delqnski47 написа:Какво управление бе ако не беше Везелов ся щяхте да сте доста по добре,щот една титла обръща Съдби ,момче ..
В това има нещо верно. Ама и така да е вече е все таааа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Какво управление бе ако не беше Везелов ся щяхте да сте доста по добре,щот една титла обръща Съдби ,момче ..
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:То въпросът не е толкова в самата титла, колкото че загубата ѝ създаде Лудогорец. Ония им подариха първата, ние им подарихме втората и след това вече нямаше спиране, особено като им потръгна в ЕКТ. Ако двата софийски отбора си бяха взели титлите тогава, Киро можеше и да е спуснал кепенците доста бързо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CaMo_CuHuTe написа:Хайде да не лъжем за Локото - не е същото дружество!Изпадане в несъстоятелност
На общото събрание на клуба, проведено на 9 юли 2015 г., президент става Кирил Льосков, който взема мажоритарния дял акции. Отборът стартира сезон 2015/16 в Югозападната „В“ група, но на 20 август прекратява участие поради липсата на финансови средства.
Локомотив 1929
На мястото на изпадналото в несъстоятелност дружество е създадено ново – ФК Локомотив София 1929 АД. Президент на клуба става Иван Василев. През сезон 2015/16 клубът участва в „А“ окръжна група
Soulen написа:rhaegar написа:То въпросът не е толкова в самата титла, колкото че загубата ѝ създаде Лудогорец. Ония им подариха първата, ние им подарихме втората и след това вече нямаше спиране, особено като им потръгна в ЕКТ. Ако двата софийски отбора си бяха взели титлите тогава, Киро можеше и да е спуснал кепенците доста бързо.
То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи
Soulen написа:То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
rhaegar написа:3-4 милиона за А окръжна
Soulen написа:То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи
Е чак до там не мога да прогнозирам. Може би някои бизнесмени щяха да са в добри отношения с държавата и да инвестираха в Левски и ЦСКА примерно. Въпреки че на тулупа не му трябват силни софийски отбори и съответно силна публика, така че........
metodito написа:Ми, не знам, колко да е там. Изплаясках напосоки числото. Пък и нали ще се обслужват дългове лека-полека.
Warped написа:мишоците Хубчев и Петков да си тръгнат без усилия и без шум, при един още далеч незавършен сезон.

rhaegar написа:metodito написа:Ми, не знам, колко да е там. Изплаясках напосоки числото. Пък и нали ще се обслужват дългове лека-полека.
Ти вярваш ли, че ако някой изобщо започне от там, ще покрива дълговете на Левски? Забрави, стигне ли се до вариант А окръжна с ново дружество, никой няма да даде и лев за стари задължения.
.
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, Google [Bot] и 10 госта