efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот koisa » 15 дек 2019 21:22

alexdb написа:

Виж не споря за играта. Не ми харесва. Но причините затова са много. А то и няма отбор в света който от 20 мача и 20-те да е на ниво. Все има закучване и т.н. И точно там идва съдийския фактор. Едно е да те подпре в закучени мачове и друго да те пореже. И тези малки детайли решават много неща.
Иначе виж, че сме се докарали дотам, че ние нямаме боеспособни смени. Какво да се коментира тогава. 11 играча и да искат не могат да изкарат цял сезон и да са на ниво. Ама като няма, няма. Не знам защо сме взимали играчи като Насиру, Здравко, Чандъра. За последните двама не знам, че те не ги и пускат, но Насируто просто дразни. Днес тоя пич за 20 мин. няма едно нормално отиграване. Вярно, за някои футболисти трябва по-голям период на адаптация, ама да не можеш да си спреш топката, да не можеш да подадеш на 5 метра или като биеш към вратата топката да излиза в тъч поне на мен ми идва малко в повече.

Ако беше в един-два мача - ОК. Ама ние всяка година около октомври-нормври сваляме нивото наполовина. Вместо да тръгнем нагоре, ние надолу.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 дек 2019 21:23

NOMER14 написа:И аз искам да играем мачкащ противника футбол, но теглото и ръста на отбора не позволява.
Все пак имаме най-добрата голова разлика, вероятно сме с най-много ъглови удара, а може би и процентно владеене на топката в първенството.

И тва по какъв начин те топли ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 15 дек 2019 21:32

alexdb написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:Този мач ще бъде решен от мотивацията на двата отбора и домакинския фактор! Ето каква е статистиката на Локомотив на стадион Локомотив... През сезона Пловдивския любимец има една загуба от Страсбург с 0-1 играейки с 10 човека 80 минути! Бяха победени Спартак Търнава с 2-0, ЦСКА-София с 1-0, равен с Ботев и Лудогорец, победи с 5-2 над Арда,Черно море с 1-0, Враца с 2-0, Славия с 3-1, Беров загуби с 3-0. Загуба от български отбор нямаме!

Нека запознаем синята общност с мотивацията, която ще има Локомотив! Ден преди мачът с вас сините ще се празнува Черно бялата Коледа, събота от 12 часа в Драматичния театър. Залата е за 500 човека, но ще има и 200-300 правостоящи,ще присъства целия отбор на Локомотив, ще се награди футболист на годината на любимецът на Пловдив, ще се промотира новия албум с 8 песни за Локомотив, цялата зала ще пее за своите Любимци, призовавайки ги да се раздадат на терена на следващия ден! Ето видео как протича една Черно-бяла Коледа, но тази в събота ще е първата , на която ще празнуваме КУПА И МЕДАЛИ, ще е нещо велико!!! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... tq8t_vNDax

Само чудо може да донесе побена на Левски! Но стадион Локомотив и неговите фенове не са създадени, за да творят чудеса за софийски отбори! Локомотив ще излене , за да направи мача на годината си, крайно мотивиран за битка и чест, за своята публика...

Прогнозата ми е, че Левски ще страда 90 минути в Пловдив...

ПОДИГРАВАЙТЕ МИ СЕ ПАК, нито едно твърдение не може да оборите, левскари, защото написаното на 11 декември вече не е твърдение, а неоспорим факт!

Весели празници! И до нови битки...

Е нормално е да не ти схванем добре импродукционалната мисъл и, че за теб и вашето тимче мачът на годината е в Майнатаун да не загубите от Левски :lol: .

Аз няма какво да доказвам!Да доказваш на доказаното е глупост!

Днес пяхме на стадиона заедно свас : жълта кочина- и искам да поздравя всички фенове на Левски с песента за отнетата с пета КУПА ОТ ЖЪЛТАТА паплач, отнета от най- големия им враг и донесла най-голямата болка в животеца им! Поздрав и наздраве... https://www.youtube.com/watch?v=Ob-vScN ... I8&index=3

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 дек 2019 21:33

sinqkrepost1914 написа:
NOMER14 написа:И аз искам да играем мачкащ противника футбол, но теглото и ръста на отбора не позволява.
Все пак имаме най-добрата голова разлика, вероятно сме с най-много ъглови удара, а може би и процентно владеене на топката в първенството.

И тва по какъв начин те топли ?

Има основа. Хомогенни сме. Работи се. Но това е пределът към момента.
А какво трябва да се промени и надгради, го казват колегите тук. Всеки го поднася по своему емоционално. Дано нашия форум го четат от факторите в клуба.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 дек 2019 21:43

mark1926 написа:
alexdb написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:Този мач ще бъде решен от мотивацията на двата отбора и домакинския фактор! Ето каква е статистиката на Локомотив на стадион Локомотив... През сезона Пловдивския любимец има една загуба от Страсбург с 0-1 играейки с 10 човека 80 минути! Бяха победени Спартак Търнава с 2-0, ЦСКА-София с 1-0, равен с Ботев и Лудогорец, победи с 5-2 над Арда,Черно море с 1-0, Враца с 2-0, Славия с 3-1, Беров загуби с 3-0. Загуба от български отбор нямаме!

Нека запознаем синята общност с мотивацията, която ще има Локомотив! Ден преди мачът с вас сините ще се празнува Черно бялата Коледа, събота от 12 часа в Драматичния театър. Залата е за 500 човека, но ще има и 200-300 правостоящи,ще присъства целия отбор на Локомотив, ще се награди футболист на годината на любимецът на Пловдив, ще се промотира новия албум с 8 песни за Локомотив, цялата зала ще пее за своите Любимци, призовавайки ги да се раздадат на терена на следващия ден! Ето видео как протича една Черно-бяла Коледа, но тази в събота ще е първата , на която ще празнуваме КУПА И МЕДАЛИ, ще е нещо велико!!! https://www.google.com/url?

Само чудо може да донесе побена на Левски! Но стадион Локомотив и неговите фенове не са създадени, за да творят чудеса за софийски отбори! Локомотив ще излене , за да направи мача на годината си, крайно мотивиран за битка и чест, за своята публика...

Прогнозата ми е, че Левски ще страда 90 минути в Пловдив...

ПОДИГРАВАЙТЕ МИ СЕ ПАК, нито едно твърдение не може да оборите, левскари, защото написаното на 11 декември вече не е твърдение, а неоспорим факт!

Весели празници! И до нови битки...

Е нормално е да не ти схванем добре импродукционалната мисъл и, че за теб и вашето тимче мачът на годината е в Майнатаун да не загубите от Левски :lol: .

Аз няма какво да доказвам!Да доказваш на доказаното е глупост!

Днес пяхме на стадиона заедно свас : жълта кочина- и искам да поздравя всички фенове на Левски с песента за отнетата с пета КУПА ОТ ЖЪЛТАТА паплач, отнета от най- големия им враг и донесла най-голямата болка в животеца им! Поздрав и наздраве...

Всеки път като ви гостуваме пеем заедно срещу гнусните жълтури. Общите врагове до голяма степен ни обединяват. Доста наши имаше във вашите сектори на финала срещу проскубаните папагали. Като цяло Локо е пловдивския отбор, който е уважаван от левскарите. Другите са едни гнусни индианци, които дори мразят Левски повече от вас. А това, че вие натегахте яко споминалата се чорба също допринася за доброто отношение между двете агитки. Пловдив е на Локо, София на Левски.
https://www.youtube.com/watch?v=iWPQWgk3OsQ
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 15 дек 2019 22:35

damyanov1963 написа: До преди този мач имахме 7 поредни победи над ЦСКА, но от ЦК на БКП решиха, че е крайно време да се намесят.
[offtopic]Не само balgarskoto ЦК ами ЦК на КПСС се събра преди фаталният мач. :lol:[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 22:43

koisa написа:
alexdb написа:

Виж не споря за играта. Не ми харесва. Но причините затова са много. А то и няма отбор в света който от 20 мача и 20-те да е на ниво. Все има закучване и т.н. И точно там идва съдийския фактор. Едно е да те подпре в закучени мачове и друго да те пореже. И тези малки детайли решават много неща.
Иначе виж, че сме се докарали дотам, че ние нямаме боеспособни смени. Какво да се коментира тогава. 11 играча и да искат не могат да изкарат цял сезон и да са на ниво. Ама като няма, няма. Не знам защо сме взимали играчи като Насиру, Здравко, Чандъра. За последните двама не знам, че те не ги и пускат, но Насируто просто дразни. Днес тоя пич за 20 мин. няма едно нормално отиграване. Вярно, за някои футболисти трябва по-голям период на адаптация, ама да не можеш да си спреш топката, да не можеш да подадеш на 5 метра или като биеш към вратата топката да излиза в тъч поне на мен ми идва малко в повече.

Ако беше в един-два мача - ОК. Ама ние всяка година около октомври-нормври сваляме нивото наполовина. Вместо да тръгнем нагоре, ние надолу.

E, тази година за момента още държим интригата и нещата ще се решават пролетта. Така че имаме напредък. Само да не ги решим като миналата година още в първите си мачове :lol: :lol: :lol:
Че в интерес на истината класирането в момента в някаква степен заблуждава. Реално ние напролет от 6 мача четири са ни с отборите от топ 6 и реално във всеки мач можем да губим точки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2019 23:36

wilge написа:Някой да е виждал страхлив шампион?!
Челси даже взеха Шампионската Лига с Ди Матео и ултра-защитен стил. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 15 дек 2019 23:57

THE G.A.M.E написа:
wilge написа:Някой да е виждал страхлив шампион?!
Челси даже взеха Шампионската Лига с Ди Матео и ултра-защитен стил. :lol:

Гърция през 2004 година.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2019 00:00

ChuckNorris написа:Гърция през 2004 година.
Тия ги забравих. :mrgreen:
Ама и Лестър с Раниери не играха кой-знае колко офанзивно.

Не се сещам кой беше казал, че "Нападението печели мачовете, защитата - Трофеите". :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”