Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 27 яну 2020 11:09

Според мен има логика в това Холмар да бъде продаден (не, че искам) но има голяма опасност да се повтори ситуацията с Тиам и много други, които си тръгнаха без да им вземем нито лев. Лошото е, че нашите чакат да останат 6 месеца от договора на играча и тогава да започнат преговори, когото той има 5 предложения от други отбори и започва да иска майка си и баща си... Конкретно за Холмар, ако не му се предложи нов договор сега е по-добре да бъде продаден.
Имам някакъв спомен, че онзи от "Синя приказка без цензура" беше писал, че Божков искал да го продава в началото на сезона, защото взима много голяма заплата, но Колев го убедил да не го продават. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 яну 2020 13:17

КОга ше идва новия нападател, а и още един вратар да звемем ако може
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 27 яну 2020 13:32

Роман Безяк станал свободен агент.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 27 яну 2020 13:44

koisa написа:Според мен има логика в това Холмар да бъде продаден (не, че искам) но има голяма опасност да се повтори ситуацията с Тиам и много други, които си тръгнаха без да им вземем нито лев. Лошото е, че нашите чакат да останат 6 месеца от договора на играча и тогава да започнат преговори, когото той има 5 предложения от други отбори и започва да иска майка си и баща си... Конкретно за Холмар, ако не му се предложи нов договор сега е по-добре да бъде продаден.
Имам някакъв спомен, че онзи от "Синя приказка без цензура" беше писал, че Божков искал да го продава в началото на сезона, защото взима много голяма заплата, но Колев го убедил да не го продават. :roll:

Абсолютно съм съгласен с това за договора. Даже и въпросния цитиран сайт 90min, на който се позововат ми направи силно впечатление, че пише: ..... Eyjólfsson, who has just 18 months remaining on his current contract .....
Различни представи имаме ние и останалия свят :)

Fbf

Мнениеот Fbf » 27 яну 2020 17:01

Много трудно ще намерим централен защитник от класата на Холмар. Задължително трябва да бъде задържан. Не случайно е национал и беше на световно.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 яну 2020 17:08

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 яну 2020 17:13

Същото го казаха и по радиоото пяреди малко. Тоя дали не копира :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 17:18

Fbf написа:Много трудно ще намерим централен защитник от класата на Холмар. Задължително трябва да бъде задържан. Не случайно е национал и беше на световно.

Абсолютно. Особено, ако искат да се покажат като "сериозни", както мнозина твърдят. Един добър защитник вече махнахме. Много се надявам това за Борнемут да е фейк. В същото време звучи малко странно национален играч на Исландия в България. Обикновено подобен род играчи ритат в Бундеслигата, Чемпиъншип, Холандия... И аз смятам, че той би се справил без проблем в някое от тези първенства. Виж за Премиършип... не знам.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 яну 2020 17:21

Предполагам подготвят почвата за продажба, защото доколкото знам взима най-голямата заплатата, а и Божков ако ще се маха ще гледа да кешира нещо както направи Спас с Обертан, за който така и не се разбра какви пари са платени. Сещайте се защо.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 27 яну 2020 17:50

vvessel написа:Предполагам подготвят почвата за продажба, защото доколкото знам взима най-голямата заплатата, а и Божков ако ще се маха ще гледа да кешира нещо както направи Спас с Обертан, за който така и не се разбра какви пари са платени. Сещайте се защо.

Абе щом си такъв спец би ли обяснил щом ще се маха защо за пръв път от години се взеха само 3-ма ,а не 15 нови и за сефте от години се взеханавреме? Нали ще се маха бе професоре?

Върни се в “Левски”