Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Warped » 06 май 2020 09:45

delqnski47 написа:Какво управление бе ако не беше Везелов ся щяхте да сте доста по добре,щот една титла обръща Съдби ,момче ..

В това има нещо верно. Ама и така да е вече е все таааа
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 май 2020 09:48

То въпросът не е толкова в самата титла, колкото че загубата ѝ създаде Лудогорец. Ония им подариха първата, ние им подарихме втората и след това вече нямаше спиране, особено като им потръгна в ЕКТ. Ако двата софийски отбора си бяха взели титлите тогава, Киро можеше и да е спуснал кепенците доста бързо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 май 2020 10:13

rhaegar написа:То въпросът не е толкова в самата титла, колкото че загубата ѝ създаде Лудогорец. Ония им подариха първата, ние им подарихме втората и след това вече нямаше спиране, особено като им потръгна в ЕКТ. Ако двата софийски отбора си бяха взели титлите тогава, Киро можеше и да е спуснал кепенците доста бързо.

То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2020 10:26

CaMo_CuHuTe написа:Хайде да не лъжем за Локото - не е същото дружество!

Изпадане в несъстоятелност

На общото събрание на клуба, проведено на 9 юли 2015 г., президент става Кирил Льосков, който взема мажоритарния дял акции. Отборът стартира сезон 2015/16 в Югозападната „В“ група, но на 20 август прекратява участие поради липсата на финансови средства.

Локомотив 1929

На мястото на изпадналото в несъстоятелност дружество е създадено ново – ФК Локомотив София 1929 АД. Президент на клуба става Иван Василев. През сезон 2015/16 клубът участва в „А“ окръжна група

Значи, и Локото не е Локото? А онова ЦСКА, което взе Купата как го направиха? В смисъл, питам защото не знам, а не използвам иронии или там, каквото е модерно във форума. Аз лично бих предпочел да ни изхвърлят в окръжна. Поддържане на отбор с юноши и няколко "дъртака". Бюджет от около 3-4 000 000 лева. Все ще се намерят 20-ина богати човека, които да ги дават в продължение на няколко години, докато стигнем "Б". Междувременно, може да се появи и някой друг чичко паричко, а бай ти Боко да падне от власт.

Аз не знам защо тези фракции не бяха против влизането на Божков в "Левски". Особено след случката със Срас. Той е бил взел клуба с цел. Или по-точно "му е бил даден". Няма да се учудя да е бил подочул нещо. Не знам. Със сигурност, попадането му в "Левски" не е случайно. Бай Череп задигна едни пари и го изпратиха по живо, по здраво в Саудитска Арабия. Ако е имал истинско желание, днес "Левски" щеше да е с 0 лева задължение. Не е поискал, не го е направил. Ще видим колко лева дълг ще остави неговото управление.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2020 10:34

Soulen написа:
rhaegar написа:То въпросът не е толкова в самата титла, колкото че загубата ѝ създаде Лудогорец. Ония им подариха първата, ние им подарихме втората и след това вече нямаше спиране, особено като им потръгна в ЕКТ. Ако двата софийски отбора си бяха взели титлите тогава, Киро можеше и да е спуснал кепенците доста бързо.

То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи :mrgreen:

+1
Още Батков се оплакваше, че изнемогва с издръжката на отбора. По една или друга причина. далеч преди да "замирише" на Лудогорец.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 май 2020 10:35

3-4 милиона за А окръжна :lol:

Soulen написа:То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи :mrgreen:

Е чак до там не мога да прогнозирам. Може би някои бизнесмени щяха да са в добри отношения с държавата и да инвестираха в Левски и ЦСКА примерно. Въпреки че на тулупа не му трябват силни софийски отбори и съответно силна публика, така че........

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 май 2020 10:38

Отбор в окръжна с 3 мил. бюджет!!! Какво..... В момента се хвърля една бомба, и хората забравят нещо важно, за да може мишоците Хубчев и Петков да си тръгнат без усилия и без шум, при един още далеч незавършен сезон.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2020 10:40

rhaegar написа:3-4 милиона за А окръжна :lol:

Soulen написа:То хубаво евентуално Лудогорец умираше. И какво от това. И двата отбора пак щяха да са жалки и нямаше да имаме отбор с Евро успехи и влизане в ШЛ. Нали не вярваш, че ако бяхме взели титлата и влизаме в групи :mrgreen:

Е чак до там не мога да прогнозирам. Може би някои бизнесмени щяха да са в добри отношения с държавата и да инвестираха в Левски и ЦСКА примерно. Въпреки че на тулупа не му трябват силни софийски отбори и съответно силна публика, така че........

Ми, не знам, колко да е там. Изплаясках напосоки числото. Пък и нали ще се обслужват дългове лека-полека.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 май 2020 10:50

metodito написа:Ми, не знам, колко да е там. Изплаясках напосоки числото. Пък и нали ще се обслужват дългове лека-полека.

Ти вярваш ли, че ако някой изобщо започне от там, ще покрива дълговете на Левски? Забрави, стигне ли се до вариант А окръжна с ново дружество, никой няма да даде и лев за стари задължения.

Warped написа:мишоците Хубчев и Петков да си тръгнат без усилия и без шум, при един още далеч незавършен сезон.

Иначе, голЕм рев за Хубчев и Колев. Едновременно са некадърници, които нищо не са направили за Левски, ама също така що па си тръгвали по терлици? Айде да се разберем вече кое е, че да отстояваме само една позиция.

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2020 10:53

rhaegar написа:
metodito написа:Ми, не знам, колко да е там. Изплаясках напосоки числото. Пък и нали ще се обслужват дългове лека-полека.

Ти вярваш ли, че ако някой изобщо започне от там, ще покрива дълговете на Левски? Забрави, стигне ли се до вариант А окръжна с ново дружество, никой няма да даде и лев за стари задължения.
.

Не може ли окръжна без ново дружество? Нали може? Аз съм за това. "Левски" е достатъчно привлекателна марка.

Върни се в “Левски”