За всички,които обвиняват редовия български фен,че бил ''глорихънтър''.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: За всички,които обвиняват редовия български фен,че бил ''глорихънтър''.

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 15:48

Dust написа:Вие, ние, те... общи знаменатели някакви.
Едни да ходели там, а други тук.
Нивото на футбола ни е някъде между Чемпиъншип и Лига 1, така че е хубава с отбори от този ранг да се правят сравнение, а не с ТОП отбори.
Та относно глорихънтърството тук феновете са точно такива, а там в момента това е един обикновен знак на протест.

Изобщо не тряя се прави никакво сравнение с никого,щот хората си имат бази,стадион,услуги и т.н.
Схващаш ли?
Тук били ''такива''.Ние да не сме от Марс,че да разделяме хората какви били ''тука'' и ''там''.Масовият зрител иска едно и също.Качествена услуга.Независимо дали е във Варна или Манчестър.
Просто ''там'' собствениците зачитат феновете като актив,за разлика от ''тук''.И им се предоставят множество услуги.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 яну 2020 15:53

Така е, щото в Манчестър няма много други забавления. Те англичаните обичат освен футбола и да се напиват и скачат от балкони, ама това е за в България и то през лятото.
Пък сега е зима, кво друго да правят освен да ходят на мач?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 яну 2020 16:16

Делянски темата я пусна ти точно с някаква сравнителна цел.
Ако го беше сторил с някоя друга държава можеше да се развие някаква дискусия,
но да се правят каквито и да е аналози с Англия си е смешно.
Там ако си фен на Лейтън Ориент изобщо не те вълнува на съседния стадион или по телевизията, какъв мач има, когато твоят отбор домакинства и отиват на стадиона средно около 4500 зрители, нищо че този отбор има едва ШЕСТ победи на кръст през настоящия сезон и се намира на 19-то място в 4-тото ниво на футбола там.
Явно тези средно 4500 зрители на мач са някакви идиоти щом ходят на стадиона и нищо неполучават насреща от зеления терен.

https://int.soccerway.com/teams/england ... nt-fc/744/
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 16:28

Dust написа:Делянски темата я пусна ти точно с някаква сравнителна цел.
Ако го беше сторил с някоя друга държава можеше да се развие някаква дискусия,
но да се правят каквито и да е аналози с Англия си е смешно.
Там ако си фен на Лейтън Ориент изобщо не те вълнува на съседния стадион или по телевизията, какъв мач има, когато твоят отбор домакинства и отиват на стадиона средно около 4500 зрители, нищо че този отбор има едва ШЕСТ победи на кръст през настоящия сезон и се намира на 19-то място в 4-тото ниво на футбола там.
Явно тези средно 4500 зрители на мач са някакви идиоти щом ходят на стадиона и нищо неполучават насреща от зеления терен.

https://int.soccerway.com/teams/england ... nt-fc/744/

Няма как да се заформи ''дискусия'' когато единият не чете другия.Даже и в черно съм го подчертал горе. :roll:
Темата я пуснах заради ваши сравнения с места,където хората са направили така,че да има посетители и зрители...и съответно сравненията ви са нелепи :!:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 яну 2020 19:14

Кои са тези Вие и кои са тези ние?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 19:17

Dust написа:Кои са тези Вие и кои са тези ние?

За всички,които обвиняват редовия български фен,че бил ''глорихънтър''.
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 яну 2020 19:24

Добре, кажи лично за себе си, на колко мача годишно ходиш на стадион на твоя отбор?
Давам пример със себе си. Когато имаше Литекс годишно съм пропускал максимум до два мача да не съм на стадиона в Ловеч без значение дали мача е бил приятелски или с водещ отбор и всичко това, че Ловеч ми е на 80км в едната посока. Без значение дали мача е бил през седмицата в кофти час, дали вали и т.н.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 20:17

Dust написа:Добре, кажи лично за себе си, на колко мача годишно ходиш на стадион на твоя отбор?
Давам пример със себе си. Когато имаше Литекс годишно съм пропускал максимум до два мача да не съм на стадиона в Ловеч без значение дали мача е бил приятелски или с водещ отбор и всичко това, че Ловеч ми е на 80км в едната посока. Без значение дали мача е бил през седмицата в кофти час, дали вали и т.н.

Тук няма значение кой колко е ходил от нас двамата.Важно е друго,което ти пак пропускаш.
''Масовият зрител иска едно и също.Качествена услуга.'' Писал съм го горе.Аз за тва ти казвам,че не четеш,не вникваш.
Масовият зрител.Тоя,който прави разликата на даден отбор с огромна фенска маса.На един стадион,колкото и срутен да е,все ще има 200 човека.Но не е там идеята.Идеята е съвсем друга.А как ще има повече хора.Ами подреди си градинката,почисти си кухнята,хола и ще дойдат гостите.Елементарно е.Така показваш уважение към зрителя.И той ще го покаже към тебе.По ''белия свят'' държавите и олигарсите оценяват най-важният актив на даден отбор - хората.И за тва си подреждат градинката.Тук не е така.Но тук,ако се направи качествен стадион,хората ще го оценят,вярвай ми.Освен проектиране се занимаваме и със строителство.Поддържаме главно училища,51-во е едно от тях.Чукни го в нета.Такъв ремонт в България не е правен,но не е там идеята да се хваля.Идеята е че децата го оценяват,защото виждат че е положен труд и уважение към тях.Същото ще стане и с феновете,щот тва е чиста психология.
Сега схвана ли?Разбра ли всичко?Няма проблем да повторя нещо,ако искаш.
Sofia.

Nilim

Мнениеот Nilim » 23 яну 2020 23:09

Българския фен (с изключение на най-запалените) е точно глорихънтър.
Българския фен не купува карти преди сезона, с ясната мисъл че ще отиде на повечето домакинства. Защото не знае дали отбора ще върви, ще печели купи, титли и разгромни победи. Освен това ходи на стадиона само ако отбора е в битка за нещо (според целите на съответния отбор), или ако има някое дерби, в краен случай ако противника е някакво име в нашия футбол (например гостуванията на ЦСКА и Левски в провинцията). През останалото време на стадиона са шепа ентусиасти плюс някой друг попаднал еднократно на стадиона. А след няколко кофти мача посещаемостта спада драстично.

Сравнението с Юнайтед е смешно, дори автора на темата знае защо.

Да, съгласен съм че е нормално да има разлика в % запълнени стадиони с оглед на нивото на футбола в двете страни. Но сравнението всъщност го прави.. автора. Но също така е нормално нашите фенове да са доволни на по-малко, именно защото знаят разликата в дадените за пример първенства.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 яну 2020 10:38

Делянски, без да искаш отново ми навяваш тъга и спомени - едно време, стадионите бяха пълни с по 40 - 70 000 зрители, а днес, какво да гледаш?...Помня как съм стоял прав, цял мач, а синчето на раменете ми! И всички около мен бяха прави, щото нямаше място на 73-хилядния национален стадион "Васил Левски"! - 75 000 с правостоящите!
И ко праим ся?...

П.П.
И не, не сме глорихънтъри - ловци на победи, преведено на български - но искаме да гледаме футбол, а не ритнитопковщина като...Вадуц! Моля те, сигурно и ти имаш не малко спомени, но днес, ако събера отбора от махалата, въпреки че съм на вече 60 години, ще бием този отбор на ЦСКА и не само него! Може и Лудогорец да победим...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “ЦСКА”