Левски.Подготовка за пролетният дял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Левски.Подготовка за пролетният дял

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 фев 2010 17:49

THE G.A.M.E написа:Лично за тоя лагер в Кипър.....тези контроли са достатъчни !
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......

Напълно съм съгласна с твоето изказване.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 20:14

"Халфът на Левски Владимир Гаджев вече може да тренира наравно с останалите си съотборници. Това стана ясно след направените му медицински прегледи в испанския град Барселона. Докторите се уверили футболиста, че възстановяването му върви добре и той вече може да залага на по-сериозни натоварвания с топка. Гаджев бе извън строя в продължение на близо 6 месеца, след като скъса коленни връзки. Със сигурност обаче той вече влиза в сметките на треньора Георги Иванов за пролетния полусезон. Днес юношата на "сините" пристигна с полет от Каталуния и се присъедини към лагера на Левски в кипърския курорт Агия Напа."
Айдеее! :!: :!: :!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2010 21:25

Добре е, че Гаджев започва да тренира наравно със съотборниците си.....но не трябва да се форсира подготовката му !
Според мен, ще е най добре да се изчака с пускането му в игра......мисля, в последните 2-3 кръга, може да поиграе по 20-30 мин. колкото да свиква за новият сезон.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 21:52

THE G.A.M.E написа:Добре е, че Гаджев започва да тренира наравно със съотборниците си.....но не трябва да се форсира подготовката му !
Според мен, ще е най добре да се изчака с пускането му в игра......мисля, в последните 2-3 кръга, може да поиграе по 20-30 мин. колкото да свиква за новият сезон.....

Правилно,но все пак хубавите новини не са толкова много.И на това ще се радваме.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 03 фев 2010 11:25

blue avalanche написа:"Халфът на Левски Владимир Гаджев вече може да тренира наравно с останалите си съотборници. Това стана ясно след направените му медицински прегледи в испанския град Барселона. Докторите се уверили футболиста, че възстановяването му върви добре и той вече може да залага на по-сериозни натоварвания с топка. Гаджев бе извън строя в продължение на близо 6 месеца, след като скъса коленни връзки. Със сигурност обаче той вече влиза в сметките на треньора Георги Иванов за пролетния полусезон. Днес юношата на "сините" пристигна с полет от Каталуния и се присъедини към лагера на Левски в кипърския курорт Агия Напа."
Айдеее! :!: :!: :!:

Това е чудесна новина за Владо Гаджев, че вече може да прави по-сериозни натоварвания в тренировките.
През пролетта ще влиза сигурно по 20-30 минути максимум, за да навлиза във форма, но определено не трябва да се пренатоварва, за да не се обади пак контузията му.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2010 12:09

В този ред на мисли:
"Дарко Тасевски ще пропусне първата контрола на Левски в Кипър, която е в четвъртък от 15 часа срещу чешкия Прибрам.
Под въпрос за този двубой е и Георги Христов, който получи по време на днешната предиобедна тренировка спазъм на мускула на бедрото на левия крак.
Нападателят тренира индивидуално и напусна заниманието преди останалите."

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 фев 2010 12:48

Започнаха с контузии още преди да са изиграли мачове. Лошо... Дано първият дял от подготовката е минал добре и не се контузват толкова, колкото миналия сезон
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2010 14:45

"Възстановяващият се от тежка контузия Владимир Гаджев взе участие в упражненията с топка на Левски за първи път от няколко месеца насам. Във втората част на днешната тренировка в Кипър на "сините", когато съотборниците му проведоха двустранна игра, той се подготвяше индивидуално. Гаджев бе на преглед в Барселона вчера, а днес се присъедини към отбора в Кипър. След заниманието халфът отдели време и за представителите на медиите.
"Лекарят остана много приятно изненадан от прегледа, като ми каза, че възстановяването ми върви отлично. Мога вече да се включвам на пълни обороти в тренировките. Единият крак все още е по-слаб от другия, след като толкова дълго време седях извън терените, но се чувствам много добре. Сега първоначално трябва да работя с топка, включително и по-резки движения, които не съм правил толкова дълго време, но се надявам до 2-3 седмици да съм на 100% готов и да работя пълноценно наравно с останалите. Мисля, че към третия или четвъртия кръг от пролетния дял ще бъда на 90% и се надявам да играя. Изгарям от желание за игра", сподели Гаджев.
Полузащитникът на Левски Дарко Тасевски пък се подготвяше самостоятелно по време на днешното първо тренировъчно занимание на „сините" в Кипър. Македонският национал изпитва болки в дясното коляно и тичаше покрай терена, а след това проведе занимание във фитнесзалата."

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 03 фев 2010 17:20

Дано Тасевски и Христов да се включат в най-скоро време да тренират, наравно със съотборниците си.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 03 фев 2010 17:23