efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя
Онези имали прибиране от Унгария... Наште пък имат излизане от София. Кое от двете е по-стресиращия фактор е спорен въпрос.
Нито имаме силен колектив, нито здрава психика. Всичките ни победи са срещу слаби отбори в много слабо първенство. Много тънко и фино ще ни подсече съдийството и сме готови да ни ошляпат без много усилие. Както стана в Кипър. Не съм оптимист. Съжалявам!

realno написа:Преименуваните натрапници т.н. тире пред всеки мач се изхвърлят с прогнози за някакви изразителни победи и след мача е забавно да им четеш коментарите. Хубаво е човек да бъде оптимист, но е по - полезно да бъде реалист. Относно мача всичко различно от загуба ще бъде изненада и успех за Левски, поради много фактори. Единственото ни предимство е, че ще бъдем по - свежи, защото нямаме мач в ЕКТ и до някъде треньора, макар в най - важните мачове да взема неадекватни решения.
Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора. За това отговорът на въпроса кой ще е по- свеж е двупосочен. Неизвесността идва от съдийските решения и играта на сините, особено след почивката, късата резервна скамейка и доказаната неравностойност на смените. Трудно ще е. Те си нямат Мохамед, Райнов и Юруков.
Радостно е, че болшинството фенове са реалисти в очакванията си.
Пожелавам успех на отбора с фенове.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Пожелавам успех на отбора с фенове.
Благодаря !

висша математика:31 ≠ 4 

- blue avalanche
- Контакти:
wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.
Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...
blue avalanche написа:wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.
Айде пак клишета... Веднага ти казвам, на пръв прочит, че Броун не е равностоен на Ренан. Мога да ти посоча и други, но не ми се рови...
Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа
- blue avalanche
- Контакти:
vladu написа:blue avalanche написа:wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.
Броун е трети избор, дори май не попада в състава въобще. Ренан и тигъра са вратарите, кажи кой играч е равностоен на синини зелени, защото аз такъв не виждам като класа
Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.
blue avalanche написа:vladu написа:blue avalanche написа:wilge написа:Делиорманци имат дълга скамейка. Разполагат с играчи за два равностойни отбора.
Изобщо не си разбрал. Не става въпрос дали "сини" са равностойни на "зелени", а дали "зелените" са чааак толкова равностойни помежду си.
Принципно, не е нужно да са равностойни, а достатъчно добри за нашата си кочина. Със сигурност в Лудогорец имат повече избор и могат да ротират по-лесно. Не че това има някакво значение при условие, че ние в Европа не играем и нямаме нужда от чак толкова широк състав. Късата скамейка няма как да е оправдание за нас.
- metodito
- Контакти:
vladu написа:
Паулиньо, Холмс, може би Нашименто. Говорейки за класа, на хартия Михайлов е такъв - национален вратар, шампион на България, носител на купата на България, участвал в Шампионската лига с два различни отбора, шампион на Холандия, носител на купата на страната.
Обратният въпрос: колко са наистина класните футбалери на Лудогорец: Марселиньо, Кешерю, Ренан, Чибота, други? Само не казвай Моци.

Аз този мач го броя към онзи тип "допустими загуби". Тоест няма да е никаква трагедия и изненада, ако все пак ни бият. Стига да не е разгромно.
По-важното за мен при евентуална загуба би било това дали тя ще се отрази на отбора, защото в предните години тъкмо наберем инерция и при първата загуба се започва едно постепенно пропадане надолу и някъде към ноември сме аут от борбата за първенството.
По-важното за мен при евентуална загуба би било това дали тя ще се отрази на отбора, защото в предните години тъкмо наберем инерция и при първата загуба се започва едно постепенно пропадане надолу и някъде към ноември сме аут от борбата за първенството.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!