Dust написа:Добре, кажи лично за себе си, на колко мача годишно ходиш на стадион на твоя отбор?
Давам пример със себе си. Когато имаше Литекс годишно съм пропускал максимум до два мача да не съм на стадиона в Ловеч без значение дали мача е бил приятелски или с водещ отбор и всичко това, че Ловеч ми е на 80км в едната посока. Без значение дали мача е бил през седмицата в кофти час, дали вали и т.н.
Тук няма значение кой колко е ходил от нас двамата.Важно е друго,което ти пак пропускаш.
''Масовият зрител иска едно и също.Качествена услуга.'' Писал съм го горе.Аз за тва ти казвам,че не четеш,не вникваш.
Масовият зрител.Тоя,който прави разликата на даден отбор с огромна фенска маса.На един стадион,колкото и срутен да е,все ще има 200 човека.Но не е там идеята.Идеята е съвсем друга.А как ще има повече хора.Ами подреди си градинката,почисти си кухнята,хола и ще дойдат гостите.Елементарно е.Така показваш уважение към зрителя.И той ще го покаже към тебе.По ''белия свят'' държавите и олигарсите оценяват най-важният актив на даден отбор - хората.И за тва си подреждат градинката.Тук не е така.Но тук,ако се направи качествен стадион,хората ще го оценят,вярвай ми.Освен проектиране се занимаваме и със строителство.Поддържаме главно училища,51-во е едно от тях.Чукни го в нета.Такъв ремонт в България не е правен,но не е там идеята да се хваля.Идеята е че децата
го оценяват,защото виждат че е положен труд и уважение към тях.Същото ще стане и с феновете,щот тва е чиста психология.
Сега схвана ли?Разбра ли всичко?Няма проблем да повторя нещо,ако искаш.