Балкански Орел написа:Kotooshu написа:но ако не бяха хората по които тука се излива такава храчка нито Юбилей щяхме да имаме нито нищо.
Евала , блендо ! Нищо нямаше да имаме , нищичко
Като откраднатите пари от юбилея !
Както откраднатите милиони от Клуба , под формата на рекет, частни фирмички , глоби , прочее ...
Безнаказаното продаване на дрога , безнаказаните побоища над левскари , безнаказаните опити за убийства , целенасоченото гонене на левскарите от Герена , за никой не е тайна , че фен клубовете под шапката на НКП са нищо друго освен парван за разпространяване на дрога !
Публиката на Левски я "тровят" и разединяват не от последите няколко дни , от години ... много години , трябва ли да ти казвай кои са тези ?
А това "обединение" е само в едни декларации .
Какви откраднати пари ? Ако имаш сигнали и доказателства, действай.За другите ти обвинения незнам, аз също си имам мое виждане и точно заради това както казах "не са ми от любимите".Аз съм обикновен фен, не членувам във фракции, за мен е важно като отида на стадиона да си пея и да се кефя.Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.
Какви откраднати пари ?
Очко Бочко , написа фермани за откраднатите пари от юбилея , чети .
За другите ти обвинения незнам
Хубаво беше да се поинтересуваш , какво става в любимия ти клуб , години наред .
Дори покойния Вуцов алармиране навремето за СЗ ... но никой не го , чу !
Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.
Моето виждане съм го казвал десетки пъти .
10-на години СЗ , рекетираха Клуба с "левче от билетче" , не знам дали знаеш .... много пари прибраха от нищото , пари жизненоважни за клуба ... защо не върнат част от парите
В момента не ни ли трябват пари

Яд ме е за момчета като
sinqkrepost1914 , те са видели само лошото !