Мнениеот sinqkrepost1914 » 09 дек 2019 01:00
Лесна победа. Отбора стоеше и се движеше доста по-добре от предходните мачове, но все пак играхме срещу .... Витоша. Тоталния слабак в тотално слабата ни тото лига. Не знам какви изводи могат да се правят от такъв мач. За мен Кабов игра най-добре от Витоша, прочетох, че и други хора са го отбелязали. Алар да му бият шута на мига, къв голмайсто е тоя бастун, бе ? Не стига, че е бавен като баба с два пазарски чанти на гърба, ами и когато трябва да завършва с ужким силната левачка го нема никъв ? Тва ли е номер 9 ? Заеби .. За мен Найденов игра добре. Не по-зле от Жиката на същия пост, срещу една идея по-силни отбори. Хареса ми Мазурек, че търсеше бърза игра с едно докосване и не се притесняваше да тръгне с дрибъл да ги навръзва по двама, трима, ама все пак срещу .. Витоша. А и с Алар около него много често му се секваше устрема.. Като цяло с този мач приключи лесното. ПХ или да бие Локо и да си спечели една подготовка време или да си стяга багажа, щото пролета мачове срещу Витоша, Етър, Дунав и Царско село няма да има.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard