Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2020 21:15

vlong написа:
damyanov1963 написа:И кой от предишните собственици казваше нещо за бъдещето на отбора - на Божков изобщо не му чухме гласа, а Спас Русев каза нещо от рода, че в една пернишка бръснарница е решил да пие шампанско с футболистите в съблекалнята(цитирам по памет), но за шпалира и Вадуц нищо не спомена. Тити тъпан ли да бие, или ПК, който казваше нещо за Хубчев(има го в подписа на един колега). Е нема угодия, май наистина требваше да се изметеме в А окръжна!

И аз мисля,че не е редно предварително да се приказва кой ще е собственик.Тити колкото и да го мислят за изперкал ,цял живот е в спорта,и знае,къде се хвърля,и че без подкрепа от богат чичко не става.Още нищо не е решено,и никой нормален бизнесмен няма да иска да му размятат предварително името.Мисля,че колелото най-сетне се завъртя,а дали е на първа,или задна скорост,ще разберем.

По лошо от това няма накъде, освен фалит и при аматьорите. Нека първо да видим Тити в каква посока ще тръгне, пък тогава да го съдим. Все пак мисля, че не е толкова черен, нека да си припомним, че той организира грандиозното шоу за 100 годишнината, а БК Левски при него беше водещия отбор в България. А че е допускал грешки - нека който е безгрешен хвърли пръв камък по него!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2020 21:46

Човекът на КОЙ е в "Левски" отдавна, вие сте тръгнали Тити Рев да храните. :lol: Аз пък помня Колев как разправяше за това, което е изкарал "Левски" и това, което Черепа е налял и нещо думите на последния малко се разминаваха. Някои неща, които не схващам:
- подкрепата за Черепа.
Човек, който не се легитимира като свързан с "Левски" докато нещата не опряха до кокала. Самата личност на Божков. Как да ви го нарисувам, той самия си го призна... той, ако му е чиста работата и е такава сълза щеше отдавна да е опраскан. От кого го е "поискал" "Левски" и защо му е "даден"?
- "Левски" е печелившо предприятие и лъжите няма да го направят различно. И като едно печелившо предприятие (независимо дали е използвано за "пречистване" на едни пари или друго), взето от крадци, бива ограбвано. Не съм сигурен цифрата, която назова Колев - мисля 12-13 милиона печалба за миналата година. "Левски" винаги ще е марка, която сама се е рекламирала и марка, привлекателна за такива, като Русев, Попов, Черепа. "Честен" човек да го бил взел. А ТОЙ ще му го "даде" ли, как мислите? Явно "Левски" се използва като разменна монета от едни хора, които го "отдават" под наем за временно ползване. Тези хора, като вече не им трябва, просто го изоставят. Идва друг да се оноди върху марката и това е. И в тази връзка, все по-съмнително звучи да ни закрият. Ако е дошло времето за това, ще го направят.
- Борисов. Колкото и неприятно да звучи, но мисля, че ако Борисов падне тази есен, "Левски" си заминава с него. Трябва да се случи чудо - например да ни вземе някой "честен" (не знам какво значи за един милионер това). Да ни откупи от КОЙ. Поне да ни беше станал официално президент, както Берлускони на Милан. Щеше да е шоу. :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 май 2020 21:55

rhaegar написа:
шивача написа:Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото :!:

Кво да е станало? Казали са му на Божков "забравяш тия 20м и ние само ще се правим, че те искаме обратно" и те така. Той в момента няма много варианти да си ги върне, така или иначе. Ще си живее на широко при арабите и му е през кура.

Ще видим, ще бъде интересно.Аз се съмнявам черепа да има добри намерения, или въобще да е погасявал стари задължения.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 май 2020 21:57

delqnski47 написа:
шивача написа:Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото :!:

Знаеш ли ква е приликата между 20-те милиона ''на Черепа'' и 20-те милиона ''на Бойко''. :lol: :lol:

Е , да де, ама все пак са минали през на черепа фирма...начи са си негови :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2020 22:22

Вие не разбрахте ли, че Левски не е само вековен - Левски е МНОГОвековен и докато не скъса нервичките на няколко поколения от яд, няма да загине!
Айде лека нощ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 май 2020 22:57

Тити за Дарик: Колев и Хубчев трябва да останат, Левски гони Купата
https://dsport.bg/titi-za-darik-kolev-i ... upata.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2020 23:00

modor написа:Тити за Дарик: Колев и Хубчев трябва да останат, Левски гони Купата
https://dsport.bg/titi-za-darik-kolev-i ... upata.html

Ако останат нищо няма да ''гоним''.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 май 2020 23:50

Тити. С акциите?
Това не е сериозно. Това е обидно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 май 2020 00:15

Има ли трезвомислещ, който да се надява тоя клоун да направи нещо? Използват го и него да е параван. Ако от някъде се "налеят" пари, под формата на спонсорски договори и от лица, дето никой не е чувал за тях, не само във футболните среди, значи е ясно, че отбора се държи в будна кома, да се ползва с друга цел.

Мен лично все повече ми се иска да минем през катарзис, който ще скъса връзката на клуба с "организираните фенове", а от там и политическата зависимост.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2020 00:25

Serafim написа:Има ли трезвомислещ, който да се надява тоя клоун да направи нещо? Използват го и него да е параван. Ако от някъде се "налеят" пари, под формата на спонсорски договори и от лица, дето никой не е чувал за тях, не само във футболните среди, значи е ясно, че отбора се държи в будна кома, да се ползва с друга цел.

Мен лично все повече ми се иска да минем през катарзис, който ще скъса връзката на клуба с "организираните фенове", а от там и политическата зависимост.

Само при смяна на политическия модел може да стане. Другото е голяма западна (или китайска) компания да ни купи.

За мен в този момент Наско щеше да е много ценен. Това за заема... не знам.

Върни се в “Левски”