално президент, както Берлускони на Милан. Щеше да е шоу.