[/offtopic]CSKA 78 написа:pomiqrat написа:CSKA 78 написа:Ситуацията в Мексико излиза извън контрол! Те се очертават като второто ново голямо световно огнище на заразата след Бразилия! Както и преди съм писал, нищо не е затихнало само се е "преместило"!
Германия за вчера също имат черен рекорд с 282 смъртни случая за ден!
Мислех, че ситуацията в Русия е извън контрол с 10+ хил болни на ден, но явно мексиканците с 1500 са много зле.
В Русия положението е изключително трудно, но е стабилно! При тях промяна няма, затова и не съм ги споменал! Освен това имат специалисти, които знаят как да третират вируса, затова за вчера имат 86 смъртни случаи! Почти колкото(даже с 1 по-малко) имат Швеция, а Русия имат 15 пъти по-голямо население!
Докато Мексико започва да се изкачва стремително нагоре, поне според графиките! А и преобладаващата бедност в големи части от страната, както и ниското ниво на здравната система, ги прави много голям рисков фактор! Същото се отнася за Индия, Бангладеш, Перу и др.
А дали не се дължи на спецификата на организма при едните и другите, а не заради лечението. Като псевдо фитнес инструкторите си. Трябва да ядеш туй, туй и туй. Ама изследван ли съм коя храна как ми влияе и дали при мен е ползотворна или вреди, е все тая.