Имам някакъв спомен, че онзи от "Синя приказка без цензура" беше писал, че Божков искал да го продава в началото на сезона, защото взима много голяма заплата, но Колев го убедил да не го продават.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
koisa написа:Според мен има логика в това Холмар да бъде продаден (не, че искам) но има голяма опасност да се повтори ситуацията с Тиам и много други, които си тръгнаха без да им вземем нито лев. Лошото е, че нашите чакат да останат 6 месеца от договора на играча и тогава да започнат преговори, когото той има 5 предложения от други отбори и започва да иска майка си и баща си... Конкретно за Холмар, ако не му се предложи нов договор сега е по-добре да бъде продаден.
Имам някакъв спомен, че онзи от "Синя приказка без цензура" беше писал, че Божков искал да го продава в началото на сезона, защото взима много голяма заплата, но Колев го убедил да не го продават.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Fbf написа:Много трудно ще намерим централен защитник от класата на Холмар. Задължително трябва да бъде задържан. Не случайно е национал и беше на световно.
vvessel написа:Предполагам подготвят почвата за продажба, защото доколкото знам взима най-голямата заплатата, а и Божков ако ще се маха ще гледа да кешира нещо както направи Спас с Обертан, за който така и не се разбра какви пари са платени. Сещайте се защо.
Потребители, разглеждащи този форум: helic, miro_rz и 18 госта