ShooterMan написа:Не е в двете посоки приятел, а само в едната! Имаше един-единствен случай в който съдия свири срещу вас и това беше Ставров през 2010 г. на един декемврийски 1/8 финал. Загубихте 4:1 и ревахте така, че смениха шефа на съдиите Момиров. И в София са ни клали зверски - редовно ни се отменят редовни голове, не ни се дават дузпи с ЧК - пресен пример мача за Купата. Преди 2 г. завършихме 2:2 в София - и двата ви гола бяха нередовни - 3 метрова засада с която изравнихте 1:1 и повече от очевидтен фал в атака за 2:2. В ерата на Кольо Спасов, когато практически можехме да ви бием навсякъде (както е сега впрочем, т.е. когато сме по-добрият чисто футболно отбор) всеки мач в София започваше с измислена дузпа с ЧК, като даже нямаше и докосвания на вашите. Това идва в повече. И Тирето е мега противен отбор, предвид припознаването, местенето - даже гнусен без аналог, но никога съдии не са бутали така Тирето или преди това ЦСКА освен един мач на Армията през 2003, но там пък спечелихме 1:2....а и един през 2006, първия на Митал, 0:0, когато не ни дадаха 2 абсолютни дузпи....Лудогорец никога не е позлвал съдиите така срещу нас, даже обратното, признавам си, че при не един случай са ни и помагали срщеу тях....като съм далеч от мисълта, че е било заради нас, а по-скоро заради 3-ти отбор....
Всеки гледа на нещата от позицията на своите пристрастия, колкото и да се стреми да е обективен. Нормално е ситуациите, в които сте се почувствали ощетени, да са оставили в съзнанието ви по-голям отпечатък от тези, при които реферът е отсъдил несправедливо във ваша полза. Аз например не съм останал впечатлението, че редовно ви "колят зверски" срещу "Левски", хеле пък за мачовете в София, в които обикновено имаме доста по-малко проблеми срещу "Черно море", отколкото във Варна (с изключение на мачовете за Купата, където традиционно берем ядове, и в София, и във Варна). Може и на мен да ми убягват някои ситуации, разбира се.
Но ако е въпросът в това да вадим от нафталина ситуации, при които единият отбор е ощетяван в мач срещу другия, и аз се сещам за едно-друго...

Като оставим настрана този последен мач, за който казах, че и ние можем да се "вторачим" в някои ситуации, се сещам как например миналата пролет вашият вратар Дюлгеров нанесе такъв удар с юмрук в главата на наш състезател при центриране в наказателното поле, че тръпки ме побиха - не последва нито дузпа, нито картон, нито нищо; мачът завърши с победа за нас, така че ситуацията се забрави, но тя беше най-малкото изключително опасна за здравето на футболиста, а и представляваше "нарисувана" дузпа. А спомняш ли си каква дузпа беше подмината (от "Сватбата") в продълженията на прословутия финал от 2015 г. за нарушение срещу Абди? Ако беше отсъдена, сега тази заслужено спечелена купа можеше и да не присъства във витрината ви. След мача беше смешно да протестираме за каквото и да било, но фактите са си факти. Et cetera... Мисълта ми е, че ако започнем да търсим аргументи в едната или другата посока, винаги можем да намерим. Не смятам обаче, че трябва да се обръща чак такова внимание на това, просто е несериозно. Успех на "Черно море" занапред!