vlong написа:damyanov1963 написа:И кой от предишните собственици казваше нещо за бъдещето на отбора - на Божков изобщо не му чухме гласа, а Спас Русев каза нещо от рода, че в една пернишка бръснарница е решил да пие шампанско с футболистите в съблекалнята(цитирам по памет), но за шпалира и Вадуц нищо не спомена. Тити тъпан ли да бие, или ПК, който казваше нещо за Хубчев(има го в подписа на един колега). Е нема угодия, май наистина требваше да се изметеме в А окръжна!
И аз мисля,че не е редно предварително да се приказва кой ще е собственик.Тити колкото и да го мислят за изперкал ,цял живот е в спорта,и знае,къде се хвърля,и че без подкрепа от богат чичко не става.Още нищо не е решено,и никой нормален бизнесмен няма да иска да му размятат предварително името.Мисля,че колелото най-сетне се завъртя,а дали е на първа,или задна скорост,ще разберем.
По лошо от това няма накъде, освен фалит и при аматьорите. Нека първо да видим Тити в каква посока ще тръгне, пък тогава да го съдим. Все пак мисля, че не е толкова черен, нека да си припомним, че той организира грандиозното шоу за 100 годишнината, а БК Левски при него беше водещия отбор в България. А че е допускал грешки - нека който е безгрешен хвърли пръв камък по него!