1914.1902 написа:Английските (3 от 4) не са вкарали нито един гол в мачовете си.
Утре би трябвало Сити да спаси честта на Острова и да вкара. Реал играе открито и предоставя пространства на противника, а манчестърци имат добра атака.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:Английските (3 от 4) не са вкарали нито един гол в мачовете си.
smoothc написа:Маунт
Хм, нещо май е вирнало носът хлапето - гледа лошо, често взима егоистични решения, показва надменност в някои ситуации...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
smoothc написа:Всеки, който е гледал поне 2 мача на отбора тоя сезон. Ти имаш претенции да си гледал три.
Да, разбирам, че си изнервен, но ако обичаш не си прехвърляй емоциите върху нечий коментар и то положителен в случая.
Още малко ще ме изкараш и виновен, че Челси загубиха. Явно съм ви надценил, възможно е, респективно и да съм подценил Баварците, но така или иначе камъните са в градинката на Лампард, да се оправя.
Ако прехвърля темата през призмата на Манчестър Юнайтед - да, от една страна е добре, че Челси поддават в последно време и това ни дава косвено предимство и в борбата за зона Шампионска лига.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.
поне малко обосновано
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Sardukar написа:Баркли засега е дъноМайка му и бидон, дано заиграе по-читаво през второто.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост