efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Сашо
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот Сашо » 01 окт 2019 21:40

Онези имали прибиране от Унгария... Наште пък имат излизане от София. Кое от двете е по-стресиращия фактор е спорен въпрос. :roll: Нито имаме силен колектив, нито здрава психика. Всичките ни победи са срещу слаби отбори в много слабо първенство. Много тънко и фино ще ни подсече съдийството и сме готови да ни ошляпат без много усилие. Както стана в Кипър. Не съм оптимист. Съжалявам!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 окт 2019 08:58

realno написа:Преименуваните натрапници т.н. тире пред всеки мач се изхвърлят с прогнози за някакви изразителни победи и след мача е забавно да им четеш коментарите. Хубаво е човек да бъде оптимист, но е по - полезно да бъде реалист. Относно мача всичко различно от загуба ще бъде изненада и успех за Левски, поради много фактори. Единственото ни предимство е, че ще бъдем по - свежи, защото нямаме мач в ЕКТ и до някъде треньора, макар в най - важните мачове да взема неадекватни решения.

Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора. За това отговорът на въпроса кой ще е по- свеж е двупосочен. Неизвесността идва от съдийските решения и играта на сините, особено след почивката, късата резервна скамейка и доказаната неравностойност на смените. Трудно ще е. Те си нямат Мохамед, Райнов и Юруков.
Радостно е, че болшинството фенове са реалисти в очакванията си.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 окт 2019 10:13

Пожелавам успех на отбора с фенове.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 окт 2019 12:44

ivo55 написа:Пожелавам успех на отбора с фенове.

Благодаря ! :)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2019 13:09

wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.

Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 02 окт 2019 13:34

blue avalanche написа:
wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.

Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...

Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2019 13:38

vladu написа:
blue avalanche написа:

Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа

Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 02 окт 2019 14:25

blue avalanche написа:
vladu написа:
blue avalanche написа:

Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.

Принципно, не е нужно да са равностойни, а достатъчно добри за нашата си кочина. Със сигурност в Лудогорец имат повече избор и могат да ротират по-лесно. Не че това има някакво значение при условие, че ние в Европа не играем и нямаме нужда от чак толкова широк състав. Късата скамейка няма как да е оправдание за нас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2019 14:26

vladu написа:

Паулиньо, Холмс, може би Нашименто. Говорейки за класа, на хартия Михайлов е такъв - национален вратар, шампион на България, носител на купата на България, участвал в Шампионската лига с два различни отбора, шампион на Холандия, носител на купата на страната.

Обратният въпрос: колко са наистина класните футбалери на Лудогорец: Марселиньо, Кешерю, Ренан, Чибота, други? Само не казвай Моци. :lol: При Лудогорец колектива и обиграния състав са основното.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 окт 2019 14:58

Аз този мач го броя към онзи тип "допустими загуби". Тоест няма да е никаква трагедия и изненада, ако все пак ни бият. Стига да не е разгромно.

По-важното за мен при евентуална загуба би било това дали тя ще се отрази на отбора, защото в предните години тъкмо наберем инерция и при първата загуба се започва едно постепенно пропадане надолу и някъде към ноември сме аут от борбата за първенството. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”