bubka написа:plmar написа:bubka написа:Sardukar написа:ае кви са тия дузпи, които правят срещу Мане

Това го няма и във форумните лиги из Шопландия!
От ФА да ги съжалили и са решили да им подарят най-сетне една титла. Те сами като не могат, с по дузпичка на мач ще стане.
Веднъж и аз да съм съгласен със съфорумеца Берналео - тея станаха копие едно към едно с Юнайтед от последните няколко сезона на САФ, когато получаваха по подарък-два от съдиите всеки мач.
Ма като сме ви трън в очите, що винаги ни гледате мачовете! Ясно е, харесвате ни!
Боли да ти казват истината в очите. Станахте Манчо 2. А вероятно в оня период, дето ги бутаха яко сте ги псували точно по тоя параграф.
Все ми е едно кой ще стане шампион. Имам симпатии към Тотнъм, Сити и Челси този сезон без да съм фен на някой от тях. Друг сезон може и да са други. Кофти е когато някой неутрален почне да ти говори истини.
Какво точно те кара да имаш симпатии към Тотнъм специално този сезон? 11-тото им място във ВЛ, 7-те гола, които Байерн им вкара в Лондон, кое? Айде за Сити и Челси ОК, специално от Челси съм доста приятно изненадан, ама Тотнъм... Един Лестър прави много, ама много по-голямо впечатление и със сигурност би спечелил доста повече симпатии специално през този сезон.
Иначе не мисля, че сме станали Манчо 2. Ако бяхме, щяхме да вкараме някой калитарски гол на Олд Трафорд за 2-1 в 90+5.
Майтапа на страна, и двете дузпи, които ни свириха в последно време срещу Лестър и Тотнъм си бяха 100%, не знам какви претенции може да имате към тях? Дори и Сардукара, дето таи омраза в червата си и къде ли още не, го признава. Относно отсъжданията на ВАР по-рано през сезона - да не би да нямаше засада при гола на Челси, примерно? А я да видим, да не би да нямаше нарушение срещу Ориги? Дали голът на Манчо трябваше да бъде признат? Айде стига глупости, нищо съществено не се е случило все още, което да ви даде повод да ни слагате подобни епитети.