Левски - Витоша | 08.12 | 16:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vvessel
Контакти:

Re: Левски - Витоша | 08.12 | 16:30 часа

Мнениеот vvessel » 09 дек 2019 00:28

noo написа:Рутинна победа, без напрежение, без контузии, без картони. Витоша си играе едно и също, но да не забравяме, че Лудогорец успяха да ги бият с гол в 87-88 минута. А тия дето плюят по Найденов, плюеха преди време и Ст. Иванов, а и той (Найденов) не игра на титулярната си позиция.

Не видях някой да плюе по Найденов. Повечето пишат, че не става за бек и това е видно от всеки един мач в който го пускат бек. Не знам защо това е поредният треньор, който го пуска на тая позиция.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 09 дек 2019 01:00

Лесна победа. Отбора стоеше и се движеше доста по-добре от предходните мачове, но все пак играхме срещу .... Витоша. Тоталния слабак в тотално слабата ни тото лига. Не знам какви изводи могат да се правят от такъв мач. За мен Кабов игра най-добре от Витоша, прочетох, че и други хора са го отбелязали. Алар да му бият шута на мига, къв голмайсто е тоя бастун, бе ? Не стига, че е бавен като баба с два пазарски чанти на гърба, ами и когато трябва да завършва с ужким силната левачка го нема никъв ? Тва ли е номер 9 ? Заеби .. За мен Найденов игра добре. Не по-зле от Жиката на същия пост, срещу една идея по-силни отбори. Хареса ми Мазурек, че търсеше бърза игра с едно докосване и не се притесняваше да тръгне с дрибъл да ги навръзва по двама, трима, ама все пак срещу .. Витоша. А и с Алар около него много често му се секваше устрема.. Като цяло с този мач приключи лесното. ПХ или да бие Локо и да си спечели една подготовка време или да си стяга багажа, щото пролета мачове срещу Витоша, Етър, Дунав и Царско село няма да има.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2019 08:11

sinqkrepost1914 написа:Лесна победа. Отбора стоеше и се движеше доста по-добре от предходните мачове, но все пак играхме срещу .... Витоша. Тоталния слабак в тотално слабата ни тото лига. Не знам какви изводи могат да се правят от такъв мач. За мен Кабов игра най-добре от Витоша, прочетох, че и други хора са го отбелязали. Алар да му бият шута на мига, къв голмайсто е тоя бастун, бе ? Не стига, че е бавен като баба с два пазарски чанти на гърба, ами и когато трябва да завършва с ужким силната левачка го нема никъв ? Тва ли е номер 9 ? Заеби .. За мен Найденов игра добре. Не по-зле от Жиката на същия пост, срещу една идея по-силни отбори. Хареса ми Мазурек, че търсеше бърза игра с едно докосване и не се притесняваше да тръгне с дрибъл да ги навръзва по двама, трима, ама все пак срещу .. Витоша. А и с Алар около него много често му се секваше устрема.. Като цяло с този мач приключи лесното. ПХ или да бие Локо и да си спечели една подготовка време или да си стяга багажа, щото пролета мачове срещу Витоша, Етър, Дунав и Царско село няма да има.

Това е номер 9 със 100 гола в Австрия. Ама ние тука сме големи специалисти на тема футбол и тия неща много ги разбираме
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 дек 2019 08:58

Алар не му се получи се да вкара гол. Изтърва 3 положения. Иначе пък игра много комбинативно и успешно задържаше топката сред защитниците.
Кабов игра добре, ама да го пратиш във Витоша си е заточение. Поне да беше някакъв отбор, дето ще се надиграва с другите слабаци, а то...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 дек 2019 09:40

W84me написа:
sinqkrepost1914 написа:Лесна победа. Отбора стоеше и се движеше доста по-добре от предходните мачове, но все пак играхме срещу .... Витоша. Тоталния слабак в тотално слабата ни тото лига. Не знам какви изводи могат да се правят от такъв мач. За мен Кабов игра най-добре от Витоша, прочетох, че и други хора са го отбелязали. Алар да му бият шута на мига, къв голмайсто е тоя бастун, бе ? Не стига, че е бавен като баба с два пазарски чанти на гърба, ами и когато трябва да завършва с ужким силната левачка го нема никъв ? Тва ли е номер 9 ? Заеби .. За мен Найденов игра добре. Не по-зле от Жиката на същия пост, срещу една идея по-силни отбори. Хареса ми Мазурек, че търсеше бърза игра с едно докосване и не се притесняваше да тръгне с дрибъл да ги навръзва по двама, трима, ама все пак срещу .. Витоша. А и с Алар около него много често му се секваше устрема.. Като цяло с този мач приключи лесното. ПХ или да бие Локо и да си спечели една подготовка време или да си стяга багажа, щото пролета мачове срещу Витоша, Етър, Дунав и Царско село няма да има.

Това е номер 9 със 100 гола в Австрия. Ама ние тука сме големи специалисти на тема футбол и тия неща много ги разбираме

И? И хиляда гола да има тука е пълна трагедия на тоя етап. Дембеле имаше 20 гола на кръст в цялата си кариера, ама тука ги късаше. Така че, кво значение има кой колко гола е имал преди или след Левски, като тука видимо не му се получават нещата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2019 09:59

terata написа:И? И хиляда гола да има тука е пълна трагедия на тоя етап. Дембеле имаше 20 гола на кръст в цялата си кариера, ама тука ги късаше. Така че, кво значение има кой колко гола е имал преди или след Левски, като тука видимо не му се получават нещата.

И значи, че човека е футболист, това че не му се получава засега в най-смешното първенство на Света, където се играе всичко друго, но не и футбол, не означава нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 дек 2019 10:16

На Алар при нас повече му върви като номер 10, отколкото като номер 9 на терена, поне към момента. Аз лично нямам нищо против Костов, Робърта и Стаси да вкарват, а Алар да им асистира. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 дек 2019 10:55

Рутинна победа срещу един наистина беззъб съперник. От всеки един мач може да се направят някакъв извод.Ако трябва да се направи някакъв градивен извод то това е че при наличието на градивни футболисти като Нашименто и Мазурек се забелязва някаква видима идея в изграждането на атаките.В предишните мачове при наличието на Тиам,Райнов и Алар се получаваше абсолютен хаос и всичко приключваше преди големият пинал! Ако при паса на Алар аржентинеца бе реализирал той щеше с основание да се превърне в герой на мача, защото той бе в основата на всяка по интересна атака.Разсъждавайки в тази посока можем да кажем че каквато и селекция да правим жизнено важно е да се намери разиграваш халф.Само в този случай ще увеличим офанзивната игра на отбора.Не случайно във вчерашният мач имахме 18удара по посока на вратата, докато срещу селото, Берое и Ч.Море между 3-5 за целите 90мин?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2019 17:23

ikar написа:Рутинна победа срещу един наистина беззъб съперник. От всеки един мач може да се направят някакъв извод.Ако трябва да се направи някакъв градивен извод то това е че при наличието на градивни футболисти като Нашименто и Мазурек се забелязва някаква видима идея в изграждането на атаките.В предишните мачове при наличието на Тиам,Райнов и Алар се получаваше абсолютен хаос и всичко приключваше преди големият пинал! Ако при паса на Алар аржентинеца бе реализирал той щеше с основание да се превърне в герой на мача, защото той бе в основата на всяка по интересна атака.Разсъждавайки в тази посока можем да кажем че каквато и селекция да правим жизнено важно е да се намери разиграваш халф.Само в този случай ще увеличим офанзивната игра на отбора.Не случайно във вчерашният мач имахме 18удара по посока на вратата, докато срещу селото, Берое и Ч.Море между 3-5 за целите 90мин?
Срещу отбори като Витоша може да се играе с Мазурек и Нашименто.
Но тези двамата не са дефанзивни халфове и са на практика безполезни срещу по силни отбори във фаза защита.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 12 дек 2019 13:20

Радо написа:1 - ца.

И тук познах. :)

Върни се в “Левски”