Хайде да се опитам да направя и аз един анализ на отбора - малко повече от 2 седмици преди старта на полусезона.
Вратари: Лятото всички, включително и аз бяхме втрещени от трансфера на Бусато. Черни има определени проблеми - особено с играта с крака, ама вратар от 4-та дивизия и то от Бразилия ??? Сега, 6-месеца по-късно: Продължавам да не съм сигурен. Да, поредица от мачове със сухи мрежи, но определено като видя двамата ни вратари не мога да си кажа: "спокойно" Качеството на БГ вратарите ни обаче не е чак толкова зле. Един Мартин Луков няма да е по-зле от двамата легионери. Обаче: търсене на вратар ще да е последното нещо от тоя състав.
Защита: Не звучи сериозно, обаче Петър Занев (с оглед годините) замества Бодура. Тука имаме избор. Занев, Албентоса, Чорбата, Гълъбов. Реално се разделихме с двама централни защитници: Бодура и Томаш. По мое мнение Чорбата е по-добре от Томаш, а Занев се справя почти на ниво Бодуров. Двойката ЦЗ Албентоса и Занев ще издържи за полусезона. За Европа или пък за пробив там...съм леко песимист. Като цяло сме на + според мен с оглед трансферите. Турицов обаче е без алтернатива, а той самия е доста колеблив. В началото много му се радвах, но след една от контузиите - май дръпна ръчната. Да, младо момче е и аз му гласувам доверие. Гълъбов обаче е тромав за бек. Брадли е добре - харесва ми и него не бих го пипал. Жеферсон обаче е оле - майко. Потресен съм, че преподписахме с него. Просто не виждам защо ни е. Само пълни квота за ЕС.
Халфове: Надявам се Пинто да преподише. Мисля тук сме най-силни. Пинто, Малинов, Бикел и Антов - добре е . Тиаго вече има алтернатива и остава само да разкараме Давидов. Същото като за Жегерсон - само пълни квота за ЕС
Атака: YES !!! Един дървар по-малко. Тони си замина за Шотландия. За сега Али Соу е без алтернатива. А и го харесвам. Ахмедов и Юрич за резерва - добре сме. По крилата обаче сме гола вода. Първо за Кери. Не знам що си мисля, че човека е атакуващ полузащитник - поне като такъв дойде. Ние го ползваме по крилата (на дясното крило е на мойто ниво - не става за там) В контролите гледам като ляв бек го пускат.......Безсмислен трансфер - халф - играещ като крило/крила в мачовете, който се ползва за бек в контролите??? Отабор - тръгна зле, но се надявам да е като парен локомотов. Все по-добре влиза в мачовете, но още не е стигнал новото, че да го харесвам. Върнахме Джеси.........той пък обратно - тръгна добре и все по-зле се представя. Имаме и вечно контузеният Енрике. Всяка подготовка все стискаме палци за него и той все контузен - незнам. ...и Евандро....В него ми е надеждата, ма и той нещо дръпна ръчката.......
Извод: Трябват ни две крила и десен бек - това е от мен!
Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.
С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА 
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- trokadero_
- Контакти:
ivo55 написа:С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА
Нищо лично , ама само говориш против отбора. Говори ли сме го много пъти , че в България няма как да дойде някой огромен класен играч ... Гришата може да купи за 50 млн играчи , ама няма да го направи, както и всеки друг отбор с малкото изключение от Лудогорец.
Така че , стига рев , мъчат се да сглобят отбор и каквото стане.
Бачо Али сутринта бил отлетял на някъде 
Честно казано не разбирам защо взехме италианеца. За енти път се опитваме да спасяваме кариерата на човек, приключил с големия футбол, ако въобще някога е бил част от него. За мое огромно съжаление вместо да опитваме да развиваме родни таланти и да вземаме малко, но качествени чужденци, ние избираме погрешния път, превръщайки се в самарянско дружество.
Тия, които привличаме някой гледа ли ги преди това? Интересува ли се от здравословното им състояние?
Тия, които привличаме някой гледа ли ги преди това? Интересува ли се от здравословното им състояние?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
trokadero_ написа:ivo55 написа:С други думи - най-слабия състав в историята на ЦСКА
Нищо лично , ама само говориш против отбора. Говори ли сме го много пъти , че в България няма как да дойде някой огромен класен играч ... Гришата може да купи за 50 млн играчи , ама няма да го направи, както и всеки друг отбор с малкото изключение от Лудогорец.
Така че , стига рев , мъчат се да сглобят отбор и каквото стане.
Напълно лично - ще се радвам да ми дадат повод за противното.
За сега 4 години - провал след провала.
Италианският Дженоа привлече един от големите таланти от школата на ЦСКА. Става въпрос за сина на Атанас Борносузов - Йоан.
Италианците вече са финализирали всички детайли по трансфера на 16-годишния нападател.
Първоначално той ще играе за младежката формация на Дженоа, посочва tuttomercatoweb.com.
Италианците вече са финализирали всички детайли по трансфера на 16-годишния нападател.
Първоначално той ще играе за младежката формация на Дженоа, посочва tuttomercatoweb.com.
Идеално. Никакви таланти не трябва да има в ЦСКА. Искаме само пинтувци, отаборовци и черниаускасци. Много съм радостен за систематичните усилия на г-н Стойчо Стоилов в тази посока. 
Според мен Гришата вече е планирал нещата. Смяна на треньора след първата издънка и цел номер едно е Купата. Ясно е че вечния враг ще го позакърпят до дербито Домусчиев само ще гледа сеир. Но нас това не ни бърка. Така стоят нещата в момента. Ще дойдат и други времена. Колелото се върти в една посока после може да се завърти в друга. Ние всички фенове които обичаме ЦСКА ще гледаме, ще се радваме, ще плачем, ще се ядосваме и пак ще обичаме ЦСКА. Нас никой не може да ни спре да обичаме - Сърца червени туптят завинаги.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- trokadero_
- Контакти:
Аз имам съмнения , че Крушчич няма да води отбора на 15.02.