22 кръг /Черно море - Левски/ 22.02.20 Събота 14.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 22 кръг /Черно море - Левски/ 22.02.20 събота 14.15.ч

Мнениеот ShooterMan » 24 фев 2020 13:27

Едно нещо никой не може да НИ отнеме г-да Баражници и това е наистина НАРОДНОТО ВЕСЕЛИЕ през НАЧАЛНИТЕ дни на месец юли, когато вие и другите СМЕШНИЦИ с тирето излизате в Европа, ставате за РЕЗИЛ и се прибирате с кафеви гащички. После цяла година епоси срещу Агата, който влиза в групи на ЕКТ, играе си там, излиза си от там, и даже и напролет е още в ЕКТ. Плачът ви е просто безценен на фона на всичките съдийски гаври с останалите отбори, за да се добере до ЧЕСТТА да бъдете размазани от кипърските вестникари. Тук нито ГЕРБ, нито ББ, нито синьото политбюро имат власт да надуят мита за народния отбор, но пък митът за Евроидиота няма как да бъде спрян, всяка година нови и нови "открития". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПС: И относно историята за Прокобата, която Ромето и вие се чудите кой е прокълнал Левски. Вие сте прокълнати от милиони българи от всички отбори на които им е писнало от гаврите на синята мафия с тях! Вие сте проклинани на всеки един български стадион, защото наистина няма място където вашите реферски отрепки да не са вършили престъпления - от Перник, през тара Загора, Бургас, Пловдив, Търново и основно Варна! 20 години откак сме в А група не съм изпуснал мач срещу вас........какви ли не неща са виждали очите ми! Нямало е мач в който да не сте 14 човека (без онзи 1/8 финал когато ви размазахме 4:1). Имало е случаи на 2 дузпи за вас след 90 минута - да, игра се 7 минути тогава, за да се даде и втора дузпа, която вашите идиоти пропуснаха също....в продължението от 4 минути ако не се лъжа....
Последна промяна от ShooterMan на 24 фев 2020 13:35, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2020 13:33

Много по лесно е да напишеш вие кои отбори сте елиминирали. А комунистически отбор да обвинява други че са били такива е върха на комплесарщината.
Ама полиграфа ви каза истината в очите :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 фев 2020 13:37

Полиграфа каза истината....аз я написах и тук и без полиграфа. В отбора ни тогава Пламен Димов и Генев продадаха мача, а покрай тях изгоряха и други. Още след онзи мач написах тук, че тези двама са хванати или играят тото след като при всеки гол на отбора с тирето бяха в противниковото поле (някак си)....вашия морал е всеизвестен
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 фев 2020 13:41

Стига с тези съдии, вече е смешно.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2020 13:46

ShooterMan написа:Полиграфа каза истината....аз я написах и тук и без полиграфа. Двете говеда в отбора ни тогава Пламен Димов и Генев продадаха мача, а покрай тях изгоряха и други. Още след онзи мач написах тук, че тези две телета са хванати или играят тото след като при всеки гол на Тирето бяха в противниковото поле (някак си)....вашия морал е всеизвестен

След на*ирането с еклерите във Велико Търново и полиграфа, за какъв морал имате претенций?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 24 фев 2020 14:30

ShooterMan написа:Имало е случаи на 2 дузпи за вас след 90 минута - да, игра се 7 минути тогава, за да се даде и втора дузпа, която вашите идиоти пропуснаха също....в продължението от 4 минути ако не се лъжа....

Хахаха, помня го тоя мач, в края на 2004 г. беше и наистина ни дадоха две дузпи, които Боримиров и Иванков изтърваха, та пропуснахме да поведем в точките на "ЦСКА" в последния есенен кръг... Даже нашите имаха претенции поне едната да бъде пребита поради навлизане на играчи в наказателното при засилката. :lol: Вратар на "Черно море" беше Ивайло Петров тогава, ако помня добре хвана и двата удара, след което беше трансфериран в "ЦСКА".

Но все пак не мога да се съглася с тази емоционално-злобарски разгърната теза за някаква последователно водена двадесетгодишна политика на "рязане" на "Черно море" срещу "Левски". Имало е през годините, разбира се, спорни ситуации, решавани и в двете посоки, но обикновено "моряците" (които, колкото и костелив орех да са за "Левски", все пак обикновено влизат като аутсайдери в тези мачове) вдигат доста повече шум, когато се почувстват ощетени. Последният мач е класически пример за това: и от наша страна може да се възроптае да речем за фаул срещу наш защитник току преди първия гол за "Черно море", а лично според мен и вторият жълт картон на Горанов е доста далеч от безспорен; и все пак - след изключително бурното оспорване, - протестите покрай червения картон на Иса (според мен основателно показан) някак "тежат" повече във футболните среди. :lol:
Само "Левски"!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 фев 2020 14:50

Testa_di_Legno написа:
ShooterMan написа:Имало е случаи на 2 дузпи за вас след 90 минута - да, игра се 7 минути тогава, за да се даде и втора дузпа, която вашите идиоти пропуснаха също....в продължението от 4 минути ако не се лъжа....

Хахаха, помня го тоя мач, в края на 2004 г. беше и наистина ни дадоха две дузпи, които Боримиров и Иванков изтърваха, та пропуснахме да поведем в точките на "ЦСКА" в последния есенен кръг... Даже нашите имаха претенции поне едната да бъде пребита поради навлизане на играчи в наказателното при засилката. :lol: Вратар на "Черно море" беше Ивайло Петров тогава, ако помня добре хвана и двата удара, след което беше трансфериран в "ЦСКА".

Но все пак не мога да се съглася с тази емоционално-злобарски разгърната теза за някаква последователно водена двадесетгодишна политика на "рязане" на "Черно море" срещу "Левски". Имало е през годините, разбира се, спорни ситуации, решавани и в двете посоки, но обикновено "моряците" (които, колкото и костелив орех да са за "Левски", все пак обикновено влизат като аутсайдери в тези мачове) вдигат доста повече шум, когато се почувстват ощетени. Последният мач е класически пример за това: и от наша страна може да се възроптае да речем за фаул срещу наш защитник току преди първия гол за "Черно море", а лично според мен и вторият жълт картон на Горанов е доста далеч от безспорен; и все пак - след изключително бурното оспорване, - протестите покрай червения картон на Иса (според мен основателно показан) някак "тежат" повече във футболните среди. :lol:

Тук ще те поправя. Ивайло Петров наистина спаси двете дузпи (не си спомням кой ги изпълни). Той след това продължи да пази в Черно Море и не беше трансфериран в ЦСКА, а беше изгонен. Причината остава загадка, но мисля доста се досещат за какво става дума.
Конкретно мача в събота наистина го развали съдията. На кого е помогнал, кого е ощетил... този палячо напълно осра мъжкия мач. Мача си вървеше съвсем коректно до първия червен картон. Никакво нарушение, абсолютно никакво. Втория същата работа- да, имаше закачане, но според мен беше по- скоро неволно. Тук търсеше някаква компенсация. И къде питам печели футбола с такива страхливци? Двата отбора вземат по една нищо и никаква точка, ние ще загубим вероятно от Ботев, защото половината отбор ще е наказан, вие ще спечелите един приятелски мач със Славия и така до следващия път.
Последна промяна от Vladislav на 24 фев 2020 15:05, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 фев 2020 15:00

Не е в двете посоки приятел, а само в едната! Имаше един-единствен случай в който съдия свири срещу вас и това беше Ставров през 2010 г. на един декемврийски 1/8 финал. Загубихте 4:1 и ревахте така, че смениха шефа на съдиите Момиров. И в София са ни клали зверски - редовно ни се отменят редовни голове, не ни се дават дузпи с ЧК - пресен пример мача за Купата. Преди 2 г. завършихме 2:2 в София - и двата ви гола бяха нередовни - 3 метрова засада с която изравнихте 1:1 и повече от очевидтен фал в атака за 2:2. В ерата на Кольо Спасов, когато практически можехме да ви бием навсякъде (както е сега впрочем, т.е. когато сме по-добрият чисто футболно отбор) всеки мач в София започваше с измислена дузпа с ЧК, като даже нямаше и докосвания на вашите. Това идва в повече. И Тирето е мега противен отбор, предвид припознаването, местенето - даже гнусен без аналог, но никога съдии не са бутали така Тирето или преди това ЦСКА освен един мач на Армията през 2003, но там пък спечелихме 1:2....а и един през 2006, първия на Митал, 0:0, когато не ни дадаха 2 абсолютни дузпи....Лудогорец никога не е позлвал съдиите така срещу нас, даже обратното, признавам си, че при не един случай са ни и помагали срщеу тях....като съм далеч от мисълта, че е било заради нас, а по-скоро заради 3-ти отбор....

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 24 фев 2020 15:37

ShooterMan написа:Не е в двете посоки приятел, а само в едната! Имаше един-единствен случай в който съдия свири срещу вас и това беше Ставров през 2010 г. на един декемврийски 1/8 финал. Загубихте 4:1 и ревахте така, че смениха шефа на съдиите Момиров. И в София са ни клали зверски - редовно ни се отменят редовни голове, не ни се дават дузпи с ЧК - пресен пример мача за Купата. Преди 2 г. завършихме 2:2 в София - и двата ви гола бяха нередовни - 3 метрова засада с която изравнихте 1:1 и повече от очевидтен фал в атака за 2:2. В ерата на Кольо Спасов, когато практически можехме да ви бием навсякъде (както е сега впрочем, т.е. когато сме по-добрият чисто футболно отбор) всеки мач в София започваше с измислена дузпа с ЧК, като даже нямаше и докосвания на вашите. Това идва в повече. И Тирето е мега противен отбор, предвид припознаването, местенето - даже гнусен без аналог, но никога съдии не са бутали така Тирето или преди това ЦСКА освен един мач на Армията през 2003, но там пък спечелихме 1:2....а и един през 2006, първия на Митал, 0:0, когато не ни дадаха 2 абсолютни дузпи....Лудогорец никога не е позлвал съдиите така срещу нас, даже обратното, признавам си, че при не един случай са ни и помагали срщеу тях....като съм далеч от мисълта, че е било заради нас, а по-скоро заради 3-ти отбор....

Всеки гледа на нещата от позицията на своите пристрастия, колкото и да се стреми да е обективен. Нормално е ситуациите, в които сте се почувствали ощетени, да са оставили в съзнанието ви по-голям отпечатък от тези, при които реферът е отсъдил несправедливо във ваша полза. Аз например не съм останал впечатлението, че редовно ви "колят зверски" срещу "Левски", хеле пък за мачовете в София, в които обикновено имаме доста по-малко проблеми срещу "Черно море", отколкото във Варна (с изключение на мачовете за Купата, където традиционно берем ядове, и в София, и във Варна). Може и на мен да ми убягват някои ситуации, разбира се. :)
Но ако е въпросът в това да вадим от нафталина ситуации, при които единият отбор е ощетяван в мач срещу другия, и аз се сещам за едно-друго... :lol: Като оставим настрана този последен мач, за който казах, че и ние можем да се "вторачим" в някои ситуации, се сещам как например миналата пролет вашият вратар Дюлгеров нанесе такъв удар с юмрук в главата на наш състезател при центриране в наказателното поле, че тръпки ме побиха - не последва нито дузпа, нито картон, нито нищо; мачът завърши с победа за нас, така че ситуацията се забрави, но тя беше най-малкото изключително опасна за здравето на футболиста, а и представляваше "нарисувана" дузпа. А спомняш ли си каква дузпа беше подмината (от "Сватбата") в продълженията на прословутия финал от 2015 г. за нарушение срещу Абди? Ако беше отсъдена, сега тази заслужено спечелена купа можеше и да не присъства във витрината ви. След мача беше смешно да протестираме за каквото и да било, но фактите са си факти. Et cetera... Мисълта ми е, че ако започнем да търсим аргументи в едната или другата посока, винаги можем да намерим. Не смятам обаче, че трябва да се обръща чак такова внимание на това, просто е несериозно. Успех на "Черно море" занапред! ;)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2020 15:47

Спорът взе да става малко от малко цивилизован, в стил - Кажи ми Байо моите кривици, па и аз да ти кажа твоите. Че то досега беше все едно да спориш с плоскоземците, дали Земята е плоска или сферична.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Черно море”