alexdb написа:
Виж не споря за играта. Не ми харесва. Но причините затова са много. А то и няма отбор в света който от 20 мача и 20-те да е на ниво. Все има закучване и т.н. И точно там идва съдийския фактор. Едно е да те подпре в закучени мачове и друго да те пореже. И тези малки детайли решават много неща.
Иначе виж, че сме се докарали дотам, че ние нямаме боеспособни смени. Какво да се коментира тогава. 11 играча и да искат не могат да изкарат цял сезон и да са на ниво. Ама като няма, няма. Не знам защо сме взимали играчи като Насиру, Здравко, Чандъра. За последните двама не знам, че те не ги и пускат, но Насируто просто дразни. Днес тоя пич за 20 мин. няма едно нормално отиграване. Вярно, за някои футболисти трябва по-голям период на адаптация, ама да не можеш да си спреш топката, да не можеш да подадеш на 5 метра или като биеш към вратата топката да излиза в тъч поне на мен ми идва малко в повече.
Ако беше в един-два мача - ОК. Ама ние всяка година около октомври-нормври сваляме нивото наполовина. Вместо да тръгнем нагоре, ние надолу.