metodito написа:[offtopic]alexdb написа:metodito написа:drvasko98 написа:metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?
За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.
E, айде. Като треньор на националния издъни и холандците и шведите. Последните не ги бяхме били от 100 години и обикновено ни бият като маче у дирек. Виж, че откакто напусна националния те нямат точка и ни пердашат кой където ни хване. Хубчев си е идеален за този потенциал на отбора. Друг е въпроса какво изобщо може да се постигне в състоянието като цяло в което е Левски от години.
Като цяло, относно години - ясно, но това в момента се нарича "проекта ПК - ПХ", това си е техен проект. Това, което направиха, колега, беше грубо. ОК, понякога трябва с големия маркер и всичко наново, ама не мисля, че в този момент беше нужно... Ще видим. Само че провалят ли се, за което шанса е едно 60/40 да речем... Какво значение всъщност има, нали? Те си папккат, като не стане, кой отде е и това е. Защо, дявол го вземе, няколко човека тук ( и много повече офлайн) инатливо отказвате да погледнете общата картинка???? " Няма вече критична маса", това го мернах скоро в някаква медия, като извод. Ще подкрепям клуба и отбора, получа ли възможност ще дойда на стадиона, но това дето е стъпило на врата на "Левски" са шайки безродници и който ги подкрепя... И не е от тея или от онея насам. Узурпатори.[/offtopic]
Изобщо не съм безкритичен. Напротив, във времето много съм критикувал случващото се в Левски. Аз и сега не съм доволен от много неща, но отчитам че след пребиваването на Тотонев и Спас от Перник нещата са много тежки. За тези двамата Левски никога не е бил спортен проект, а далавера за разкешване. Тях успехи никога не са ги интересували. Дори имам много сериозни данни, че Спас продаде и купата на Маджо за личен кеф. За това с влизането на Божков в отбора и назначаването на Хубчев виждам искрица надежда нещата да влязат в малко по-правилен коловоз.
Не съм оптимист за този сезон, но ако Божков не е решил да ползва Левски за лични цели и даде нужното на Хубчев мисля, че за следващия сезон ще имаме един боеспособен отбор който наистина да се бори за нещо повече от трето място.