makedonski написа:Хубчев е неспосебен да спечели един важен мач. Без това условеие никога не можем да станем шампиони или да влезем в каквито и да било групи на УЕФА. Трябва ни можещ и доказал се във времето треньор.
Фифи Перото е твоя човек. Сигурно е вече с 50 години стаж като треньор. Между другото, без майтап, не знам що не го пробвахте тоя човек поне веднъж. Навсякъде му е такава съдбата, викат го и като намерят пари или ги вкара в по-горна група, търсят друг, макар че резултатите му винати са мечта за треньорите преди и след него. Не е достатъчно учен, че да впечатли собствениците, предполагам. Реди си футболистите по най-простия начин, един централен, две крила, две свръзки, един опорен, трима в линия, един метач и вратар, намира си най-добрите за тия постове, надъхва ги и почват да бият. Спомням си в Монтана, след като фалира Елитбанк по Виденово време, в отбора нямаше кьорава стотинка, футболистите бягаха, щом получат някаква оферта, даже и от В група и се сетиха за Фифи. Човекът дойде и с наличния материал, почна да бие. Все пак бяха доста назад и след един равен, местен журналист го попита, смята ли, че вече няма шансове за оцеляване. Фифи го погледна лошо и вика: "Ти знаеш ли кой съм аз, бе! Аз съм Фифи Перото, бе! Да съм умрял, пак ше се бора! А сега още съм жив, бе!"