Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 06 май 2020 20:34

pomiqrat написа:Каква е логиката да създаваш нов клуб, който да наследява дълговете на стария, а не да изплащаш дълговете на оригинала?

Питай ония балъци от Парма, които си купиха емблемата, базата и купуваха трофей по трофей, щото дружеството фалира.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 май 2020 20:35

Балкански Орел написа:
Kotooshu написа:
но ако не бяха хората по които тука се излива такава храчка нито Юбилей щяхме да имаме нито нищо.

Евала , блендо ! Нищо нямаше да имаме , нищичко :(
Като откраднатите пари от юбилея !
Както откраднатите милиони от Клуба , под формата на рекет, частни фирмички , глоби , прочее ...
Безнаказаното продаване на дрога , безнаказаните побоища над левскари , безнаказаните опити за убийства , целенасоченото гонене на левскарите от Герена , за никой не е тайна , че фен клубовете под шапката на НКП са нищо друго освен парван за разпространяване на дрога !
Публиката на Левски я "тровят" и разединяват не от последите няколко дни , от години ... много години , трябва ли да ти казвай кои са тези ?
А това "обединение" е само в едни декларации .

Какви откраднати пари ? Ако имаш сигнали и доказателства, действай.За другите ти обвинения незнам, аз също си имам мое виждане и точно заради това както казах "не са ми от любимите".Аз съм обикновен фен, не членувам във фракции, за мен е важно като отида на стадиона да си пея и да се кефя.Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Какви откраднати пари ?

Очко Бочко , написа фермани за откраднатите пари от юбилея , чети .

За другите ти обвинения незнам

Хубаво беше да се поинтересуваш , какво става в любимия ти клуб , години наред .
Дори покойния Вуцов алармиране навремето за СЗ ... но никой не го , чу !

Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Моето виждане съм го казвал десетки пъти .

10-на години СЗ , рекетираха Клуба с "левче от билетче" , не знам дали знаеш .... много пари прибраха от нищото , пари жизненоважни за клуба ... защо не върнат част от парите :mrgreen:
В момента не ни ли трябват пари :mrgreen:

Яд ме е за момчета като sinqkrepost1914 , те са видели само лошото !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 май 2020 20:37

pomiqrat написа:Каква е логиката да създаваш нов клуб, който да наследява дълговете на стария, а не да изплащаш дълговете на оригинала?
Никаква.
Явно обаче има хора, които си мислят, че като създадеш чисто нов клуб с подобно име и той веднага ще се превърне в Левски. Без дългове, без пасиви, но с историята и активите на Левски :shock:
Припознаваческо бълнуване, но за съжаление и срам - в синя окраска.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 май 2020 20:38

metodito написа: За мен, ако ни дръпнат шалтера, само да е посмял някой тук да хвали ръководството! Само някой да е казал: Евала, сериозни хора, излязоха.

Да разбирам , че ако ни дръпнат шалтера ще е заради ПК и Хубси и онзи от Литекс ли ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 май 2020 20:48

metodito написа:Аз имам предвид БФС да ни смъкне долу, убеден съм, че ще се намерят десетина заможни левскари, които да поддържат екзистенц-минимум на клуба, плюс малко от малко да се плащат дългове. Да, школата и първия отбор ще пострадат. Може и да не играем на "Георги Аспарухов" известно време... разбираш ме. Убеден съм, че има достатъчно умни хора, които да го направят. Няма да се закрива дружеството. Клубът си остава. А напред във времето вече евентуално ще се измисли нещо. Това е, което ми се иска да стане.
А иначе какво можеше да се направи? Още с идването си, Божков можеше да изчисти целия дълг. Да се освободят всичкото чужденец и да се намали драстично бюджета. Третото място така или иначе не мърда. За мен, ако ни дръпнат шалтера, само да е посмял някой тук да хвали ръководството! Само някой да е казал: Евала, сериозни хора, излязоха.
Ами ако не покрием условията за лиценза, то БФС ще ни смъкне във "В" група. Не в "А" окръжна, а във "В".
Ти гледам си фен на една друга мантра, която битува тук. Без чужденци пак сме щели да сме трети(то сега сме втори де). Съжалявам, ама това са пълни глупости. Без чужденци, а само с българите в състава си, Левски отдавна щеше да крета във втората половина на класирането и влизането в първата шестица щеше да е в сферата на фантастиката!
Ако се направи отбор само от българи, то този отбор първо ще трябва да се обиграе 1-2 сезона и чак тогава да се мисли за първа шестица. А за трето място...4-5 сезона... може би и то ако гръбнака от играчи се запази през този период?!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 май 2020 21:00

Преди го бях писал, ще го напиша пак. Навремето, когато играехме само с българи и то повечето от нашата школа, при всяка смяна на поколенията имахме 2-3 нулеви сезона и след това със същите играчи ставахме шампиони, печелехме купата и се представяхме добре в ЕКТ.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 май 2020 21:18

damyanov1963 написа:Преди го бях писал, ще го напиша пак. Навремето, когато играехме само с българи и то повечето от нашата школа, при всяка смяна на поколенията имахме 2-3 нулеви сезона и след това със същите играчи ставахме шампиони, печелехме купата и се представяхме добре в ЕКТ.
Навремето кога? Защото от доста години футболистите играят за пари, вкл. и българите. Съгласни са да играят в доста по-малко престижни отбори от Левски и на доста по-долни нива, но да играят за повече пари.
На днешно време, само с българи в отбора, още повече, ако са само юноши(повечето от които са много бездарни), то шампионска титла Левски няма да види още 5 пъти по 10 години, а в ЕКТ ще участваме 2-3 пъти на десетилетие! Това са реалностите в днешните условия! Ако не ми вярвате вижте как е положението по другите отбори, дето играят само с българи в съставите си.

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 06 май 2020 21:23

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ena-450173

Защо се казва, че "нямало да ни дадат" да играем на Герена? Кой точно е собственик - държавата ли? Дори не съм се замислял, че държавата е собственик на стадиона и според мен съм прав. Защо иначе ние си рушим сектори и строим невидими козирки? Какъвто и сценарий да се разиграе, Герена си е собственост на Клуба. Ако някой има друга информация, нека сподели, поне да разберем чий е в крайна сметка тоя стадион.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2020 21:25

Kotooshu написа:
metodito написа: За мен, ако ни дръпнат шалтера, само да е посмял някой тук да хвали ръководството! Само някой да е казал: Евала, сериозни хора, излязоха.

Да разбирам , че ако ни дръпнат шалтера ще е заради ПК и Хубси и онзи от Литекс ли ?

Хубси защо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2020 21:27

Levski_United написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/georgi-markov-obiasni-pravomerno-li-levski-polzva-gerena-450173

Защо се казва, че "нямало да ни дадат" да играем на Герена? Кой точно е собственик - държавата ли? Дори не съм се замислял, че държавата е собственик на стадиона и според мен съм прав. Защо иначе ние си рушим сектори и строим невидими козирки? Какъвто и сценарий да се разиграе, Герена си е собственост на Клуба. Ако някой има друга информация, нека сподели, поне да разберем чий е в крайна сметка тоя стадион.

Издръжката му сигурно е доста.

Върни се в “Левски”