Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

vvessel
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот vvessel » 09 дек 2019 00:50

Serafim написа:
Пропускаш ли, че Роси води подготовка и през зимата в Малта? Както и лятна такава, преди Вадуц?

Тук един колега беше тръгнал да сравнява сезони и му обяснявах, че сравненията са некоректни . За подготовката за есенния полусезон става дума.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 дек 2019 14:17

drvasko98 написа:
realno написа:
bsz1916 написа:Тук някои хора очевидно са забравили , че още при поемането на отбора , новото Ръководство на Левски обяви че първата и най - важна задача е финансовото стабилизиране на клуба . В тая връзка бяха освободени и някои футболисти , не защото са слаби , а защото възнагражденията им са прекалено високи за финансовото състояние на отбора . Ясно е че другата алтернатива е това което се случи преди няколко години с един друг , вече несъществуващ отбор .

Като сме в криза и трябва финансово стабилизиране, защо ПК обещава да се борим за титлата още през тоя сезон, а за следващите години да сме хегемон? Явно за него е възможно да мерим сили с другите претенденти за титлата с тия футболист и в тая финансова криза.

Защото практически се борим. При 5 точки разлика се смята, че отборът се бори за титлата. Друг въпрос е вече с каква игра и докога ще сме на такова разстояние.

Ало Лудогорец пада от слабаци може и да станем шампиони, но кога ние ще ги победим убедително - с резултат и най - вече с игра? Няма да е този сезон. Ако ПК е имал предвид друго, когато е казал , че ще борим за титлата т.е. чрез методи, които са извън терена, това е друг въпрос, но с тия футболисти и треньор ще е много трудно, не само сега, но и следващия сезон. На нас ни трябва класа, а не Димитровци, Лозевци и др. звезди, за които се говори, че ще ли сме да взимаме. Може да е само един футболист, но е да класен. а не както лято 8, а да играят 2 -ма, а другите 6 да получават парите за двама класени футболисти и да търкат пейката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 09 дек 2019 15:34

Тук има хора, много по-наясно с това, как се създава един отбор. Затова искам да попитам - дали наличието на един-двама класни футболисти - с днешна дата - превишаващи поне с една класа тези, които са в отбора, би мотивирало останалите? Как биха ги приели, как биха гледали класните на останалите, доколко би се съхранила атмосферата на взаимна подкрепа, ако има такава разлика в класите и - естествено - в заплатите? Може ли да разчитаме на такова революционно решение на проблемите на отбора или трябва да вървим последователно към постепенното вдигане на класата на отбора чрез последователно попълване на редиците му с взе по-добри от наличните играчи, като под по-добър се мисли не само за днешно състояние, а и за перспективата.
Мисля, че надеждите и желанията на мнозина са извън контекста на футбола като колективен спорт . Същото до голяма степен важи и за образа на треньора, който се свързва често само с избор на състав и тактика. Да не говорим за играчи - пример е Райнов ...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 09 дек 2019 15:45

Странджата написа:Тук има хора, много по-наясно с това, как се създава един отбор. Затова искам да попитам - дали наличието на един-двама класни футболисти - с днешна дата - превишаващи поне с една класа тези, които са в отбора, би мотивирало останалите? Как биха ги приели, как биха гледали класните на останалите, доколко би се съхранила атмосферата на взаимна подкрепа, ако има такава разлика в класите и - естествено - в заплатите? Може ли да разчитаме на такова революционно решение на проблемите на отбора или трябва да вървим последователно към постепенното вдигане на класата на отбора чрез последователно попълване на редиците му с взе по-добри от наличните играчи, като под по-добър се мисли не само за днешно състояние, а и за перспективата.
Мисля, че надеждите и желанията на мнозина са извън контекста на футбола като колективен спорт . Същото до голяма степен важи и за образа на треньора, който се свързва често само с избор на състав и тактика. Да не говорим за играчи - пример е Райнов ...

Аз съм един от малкото, който не плюе по Райнов. Той кусури си има бол, но върши страшно много черна работа, стриктно спазва тактическите указания на треньора и най-вече се вписва в идеите на Хубчев и затова е несменяем титуляр.

За да се развива един отбор не трябва да има търкания между играчите. Примери за сбириток от класни играчи, които са се проваляли бол - от Холандия та до Францата 1992-93.

Без да съм му фен на Хубчев, заради стила, който не отговаря на традициите ни, за сега това е треньорът, с оглед на потенциала се справя повече от прилично, достатъчно премерен е в приказките си и няма А или У и пъчене и плюнки ала някои други.

Търпение и май много бързо забравихме как миналата година по това време за една бройка кюмюринът да ни закрие. Имам забележки единствено към ръководството, но не знаем много неща - най-вече как се редуцурат дълговете и се оптимизират разходит на клуба.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 09 дек 2019 16:07

Здравейте.
Гласувах с не в анкетата.
Съвсем случайно бях свидетел на разговор, относно Левски и Петър хубчев. С леки прекъствания, за да съм напълно коректен. Но сентенцията е, че "главата", демек от най-високоТо място са паставили условие на ПХ: да има финансово добри изходящи трансфери. Споменаха се Стаси, Робърта, Горанов и някой вече уговорен. Може, да е някой от изброените а, може и да не е.
От участниците в, това суаре, разпознах съдии, човек от, да речем, щаба на Левски и един журналист.
На червенине се подиграваха заради Малинов, но не разбрах защо.
Сметката я платиха съдиите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2019 16:40

vvessel написа:Много мечтатели в тоя форум :lol:
Ама не са левскари , а хубчевисти.
Изкараха един селски тарикат най-великия треньор на планетата :lol:
Не ви е лесно момчета, щом се налага така да си кривите душата и приказките, че да е угодно на друг, а не на вас. Щото не мога да повярвам, че като гледате това което се случва на терена ви кефи толкова, че сте заобичали тоя треньор някак си спонтанно ;)
Той пък си каза още в началото, че публиката не го интересува и му личи. Така че любовта ви не е взаимна, да знаете :)
Aз лично бях "Стоевист", бях и "Росист" ( не знам дали помниш, че бях един от малцината тук, който го защитаваха до последно ) бях и Стояновист, а сега съм "Хубчевист'.
Единствено срещу Бай Люпко бях анти, но не поради спортно-технически причини.
Да се върнем на това, защо подкрепях и подкрепям до последно въпросните треньори.
Защото се показа и доказа, че смените не водят до по-добри резултати.
Значи проблемът не е, и не е бил в треньорските щабове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 дек 2019 16:47

olimpi написа:
Странджата написа:Тук има хора, много по-наясно с това, как се създава един отбор. Затова искам да попитам - дали наличието на един-двама класни футболисти - с днешна дата - превишаващи поне с една класа тези, които са в отбора, би мотивирало останалите? Как биха ги приели, как биха гледали класните на останалите, доколко би се съхранила атмосферата на взаимна подкрепа, ако има такава разлика в класите и - естествено - в заплатите? Може ли да разчитаме на такова революционно решение на проблемите на отбора или трябва да вървим последователно към постепенното вдигане на класата на отбора чрез последователно попълване на редиците му с взе по-добри от наличните играчи, като под по-добър се мисли не само за днешно състояние, а и за перспективата.

Аз съм един от малкото, който не плюе по Райнов. Той кусури си има бол, но върши страшно много черна работа, стриктно спазва тактическите указания на треньора и най-вече се вписва в идеите на Хубчев и затова е несменяем титуляр.

За да се развива един отбор не трябва да има търкания между играчите. Примери за сбириток от класни играчи, които са се проваляли бол - от Холандия та до Францата 1992-93.

Без да съм му фен на Хубчев, заради стила, който не отговаря на традициите ни, за сега това е треньорът, с оглед на потенциала се справя повече от прилично, достатъчно премерен е в приказките си и няма А или У и пъчене и плюнки ала някои други.

Търпение и май много бързо забравихме как миналата година по това време за една бройка кюмюринът да ни закрие. Имам забележки единствено към ръководството, но не знаем много неща - най-вече как се редуцурат дълговете и се оптимизират разходит на клуба.

Признавам си отдавна не бях чел толкова смислен и аргументиран коментар.След мача с морето Хубчев каза нещо много значително, на което малко фенове обърнаха внимание - "треньорският екип си дава ясна сметка че отбора ни не е най-добрият в първенството,не изповядва футбола които феновете желаят, НО ИМА ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ, КОИТО са от кухнята и не желая да коментирам!"
Не е толкова трудно да се досетим поне за част от причините:
- Закъсняла селекция - едва ли има подобен прецедент, футболен отбор да започва с 12налични футболисти?
- през последните 4месеца са менени 4-ма лекари?
- от всички привлечени футболисти единствено Робърта е желан от треньора? Вярно е че в едно интервю Колев сподели че всички привлечени са одобрени, но това не отговаря на истината.От една страна за да потуши "войната" от начина по който бе привлечен Хубчев, от друга - когато няма риба и ракът е риба?
- не на последно с наличният потенциал, не е възможно да практикуваме офанзивен футбол.

п.п.Доста често и с основание доста от нас коментират скъпата придобивка от Швеция - "говори се" че трансферната цена е около 200х.Е.Когато е бил предложен ръководството е потърсило контакт с Илия Илиев/бивш юноша на Левски, мисля че е набор някъде 62-63г/,който повече от 30г живее в Швеция.Негови думи са че е добър футболист с лош характер - каквото и да означава това?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 дек 2019 17:25

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Много мечтатели в тоя форум :lol:
Ама не са левскари , а хубчевисти.
Изкараха един селски тарикат най-великия треньор на планетата :lol:
Не ви е лесно момчета, щом се налага така да си кривите душата и приказките, че да е угодно на друг, а не на вас. Щото не мога да повярвам, че като гледате това което се случва на терена ви кефи толкова, че сте заобичали тоя треньор някак си спонтанно ;)
Той пък си каза още в началото, че публиката не го интересува и му личи. Така че любовта ви не е взаимна, да знаете :)
Aз лично бях "Стоевист", бях и "Росист" ( не знам дали помниш, че бях един от малцината тук, който го защитаваха до последно ) бях и Стояновист, а сега съм "Хубчевист'.
Единствено срещу Бай Люпко бях анти, но не поради спортно-технически причини.
Да се върнем на това, защо подкрепях и подкрепям до последно въпросните треньори.
Защото се показа и доказа, че смените не водят до по-добри резултати.
Значи проблемът не е, и не е бил в треньорските щабове.

Всъщност нищо не се показа и доказа, тъй като заедно с треньорите се сменяха и по 10-15 футболисти. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2019 17:37

terata написа:Всъщност нищо не се показа и доказа, тъй като заедно с треньорите се сменяха и по 10-15 футболисти.
Е, Люпко наследи на практика състава на Стоев.
Славиша пък наследи отбора на Роси... В тези случаи махането на играчи започна след влошаването на резултатите или след края на сезоните, в които помним, че нямаше кой-знае с какво да се гордеем.

И все пак не знаем дали разкарването на футболисти е със съгласието на треньорите, или ги поставят пред свършен факт.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 дек 2019 18:38

Игра, факт е, че защитаваше Ментето от Римини до последно :lol: Чистото статистически, ако бием в Пловдив, което ще е адски трудно ще съберем точков актив, който не съм сигурен дали сме събирали от учредяването на Микренската лига.

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”