metodito написа:TristaNNN написа:metodito написа:TristaNNN написа:metodito написа:... И към Хубчев като човек няма да си променя мнението, като тренер - дано го променя. Засега ми е същото,
A ти колко добре познаваш човека Хубчев, че да си имаш толкова категорично мнение за него, което пък и не подлежало на промяна? Братовчед ли ти е нещо, набор от казармата, състудент, комшия, съученик може би?
Ти само само към хората, които са ти братовчеди, състуденти, комшии и съказарменици ли имаш мнение.
Имам мнения за хората, които познавам лично. Щото онзи, де не се усмихва като кифла пред камерите е треньора Хубчев. Имам мнение за профила "metodito". Имам мнение за премиера Борисов. Имам мнение и за футболиста Божинов. Но за нито един от тях не мога да имам мнение що за хора са, защото не ги познавам лично, респективно никога не съм общувал с тях. Въпросът е ти как имаш мнение за човек, който не познаваш лично, тази така характерна черта за лелките, бабите и малките деца, примерно.
Имам мнение/нямам мнение. Последно? Обърках се. И пак с обидите. [offtopic]Защо така, чавдарче?[/offtopic]
-Хубчев никога не е виновен. Никога. Просто той явно не прави грешки.
- Хубчев не разбира значението на думата "медия". А медиите са посредници. В случая между него и феновете. Той явно не го вдява това.
- Трето, свързано с първото. Засягащо треньорстването. Има си предварителна идея за мача, която явно не може да промени. Дотук се случи в три мача. Петрович е същия между другото.
- Сприхав и нервак.
Oмаза се и тръгна да се измъкваш, като ...
Попитах те - как така имаш мнение за човек, който не познаваш лично? Впрочем, ти правиш ли разлика между човек и треньор? Между човек и профил/потребител във форум? Правиш ли разлика между мнението за човека "metodito" и форумния профил "metodito", примерно?