Италианската Серия А (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Италианската Серия А (2019-20)

Мнениеот 1914.1902 » 29 фев 2020 16:59

rhaegar написа:
modor написа:Гранде Сасуоло служебен шампион!

То така и така в последните 15 години само служебни шампиони има, колко му е да дадат на Сасуоло една титла?

И на Левски да дадат една , за да си я припомним как изглежда. :cry:

Fbf

Мнениеот Fbf » 29 фев 2020 20:46

Лацио повежда еднолично в класирането!!!!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 01 мар 2020 09:04

Само на мене ли се вижда Ювентус са много слаби тоя сезон.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 01 мар 2020 09:58

За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 мар 2020 13:51

Матадор, единствените които изкараха "късмет" беше твоя отбор. В момента сте в криза и федерацията направи всичко по силите си този мач да не се играе сега и то пред празни трибуни. Аниели натисна където трябва и пак ви се получиха нещата, само че за всичко има Видовден...няма страшно.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2020 14:08

matador написа:За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....

Ами при една евентуална победа на Интер? Ювентус не играе добре в момента, ако има клуб, който да печели от това отлагане -това е торинският клуб според мен. И спортно-технически, и финансово: спестяват си няколко милиона загуби, защото вариантът да се проведе без публика срещата, а домакините да не върнат парите на феновете, които са си купили билети беше повече от излагащ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2020 15:01

Groucho написа:
matador написа:За мен пък Интер извадиха голям късмет ,че мача не се играе днес при една евентуална загуба шансовете им за титла ставаха минимални.С този вирус програмата се развали много и все още не сигурно дали няма да има още много отложени мачове или цели кръгове....

Ами при една евентуална победа на Интер?

Уволняват тик-такащия идиот и взимат някой нормален треньор и наваксват :roll:

Само опция : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 01 мар 2020 15:24

Groucho написа:

Ами при една евентуална победа на Интер? Ювентус не играе добре в момента, ако има клуб, който да печели от това отлагане -това е торинският клуб според мен. И спортно-технически, и финансово: спестяват си няколко милиона загуби, защото вариантът да се проведе без публика срещата, а домакините да не върнат парите на феновете, които са си купили билети беше повече от излагащ.

Щяха да са на 5 точки от Лацио и мач по-малко не си решават титлата но при загуба всичко за тях свърша така ,че определено можеха да загубят повече отколкото да спечелят.След като други мачове бяха отложени не виждат защо само този мач трябва да се играе без публика :roll:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2020 16:35

matador написа:Щяха да са на 5 точки от Лацио и мач по-малко не си решават титлата но при загуба всичко за тях свърша така ,че определено можеха да загубят повече отколкото да спечелят.След като други мачове бяха отложени не виждат защо само този мач трябва да се играе без публика :roll:

Нямам предвид, че щяха да си решат титлата с победа, а че си запазваха шансовете за титлата с победа. Ти пишеш, че Интер са късметлии, защото избягват загуба, която да ги изхвърли още сега от борбата за титлата, сякаш победата на Ювентус е по-вероятна сега, а не след два месеца. И Интер можеше да спечели мача и да запази шансовете си за титлата - това е моята теза. Ювентус не играе добре, има напрежение след загубата от Лион - идеален момент за отборa на Конте. Няма как Интер да са късметлии с отлагането на мача.

Отделно и Лацио има интерес мачът да се играе сега, когато със сигурност Интер все още има реален шанс за титлата, защото Интер и с отлагането на мача може да изгуби шансове за титлата, май месец да е десет точки зад Лацио и Ювентус и със сигурност мотивацията им в гостуването в Торино няма да е същата, каквато е в момента. Потърпевш от отлагането на мача тогава ще е Лацио.

На мен ми е все тая за мача между Ювентус и Интер, де, дали ще се играе или не, с публика или не... Не знам каква точно е ситуацията с вируса в Италия, но не виждам логика днес да се отлагат мачове или да се провеждат пред празни трибуни в Торино, а след три дни Ювентус и Милан за купата да играят с публика, сякаш за три дни ще се оправят нещата с тая зараза :roll: На мен ми се искаше да си има пълен кръг с публика на всички стадиони.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 мар 2020 17:52

Аталанта (25 мача = 70 гола)

Върни се в “Архив”