Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот pomiqrat » 07 май 2020 14:40

[offtopic]
CSKA 78 написа:
pomiqrat написа:
CSKA 78 написа:Ситуацията в Мексико излиза извън контрол! Те се очертават като второто ново голямо световно огнище на заразата след Бразилия! Както и преди съм писал, нищо не е затихнало само се е "преместило"!
Германия за вчера също имат черен рекорд с 282 смъртни случая за ден!

Мислех, че ситуацията в Русия е извън контрол с 10+ хил болни на ден, но явно мексиканците с 1500 са много зле.

В Русия положението е изключително трудно, но е стабилно! При тях промяна няма, затова и не съм ги споменал! Освен това имат специалисти, които знаят как да третират вируса, затова за вчера имат 86 смъртни случаи! Почти колкото(даже с 1 по-малко) имат Швеция, а Русия имат 15 пъти по-голямо население!
Докато Мексико започва да се изкачва стремително нагоре, поне според графиките! А и преобладаващата бедност в големи части от страната, както и ниското ниво на здравната система, ги прави много голям рисков фактор! Същото се отнася за Индия, Бангладеш, Перу и др.
[/offtopic]

А дали не се дължи на спецификата на организма при едните и другите, а не заради лечението. Като псевдо фитнес инструкторите си. Трябва да ядеш туй, туй и туй. Ама изследван ли съм коя храна как ми влияе и дали при мен е ползотворна или вреди, е все тая.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 май 2020 14:42

Браво, ставаш за говорител, четеш доста бързо.
Следващият път източникът ще е bg-mama.
Ти си диспансеризиран и без PCR, няма значение дали дадено интервю е реално, щом не е по моя кеф почвам да нося от 100 кладенеца вода за да го омаловажава.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 май 2020 14:57

Dust написа:Браво, ставаш за говорител, четеш доста бързо.
Следващият път източникът ще е bg-mama.
Ти си диспансеризиран и без PCR, няма значение дали дадено интервю е реално, щом не е по моя кеф почвам да нося от 100 кладенеца вода за да го омаловажава.

E, щом и BGмама четеш, тогава става ясно на какви "четива" вярваш! :lol: Но не си само ти! В този форум има още няколко индивида с подобно на твоето мислене! Така че няма защо да се притесняваш, все още не си за освидетелстване! Или пък си?! По-добре да ти назначат среща с психолог, а най-добре с психиатър! Така ще си сигурен, че си...добре! 8-)

ПП Не съм донесъл от 100 кладенеца вода, достатъчен беше само 1! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 май 2020 15:03

pomiqrat написа:А дали не се дължи на спецификата на организма при едните и другите, а не заради лечението. Като псевдо фитнес инструкторите си. Трябва да ядеш туй, туй и туй. Ама изследван ли съм коя храна как ми влияе и дали при мен е ползотворна или вреди, е все тая.

И каква е спецификата на организма при едните и при другите?! Това можеш ли да го разбереш, без да си учил молекулярна генетика, както и да си специалист в тази област?! Всъщност дори специалистите засега нямат отговор, когато става въпрос за коронавируса!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 май 2020 15:17

ivan56 написа:Че кво лошо има във ваксина(Ако разбирасе някой успее да я направи).
Аааа, забравих, ще ви заразяват и искат да ви изтребят всички антиваксъри и 5G шестаци.
Абе да ви питам, като ви сложат подкожни чипове, на колко време и как ще ви сменят батериите. :?

За мен проблем ще има ако стане задължителна.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2020 15:26

Eminem написа:
ivan56 написа:Че кво лошо има във ваксина(Ако разбирасе някой успее да я направи).
Аааа, забравих, ще ви заразяват и искат да ви изтребят всички антиваксъри и 5G шестаци.
Абе да ви питам, като ви сложат подкожни чипове, на колко време и как ще ви сменят батериите. :?

За мен проблем ще има ако стане задължителна.

И сега повечето ваксини по имунизационният календар са задължителни, но пак може да не се сложат. Като естествено губиш някакви права, като примерно детето ти да не посещава градина, да не взема детски и тн.
А една ваксина да се пусне на пазара и трябва доста дълго време, както каза ТодорТ.
Стига се вкарвахте в някакви филми и глупости.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 май 2020 15:49

Швеция днес имат 99 нови смъртни случаи, както и над 700 новозаразени!
При тях увеличението вече е тенденция! И изглежда ще става все по-голямо!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 май 2020 15:53

TodorT написа:Някой ще ми обясни ли логиката да не мога да седна на пейката в парка, а да мога да седна с още 3ма души на заведение и да пием бира на една маса?

Нощно време прилепите кацат по пейките и впиват зараза с ноктите си в дървото :lol:
Даже най-невъзпитаните от тях уринират по дъските :lol: Летящ добитък, какво да го правиш :lol:
Затова е по-опасно да седиш на пейките :lol:

TodorT написа:В болницата във Видин вече няма персонал, който да работи. Голям брой заразен медицински персонал, а сутринта над 30 души са подали предизвестия.

Ти като лекар как ще коментираш?

Темата за Ковида у форума на БГМама е като тая тук. Никаква разлика няма. По-малко се псуват мамите само :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 май 2020 16:03

Ах този Мангъров, колко зле влияе на специалисти от Робърт Кох.
Ръководителят на германския институт "Робърт Кох" Лотар Вилер предупреди, че е възможно да има две нови вълни от COVID-19. Според него болестта ще продължи да се разпространява, докато до 70% от населението не се разболее от нея.

Това го прочетох в сайтът bg-tatko
Кой е тоя Вилер, че ще ми казва, че трябва да се заразят поне 70% от населението на Земята, той ще поеме ли отговорност за тези които ще умрат.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 май 2020 16:07

Groucho написа:Темата за Ковида у форума на БГМама е като тая тук. Никаква разлика няма. По-малко се псуват мамите само :lol:

Да не работиш като доктор в bg-mamma :lol:

Върни се в “Свободна зона”