rhaegar написа:modor написа:Гранде Сасуоло служебен шампион!
То така и така в последните 15 години само служебни шампиони има, колко му е да дадат на Сасуоло една титла?
И на Левски да дадат една , за да си я припомним как изглежда.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:modor написа:Гранде Сасуоло служебен шампион!
То така и така в последните 15 години само служебни шампиони има, колко му е да дадат на Сасуоло една титла?
matador написа:За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....
Groucho написа:matador написа:За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....
Ами при една евентуална победа на Интер?
Groucho написа:matador написа:За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....
Ами при една евентуална победа на Интер? Ювентус не играе добре в момента, ако има клуб, който да печели от това отлагане -това е торинският клуб според мен. И спортно-технически, и финансово: спестяват си няколко милиона загуби, защото вариантът да се проведе без публика срещата, а домакините да не върнат парите на феновете, които са си купили билети беше повече от излагащ.
matador написа:Щяха да са на 5 точки от Лацио и мач по-малко не си решават титлата но при загуба всичко за тях свърша така ,че определено можеха да загубят повече отколкото да спечелят.След като други мачове бяха отложени не виждат защо само този мач трябва да се играе без публика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта