Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот bubka » 27 окт 2019 21:25

Sardukar написа:ае кви са тия дузпи, които правят срещу Мане :evil: Това го няма и във форумните лиги из Шопландия!

От ФА да ги съжалили и са решили да им подарят най-сетне една титла. Те сами като не могат, с по дузпичка на мач ще стане.

Веднъж и аз да съм съгласен със съфорумеца Берналео - тея станаха копие едно към едно с Юнайтед от последните няколко сезона на САФ, когато получаваха по подарък-два от съдиите всеки мач.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 27 окт 2019 21:29

bubka написа:
Sardukar написа:ае кви са тия дузпи, които правят срещу Мане :evil: Това го няма и във форумните лиги из Шопландия!

От ФА да ги съжалили и са решили да им подарят най-сетне една титла. Те сами като не могат, с по дузпичка на мач ще стане.

Веднъж и аз да съм съгласен със съфорумеца Берналео - тея станаха копие едно към едно с Юнайтед от последните няколко сезона на САФ, когато получаваха по подарък-два от съдиите всеки мач.

Ма като сме ви трън в очите, що винаги ни гледате мачовете! Ясно е, харесвате ни!
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 окт 2019 21:47

plmar написа:
bubka написа:

Ма като сме ви трън в очите, що винаги ни гледате мачовете! Ясно е, харесвате ни!

Боли да ти казват истината в очите. Станахте Манчо 2. А вероятно в оня период, дето ги бутаха яко сте ги псували точно по тоя параграф.

Все ми е едно кой ще стане шампион. Имам симпатии към Тотнъм, Сити и Челси този сезон без да съм фен на някой от тях. Друг сезон може и да са други. Кофти е когато някой неутрален почне да ти говори истини.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 окт 2019 22:06

Е, те са нарисувани дузпи. Дет се вика 100% Проблемът е в галфоните, които ги правят.
Феноменален старт на сезона за Пул. Да видим как ще минат през ноември.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 27 окт 2019 22:08

slash1912 написа:
Sardukar написа:Извинявай, но ако не беше дузпата не виждам как щяхте да им вкарате.
Салах направи няколко безобидни удара за статистиката.
Извоювахте победата, но те удариха греда при 0-1, нали?
Пореден двубой, в който Пул се налагат, макар да имат очевадни пропуски в играта си.
Според мен, около Януари ще се срините, особено, ако имате мал шанса на другите топ отбори и ви се контузят двама/трима твърди титуляри.

Аз дългосрочни прогнози не мисля да правя.Тук някои смятаха,че Лампард до Коледа щял да бъде уволнен. :lol:

Има още 2 месеца до Коледа,така че всичко е възможно да се случи, не е рано за срив все още. :mrgreen:
И Моуриньо миналия сезон сривът му започна след средата на ноември, а малко преди Коледа вече беше уволнен. :lol:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 27 окт 2019 22:31

bubka написа:
plmar написа:
bubka написа:

Боли да ти казват истината в очите. Станахте Манчо 2. А вероятно в оня период, дето ги бутаха яко сте ги псували точно по тоя параграф.

Все ми е едно кой ще стане шампион. Имам симпатии към Тотнъм, Сити и Челси този сезон без да съм фен на някой от тях. Друг сезон може и да са други. Кофти е когато някой неутрален почне да ти говори истини.

И от кое точно да ме боли бе "спец."! Шампион,голям,ставаш като се научиш да биеш с един гол който устискваш до края! За разлика от манчо, ние никога няма да имаме "сър" за тренер! А че най- добрия е нашия, го виждат и кьоравите просяци!
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 окт 2019 22:50

bubka написа:
plmar написа:
bubka написа:

Какво точно те кара да имаш симпатии към Тотнъм специално този сезон? 11-тото им място във ВЛ, 7-те гола, които Байерн им вкара в Лондон, кое? Айде за Сити и Челси ОК, специално от Челси съм доста приятно изненадан, ама Тотнъм... Един Лестър прави много, ама много по-голямо впечатление и със сигурност би спечелил доста повече симпатии специално през този сезон.

Иначе не мисля, че сме станали Манчо 2. Ако бяхме, щяхме да вкараме някой калитарски гол на Олд Трафорд за 2-1 в 90+5. :lol:

Майтапа на страна, и двете дузпи, които ни свириха в последно време срещу Лестър и Тотнъм си бяха 100%, не знам какви претенции може да имате към тях? Дори и Сардукара, дето таи омраза в червата си и къде ли още не, го признава. Относно отсъжданията на ВАР по-рано през сезона - да не би да нямаше засада при гола на Челси, примерно? А я да видим, да не би да нямаше нарушение срещу Ориги? Дали голът на Манчо трябваше да бъде признат? Айде стига глупости, нищо съществено не се е случило все още, което да ви даде повод да ни слагате подобни епитети. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 27 окт 2019 22:55

Тая победа е за всички хейтъри
Живи и здрави да сте ми
:mrgreen:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 28 окт 2019 00:06

И от мен, и от мен.
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 окт 2019 10:29

ХОЙ за Плешивия наркоман ве! :evil: :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”