Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 15:19

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:... И към Хубчев като човек няма да си променя мнението, като тренер - дано го променя. Засега ми е същото,

A ти колко добре познаваш човека Хубчев, че да си имаш толкова категорично мнение за него, което пък и не подлежало на промяна? Братовчед ли ти е нещо, набор от казармата, състудент, комшия, съученик може би? :roll:

Ти само само към хората, които са ти братовчеди, състуденти, комшии и съказарменици ли имаш мнение. :?

Имам мнения за хората, които познавам лично. Щото онзи, де не се усмихва като кифла пред камерите е треньора Хубчев. Имам мнение за профила "metodito". Имам мнение за премиера Борисов. Имам мнение и за футболиста Божинов. Но за нито един от тях не мога да имам мнение що за хора са, защото не ги познавам лично, респективно никога не съм общувал с тях. Въпросът е ти как имаш мнение за човек, който не познаваш лично, тази така характерна черта за лелките, бабите и малките деца, примерно. :roll:

Имам мнение/нямам мнение. Последно? Обърках се. И пак с обидите. [offtopic]Защо така, чавдарче?[/offtopic]
-Хубчев никога не е виновен. Никога. Просто той явно не прави грешки.
- Хубчев не разбира значението на думата "медия". А медиите са посредници. В случая между него и феновете. Той явно не го вдява това.
- Трето, свързано с първото. Засягащо треньорстването. Има си предварителна идея за мача, която явно не може да промени. Дотук се случи в три мача. Петрович е същия между другото.
- Сприхав и нервак.

Oмаза се и тръгна да се измъкваш, като ...
Попитах те - как така имаш мнение за човек, който не познаваш лично? Впрочем, ти правиш ли разлика между човек и треньор? Между човек и профил/потребител във форум? Правиш ли разлика между мнението за човека "metodito" и форумния профил "metodito", примерно?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 15:23

TristaNNN написа:Oмаза се и тръгна да се измъкваш, като ...
Попитах те - как така имаш мнение за човек, който не познаваш лично? Впрочем, ти правиш ли разлика между човек и треньор? Между човек и профил/потребител във форум? Правиш ли разлика между мнението за човека "metodito" и форумния профил "metodito", примерно?

Ти въобще наясно ли си какво искаш да питаш? Или просто износваш клавиатурата. Аз и офлайн и онлайн съм си един и същ, така че мнението ти за "форумния metodito" ще се припокрие с офлайн metodito.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 15:36

metodito написа:

Ти въобще наясно ли си какво искаш да питаш? Или просто износваш клавиатурата. Аз и офлайн и онлайн съм си един и същ, така че мнението ти за "форумния metodito" ще се припокрие с офлайн metodito.

Да, наясно съм какво искам да питам, ще пробвам да го направя за последен трети път: Как така имаш мниние за човек, който не познаваш? Нормално е да имаш мнение за треньора на Левски, както всеки потребител, разбира се, но как така имаш мнение за непознатия човек?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 17:00

TristaNNN написа:
metodito написа:

Да, наясно съм какво искам да питам, ще пробвам да го направя за последен трети път: Как така имаш мниние за човек, който не познаваш? Нормално е да имаш мнение за треньора на Левски, както всеки потребител, разбира се, но как така имаш мнение за непознатия човек?

Дефинирай непознат. Ето, както аз за теб или ти за мен, може да имаш мнение. Дали е грешно или вярно е друг въпрос, но имаш мнение и аз така.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 17:21

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:

Дефинирай непознат. Ето, както аз за теб или ти за мен, може да имаш мнение. Дали е грешно или вярно е друг въпрос, но имаш мнение и аз така.

Непознат е този, когото не познаваш лично. Следователно, по пътя на логиката, не е възможно да сформираш мнение за непознат човек. Можеш да сформираш мнение за профила TristaNNN, за треньора Хубчев, но не и за човеците, които респективно стоят зад профила TristaNNN и зад треньора Хубчев. Всъщност, аз знам, че обичаш да си чаткаш по клавиатурката и да си разтягаш най-различни локуми, това е твое право и воля, но мисълта ми беше, че е много странно да сформираш мнение за непознат човек.
Ако и сега не можеш да разбереш, се отказвам, пардон, ме отказваш. :)
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 20:47

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:

Непознат е този, когото не познаваш лично. Следователно, по пътя на логиката, не е възможно да сформираш мнение за непознат човек. Можеш да сформираш мнение за профила TristaNNN, за треньора Хубчев, но не и за човеците, които респективно стоят зад профила TristaNNN и зад треньора Хубчев. Всъщност, аз знам, че обичаш да си чаткаш по клавиатурката и да си разтягаш най-различни локуми, това е твое право и воля, но мисълта ми беше, че е много странно да сформираш мнение за непознат човек.
Ако и сега не можеш да разбереш, се отказвам, пардон, ме отказваш. :)

Ти пък, брат, колкото и да ти казвам, че не разбираш как функционират онлайн форумите, няма да вденеш. Там си си свикнал с пленумите и това е. Не можеш да ми казваш аз мога ли да имам мнение или не. Можеш да коментираш изразеното мнение като такова. Пак няма да разбереш, нали?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2019 00:46

Много е рано да генерализираме работата на Хубчев.
А когато го направим, трябва да вземем на предвид и обстоятелствата.
Същите, които повлияха и при Роси и при Стоянович.
Футболът с това е интересен, че не е само цифри и числа, като Леката Атлетика, примерно.
Във Футболът има и променливи "величини", с които ако не се съобразим, ще се въртим в омагьосан кръг.
Обаче МАЙ точно това се получава ........... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 окт 2019 00:21

Хубчев до тук: срещу силните - слабо, срещу слабите - силно.
Без изграден стил, без заучени положения, без стабилна защита, безхарактерно във важните мачове.
Левски се утвърждава като средняшки отбор, който понякога бие и с името си, но не убеждава, че е Левски.
Ако това е търсеният от ПК и ПХ отбор, значи направо ги БХ за феновете. Правят си някакво техно проектче, което с тия темпове ще се гради още 3 години и пак може да не се изгради, да не постигнем нищо и да тъпчем на едно място.
А може и това да е целта?!?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 00:52

Силните характери са персона-нон-грата при "тези" (говоря за последните няколко години). В това число и треньорите. Не знам случайно ли е. Поначало на високите етажи на управленско ниво, днес е като през комунизма - некадърници и парашутисти. Така че може и да не е нарочно. Толкова си могат. А може и да не е така. Може секретарката на бфс да не е случайно в "Левски". Предвид всички мизерии, които направи.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 окт 2019 07:38

Оставка веднага! Да идва следващият 8-) И така докога ще я караме?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”