THE G.A.M.E написа:Лично за тоя лагер в Кипър.....тези контроли са достатъчни !
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......
Напълно съм съгласна с твоето изказване.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Лично за тоя лагер в Кипър.....тези контроли са достатъчни !
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......
THE G.A.M.E написа:Добре е, че Гаджев започва да тренира наравно със съотборниците си.....но не трябва да се форсира подготовката му !
Според мен, ще е най добре да се изчака с пускането му в игра......мисля, в последните 2-3 кръга, може да поиграе по 20-30 мин. колкото да свиква за новият сезон.....
blue avalanche написа:"Халфът на Левски Владимир Гаджев вече може да тренира наравно с останалите си съотборници. Това стана ясно след направените му медицински прегледи в испанския град Барселона. Докторите се уверили футболиста, че възстановяването му върви добре и той вече може да залага на по-сериозни натоварвания с топка. Гаджев бе извън строя в продължение на близо 6 месеца, след като скъса коленни връзки. Със сигурност обаче той вече влиза в сметките на треньора Георги Иванов за пролетния полусезон. Днес юношата на "сините" пристигна с полет от Каталуния и се присъедини към лагера на Левски в кипърския курорт Агия Напа."
Айдеее!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта