Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот Groucho » 26 фев 2020 00:27

1914.1902 написа:Английските (3 от 4) не са вкарали нито един гол в мачовете си.

Утре би трябвало Сити да спаси честта на Острова и да вкара. Реал играе открито и предоставя пространства на противника, а манчестърци имат добра атака.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 фев 2020 00:29

smoothc написа:
Маунт

Хм, нещо май е вирнало носът хлапето - гледа лошо, често взима егоистични решения, показва надменност в някои ситуации...

Англичаните като цяло са пълни олигофрени. Има тук таме изключения, но те са в миналото при играчи като Лампс, Джерард, Скоулс, Тери, Рио. Повечето са тъпи презадоволени лайна като Баркли, които само пият по цяла вечер и за нищо не стават.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 фев 2020 00:49

smoothc написа:
Всеки, който е гледал поне 2 мача на отбора тоя сезон. Ти имаш претенции да си гледал три.

Да, разбирам, че си изнервен, но ако обичаш не си прехвърляй емоциите върху нечий коментар и то положителен в случая.
Още малко ще ме изкараш и виновен, че Челси загубиха. Явно съм ви надценил, възможно е, респективно и да съм подценил Баварците, но така или иначе камъните са в градинката на Лампард, да се оправя.
Ако прехвърля темата през призмата на Манчестър Юнайтед - да, от една страна е добре, че Челси поддават в последно време и това ни дава косвено предимство и в борбата за зона Шампионска лига.

Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми. :lol:

Просто ти казвам, че си написал поредната си глупост. На Моста тоя сезон ни пребиха всякакви кирливи отбори, начело с твоя, ама видиш ли ще убием Байерн. :lol: Нямам нищо против графоманстването ти, ама поне да пишеше нещо смислено, поне малко обосновано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 фев 2020 01:00

Няма как да не съм доволен и да не се насладя на добрия резултат, поздравявайки и всички фенове на баварците. Това беше един от сценариите, които бях предвидил, но очаквах много повече от Челси, много по-малко от защитата на Байерн, най-вече в лицето на Боатенг и по-неравномерно да разпределим силите си по време на мача. За да се класираме обаче играчите ни трябва да повторят представянето си и на реванша, защото имаше мачове през сезона, в които чувството за свършена работа ни е носило редица проблеми.
На Челси пожелавам да се стегнат и ще им стискам палци на вътрешния фронт да постигнат целите, които са си поставили до края на сезона.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 фев 2020 01:07

Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.

А, значи го играеш непукист, ок...
Ако бях написал, че Челси ще паднат(с разлика) - реакцията ти щеше да " :lol: какви ги дрънкаш"
Като напиша суперлативна прогноза, която в крайна сметка не се случи - същата работа, само че и с нотка ирония.
Малко двойни стандарти прилагаш, ама карай, не ми пука особено, всеки с проблемите на любимия си отбор.

поне малко обосновано

Падерборн онзи ден вкараха 2 гола като гост на Байерн, предполагам си разбрал. Нелогично ли е да мисля, че Челси не само че може да повтори упражнението, но и дори да го надвиши, особено у дома?

p.s.
Вече ще прогнозирам само Х-ве на Челси, поне да е дюшеш работата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 фев 2020 02:25

А дали видя Падерборн какви два гола вкараха? То ако всеки ден защитата на Байерн и Нойер правеха такива подаръци, щяха да са изпаднали от Бундеслигата. :lol:

Най-добре за напред не прогнозирай нищо, така и така си кръгла нула в тоя бранш, поне да не се излагаш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 фев 2020 10:54

Челси имат голям недостиг на силни футболисти в селекцията си, за мен позицията им във ВЛ този сезон
е някакво чудо. Дали ще я запазят не знам. Все още имам съмнения че ще завършат в топ 4!
Това че излезнаха от групата си в ШЛ също е добро постижение за тази група от футболисти
но изтеглиха жребии при който просто нямаха никакви шансове.
Сега остава да победят с 0:4 на реванша!
:mrgreen:

Това с м/у 2/4-те гола на Челси беше много забавно, това същия софтуер който смята онез въображаеми точки
ли го е предсказал.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 26 фев 2020 13:03

Sardukar написа:Баркли засега е дъно :( Майка му и бидон, дано заиграе по-читаво през второто.

Баркли е английския Божинката, ще направя купон ако го прибере някой :(
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 фев 2020 18:44

Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко :) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2020 18:45

Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко :) :) :)

Винисиус ли ще му подава? :lol: :lol:

Върни се в “Архив”