Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот k_oleto » 28 яну 2020 23:40

Хайде да се опитам да направя и аз един анализ на отбора - малко повече от 2 седмици преди старта на полусезона.
Вратари: Лятото всички, включително и аз бяхме втрещени от трансфера на Бусато. Черни има определени проблеми - особено с играта с крака, ама вратар от 4-та дивизия и то от Бразилия ??? Сега, 6-месеца по-късно: Продължавам да не съм сигурен. Да, поредица от мачове със сухи мрежи, но определено като видя двамата ни вратари не мога да си кажа: "спокойно" Качеството на БГ вратарите ни обаче не е чак толкова зле. Един Мартин Луков няма да е по-зле от двамата легионери. Обаче: търсене на вратар ще да е последното нещо от тоя състав.
Защита: Не звучи сериозно, обаче Петър Занев (с оглед годините) замества Бодура. Тука имаме избор. Занев, Албентоса, Чорбата, Гълъбов. Реално се разделихме с двама централни защитници: Бодура и Томаш. По мое мнение Чорбата е по-добре от Томаш, а Занев се справя почти на ниво Бодуров. Двойката ЦЗ Албентоса и Занев ще издържи за полусезона. За Европа или пък за пробив там...съм леко песимист. Като цяло сме на + според мен с оглед трансферите. Турицов обаче е без алтернатива, а той самия е доста колеблив. В началото много му се радвах, но след една от контузиите - май дръпна ръчната. Да, младо момче е и аз му гласувам доверие. Гълъбов обаче е тромав за бек. Брадли е добре - харесва ми и него не бих го пипал. Жеферсон обаче е оле - майко. Потресен съм, че преподписахме с него. Просто не виждам защо ни е. Само пълни квота за ЕС.
Халфове: Надявам се Пинто да преподише. Мисля тук сме най-силни. Пинто, Малинов, Бикел и Антов - добре е . Тиаго вече има алтернатива и остава само да разкараме Давидов. Същото като за Жегерсон - само пълни квота за ЕС
Атака: YES !!! Един дървар по-малко. Тони си замина за Шотландия. За сега Али Соу е без алтернатива. А и го харесвам. Ахмедов и Юрич за резерва - добре сме. По крилата обаче сме гола вода. Първо за Кери. Не знам що си мисля, че човека е атакуващ полузащитник - поне като такъв дойде. Ние го ползваме по крилата (на дясното крило е на мойто ниво - не става за там) В контролите гледам като ляв бек го пускат.......Безсмислен трансфер - халф - играещ като крило/крила в мачовете, който се ползва за бек в контролите??? Отабор - тръгна зле, но се надявам да е като парен локомотов. Все по-добре влиза в мачовете, но още не е стигнал новото, че да го харесвам. Върнахме Джеси.........той пък обратно - тръгна добре и все по-зле се представя. Имаме и вечно контузеният Енрике. Всяка подготовка все стискаме палци за него и той все контузен - незнам. ...и Евандро....В него ми е надеждата, ма и той нещо дръпна ръчката.......
Извод: Трябват ни две крила и десен бек - това е от мен!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 яну 2020 23:49

С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 29 яну 2020 08:20

ivo55 написа:С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА :lol:

Нищо лично , ама само говориш против отбора. Говори ли сме го много пъти , че в България няма как да дойде някой огромен класен играч ... Гришата може да купи за 50 млн играчи , ама няма да го направи, както и всеки друг отбор с малкото изключение от Лудогорец.
Така че , стига рев , мъчат се да сглобят отбор и каквото стане.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 яну 2020 11:42

Бачо Али сутринта бил отлетял на някъде :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 яну 2020 12:52

Честно казано не разбирам защо взехме италианеца. За енти път се опитваме да спасяваме кариерата на човек, приключил с големия футбол, ако въобще някога е бил част от него. За мое огромно съжаление вместо да опитваме да развиваме родни таланти и да вземаме малко, но качествени чужденци, ние избираме погрешния път, превръщайки се в самарянско дружество.

Тия, които привличаме някой гледа ли ги преди това? Интересува ли се от здравословното им състояние?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 яну 2020 14:38

trokadero_ написа:
ivo55 написа:С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА :lol:

Нищо лично , ама само говориш против отбора. Говори ли сме го много пъти , че в България няма как да дойде някой огромен класен играч ... Гришата може да купи за 50 млн играчи , ама няма да го направи, както и всеки друг отбор с малкото изключение от Лудогорец.
Така че , стига рев , мъчат се да сглобят отбор и каквото стане.

Напълно лично - ще се радвам да ми дадат повод за противното.
За сега 4 години - провал след провала.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 яну 2020 11:27

Италианският Дженоа привлече един от големите таланти от школата на ЦСКА. Става въпрос за сина на Атанас Борносузов - Йоан.

Италианците вече са финализирали всички детайли по трансфера на 16-годишния нападател.

Първоначално той ще играе за младежката формация на Дженоа, посочва tuttomercatoweb.com.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 11:58

Идеално. Никакви таланти не трябва да има в ЦСКА. Искаме само пинтувци, отаборовци и черниаускасци. Много съм радостен за систематичните усилия на г-н Стойчо Стоилов в тази посока. :lol:

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 01 фев 2020 06:01

Според мен Гришата вече е планирал нещата. Смяна на треньора след първата издънка и цел номер едно е Купата. Ясно е че вечния враг ще го позакърпят до дербито Домусчиев само ще гледа сеир. Но нас това не ни бърка. Така стоят нещата в момента. Ще дойдат и други времена. Колелото се върти в една посока после може да се завърти в друга. Ние всички фенове които обичаме ЦСКА ще гледаме, ще се радваме, ще плачем, ще се ядосваме и пак ще обичаме ЦСКА. Нас никой не може да ни спре да обичаме - Сърца червени туптят завинаги.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 фев 2020 10:47

Аз имам съмнения , че Крушчич няма да води отбора на 15.02.

Върни се в “ЦСКА”