Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
69
34%
Х
22
11%
2
111
55%

Общо гласове: 202

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Берое - Левски | 30.11 | 17:30 часа

Мнениеот metodito » 30 ное 2019 23:38

Serafim написа:Хубчев според мен малко го играе като Роси. Опитва се да гради нещо бавно, но не е задължително да му се получава. А и феновете нямат много търпение, така че...

Пич, тоя излезе за равен и си го получи. Айде, стига. Разбери, че на това де му е отредено да пълзи, нема полети.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 ное 2019 23:46

wilge написа:... Не знам кой е отговорен за селекцията, но освен този най- отзад и онзи най- отпред всички останали са пълен провал. Дали някой ще понесе отговорността за тези трансфери? Едва ли. ...

А бе, да ти кажа, според мен вратарчето игра ужасно слабо. И ще се аргументирам.
Виж гола на Камбуров, балонна топка от тъча и то много назад. Сигурно лети 25 метра ... и Камбуров му я забива от средата на малкото наказателно, където вратаря трябва да е Цар. На 1,5 метра от него, в средата на пеналта, човек. Това не е сериозно и показва, че е много слаб във въздуха. Първо прави крачка напред, после решава че няма да стигне и се връща на голлинията, като отстъпвайки назад драстично намалява и способността си за бърза реакция. Много ми е чудно при подобна топка какво си мислиш че ще постигнеш като застанеш с разперени ръце на фона на цялата врата, която е близо 18 квадратни метра. От 1,5 метра уцели ли я нападателя си е разстрел. Единствената логика е да се надяваш на божие чудо и топката да те удари. Ама шансът е едно към осем.
https://www.vbox7.com/play:1ac7e05be7&start=100
Ами онзи смешен удар дето така нефелно го изби, че можеше да стане втори гол.
Може да е само този мач, не искам да съм категоричен, защото май за първи го гледам цял мач. Ама не виждам с какво превъзхожда резервния ви вратар, не че го харесвам. Ако гледаме обективни критерии.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 01 дек 2019 00:00

makedonski написа:Хубчев е неспосебен да спечели един важен мач. Без това условеие никога не можем да станем шампиони или да влезем в каквито и да било групи на УЕФА. Трябва ни можещ и доказал се във времето треньор.

Фифи Перото е твоя човек. Сигурно е вече с 50 години стаж като треньор. Между другото, без майтап, не знам що не го пробвахте тоя човек поне веднъж. Навсякъде му е такава съдбата, викат го и като намерят пари или ги вкара в по-горна група, търсят друг, макар че резултатите му винати са мечта за треньорите преди и след него. Не е достатъчно учен, че да впечатли собствениците, предполагам. Реди си футболистите по най-простия начин, един централен, две крила, две свръзки, един опорен, трима в линия, един метач и вратар, намира си най-добрите за тия постове, надъхва ги и почват да бият. Спомням си в Монтана, след като фалира Елитбанк по Виденово време, в отбора нямаше кьорава стотинка, футболистите бягаха, щом получат някаква оферта, даже и от В група и се сетиха за Фифи. Човекът дойде и с наличния материал, почна да бие. Все пак бяха доста назад и след един равен, местен журналист го попита, смята ли, че вече няма шансове за оцеляване. Фифи го погледна лошо и вика: "Ти знаеш ли кой съм аз, бе! Аз съм Фифи Перото, бе! Да съм умрял, пак ше се бора! А сега още съм жив, бе!"
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2019 00:44

trex написа:Мнението за Тиам като прочетох спирам да взимам сериозно коментарите ти. Това си е дефанзивен халф на средно европейско ниво какво е сбъркал този мач? Иначе Паулиньо копае дъното и е редно да получава повече почивка(но кой да го смени) и да бъде сменян около 60 минута или да влиза като смяна.

Каквото можа сбърка ;) . Голът си е чисто негов, не знам задника ли му тежи или просто не може да скача. Отделно почти всички подавания напред ги сбърка, а го минаваха като колче. За пореден мач. Изобщо целия ляв фланг го нямаше ни напред, ни отзад и проблемите си идваха от него защото точно той трябва да връзва играта между бека и крилото. Но нищо де, той не е виновен. Виновен е Райнов щото не може да покрива и неговата зона :lol:

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 01 дек 2019 01:54

Не помня някога да сме били толкова импотентни в нападение. Хубчев напоследък залага на клишето "стараехме се до последно", което пък е окончателна гаранция, че дълбаем надолу. Мачът с Морето решава полусезона, шампионатът е ясен.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 дек 2019 02:25

Нищо няма да стане с тоя противен селяк ПХ начело ! Още от началото си пролича, че нема да го бъде, ама дойде с големата кошница и добре лансиран от другия некадърник - Павел Колев. Още си спомням на първото интервю как говореше, че дори характерите и начина на живот щели да се наблюдават и взимат под внимание при избора на нови играчи, хахаха. Тоя ако има капка достойнство трябва да си хвърля оставката веднага, само като си погледне рендосаната, кирлива селекция. Пълен провал и този сезон. Пак същия филм, 11-ти дубъл. Страхливци и муньовци за треньори в Левски не искаме ! Да се маха веднага и да вземе с него жена си - Марти фльорцата. Гледайте само какви хора има в Левски.. Горанов не ми се коментира дори..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2019 07:43

wilge написа:Когато безкомпромисните защитници на противника резнат крилата на крилата и все едно играем с половин отбор.

Неведнъж съм писал тук, че схемата, която изповядваме в последните години (с кратко прекъсване при Топчо и сърбина, както и есента на Роси, когато играхме за кратко с обърнати крила) с две крилца-бегачки и колче - но в най-шаблонния вариант, ми е супер противна. Гледам доста футбол, и... не е само при нас. Ако един отбор разчита единствено на това дървеното две крилца и колче по средата, и другия отбор/треньор го знае - хваща им крилата и дотам. Почва се едно мачкане по тъча, а назад, а напред, и дотам. Отделно, Райнов и Тиам се ограничават до центъра на терена. А, иначе още преди няколко кръга ми хрумна и вчера се затвърди. Хубчев копира своя Берое с Мапуку. "Фърлай напред на негрото, то ще я стигне", а отзад едно кюскане и ръганье.
Бях оптимист по време на подготовката и в мачовете с Ружомберок - до продажбата на Давиде. Топката се движеше основно по тревата, сменяха си местата в хода на мача, имаше фантазия и разнообразие, динамика. Няма и помен от това.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 дек 2019 08:39

Много борба и малко футбол от страна на Берое, нас с този английски футбол от 1965 не желая да коментирам.Двете колчета в средата на терена са перфектни за тази схема, като Тиам има качества на ръгбист с потенциален червен картон всеки мач, то Райнов няма и това.Два бека и два халфа и ще изглеждаме много различно.....какво стана с другото младо момче, Юруков?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 дек 2019 08:51

Добре че Робърта терорзираше бандата. Смешно ми стана, когато след гола за 1:1 се върнахме да пазим равния :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2019 09:01

Warped написа:Добре че Робърта терорзираше бандата. Смешно ми стана, когато след гола за 1:1 се върнахме да пазим равния :lol: :lol: :lol:

Според мен, като цяло излязохме за точката и я взехме. Херо също беше съгласен на нея. А ако се беше опитал да ни натисне... не знам. Не знам Херо защо си мисли, че вчера не загуби три. Не знам и ние дали спечелихме точка или изпуснахме три, след като Берое не излязоха "на кило кръв" - общо взето контролираха мача и не рискуваха. В София излязоха да бият и го постигнаха.

Гледах предния ден Шалке - Унион (Берлин). Гледайки двата мача, продължавам да се чудя защо двете игри- това у нас, и там - го наричат с едно име. :(

Върни се в “Левски”