Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот alexdb » 28 сеп 2019 23:48

metodito написа:[offtopic]
alexdb написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:
metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).

Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?

За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.

E, айде. Като треньор на националния издъни и холандците и шведите. Последните не ги бяхме били от 100 години и обикновено ни бият като маче у дирек. Виж, че откакто напусна националния те нямат точка и ни пердашат кой където ни хване. Хубчев си е идеален за този потенциал на отбора. Друг е въпроса какво изобщо може да се постигне в състоянието като цяло в което е Левски от години.

Като цяло, относно години - ясно, но това в момента се нарича "проекта ПК - ПХ", това си е техен проект. Това, което направиха, колега, беше грубо. ОК, понякога трябва с големия маркер и всичко наново, ама не мисля, че в този момент беше нужно... Ще видим. Само че провалят ли се, за което шанса е едно 60/40 да речем... Какво значение всъщност има, нали? Те си папккат, като не стане, кой отде е и това е. Защо, дявол го вземе, няколко човека тук ( и много повече офлайн) инатливо отказвате да погледнете общата картинка???? " Няма вече критична маса", това го мернах скоро в някаква медия, като извод. Ще подкрепям клуба и отбора, получа ли възможност ще дойда на стадиона, но това дето е стъпило на врата на "Левски" са шайки безродници и който ги подкрепя... И не е от тея или от онея насам. Узурпатори.[/offtopic]

Изобщо не съм безкритичен. Напротив, във времето много съм критикувал случващото се в Левски. Аз и сега не съм доволен от много неща, но отчитам че след пребиваването на Тотонев и Спас от Перник нещата са много тежки. За тези двамата Левски никога не е бил спортен проект, а далавера за разкешване. Тях успехи никога не са ги интересували. Дори имам много сериозни данни, че Спас продаде и купата на Маджо за личен кеф. За това с влизането на Божков в отбора и назначаването на Хубчев виждам искрица надежда нещата да влязат в малко по-правилен коловоз.
Не съм оптимист за този сезон, но ако Божков не е решил да ползва Левски за лични цели и даде нужното на Хубчев мисля, че за следващия сезон ще имаме един боеспособен отбор който наистина да се бори за нещо повече от трето място.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 сеп 2019 00:17

Страхотна работа върши до момента! Браво! Много съм щастлив, че ме опровергава, тъй като изобщо не бях положително настроен към назначаването му. Пожелавам му успех и другата седмица в най-тежкия тест. Вярвам, че знае как да подготви отбора добре.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2019 11:34

alexdb написа:
Изобщо не съм безкритичен. Напротив, във времето много съм критикувал случващото се в Левски. Аз и сега не съм доволен от много неща, но отчитам че след пребиваването на Тотонев и Спас от Перник нещата са много тежки. За тези двамата Левски никога не е бил спортен проект, а далавера за разкешване. Тях успехи никога не са ги интересували. Дори имам много сериозни данни, че Спас продаде и купата на Маджо за личен кеф. За това с влизането на Божков в отбора и назначаването на Хубчев виждам искрица надежда нещата да влязат в малко по-правилен коловоз.
Не съм оптимист за този сезон, но ако Божков не е решил да ползва Левски за лични цели и даде нужното на Хубчев мисля, че за следващия сезон ще имаме един боеспособен отбор който наистина да се бори за нещо повече от трето място.

Дано си прав. [offtopic]Това за Маджо не го вярвам.[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2019 16:39

metodito написа:
alexdb написа:

Продал Купа на дузпи? Обертан уцели греда в 115 минута...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 29 сеп 2019 16:53

Каква продадена купа бе, хора.. Тва беше най-прокълнатия финал, който някога се е играл.. Убихме чаршафите по всички показатели и накрая все едно някоя всевишна сила се изгаври със тези 35 000 левскари на стадиона. Имах чувството, че още след пропуснатата дузпа от Гомез тоя мач няма как да го вземем. Помня колко разочарован си тръгнах от мача, не само аз, а всички, които бяха. С едно такова чувство, сякаш просто по всички природни закони нямаше как да загубим тоя мач, а се случи. Е в такива моменти почваш да се замисляш за съдбата и т.н... Но точно и такива моменти те карат да осъзнаеш колко лудо обичаш този клуб и това е невъзможно да се промени от някакво тенеке. Просто това бледнее пред любовта, която отново поглъща за пореден разочарованието и си казваш - Майната му, Левски е вечен !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2019 17:24

Това с продаването на купата го пуснаха в другия форум,че спас дължал пари на Маджо!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2019 17:27

W84me написа:
metodito написа:
alexdb написа:

Продал Купа на дузпи? Обертан уцели греда в 115 минута...

А как се "продава" Купа или каквото е там без "участието" на отбора? :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2019 18:00

blue avalanche написа:А как се "продава" Купа или каквото е там без "участието" на отбора? :mrgreen:

Може за старо желязо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 сеп 2019 19:00

За продаден мач вижте справка, днешния мач Ботев - Славия :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 12:28

blue avalanche написа:Какво значи "не знам кой ги е докарал"?
Или е Хубчев и да си носи отговорността за провалената селекция...
Или не е Хубчев и това значи, че е безгласна буква.
Не да ми разправяш 7 победи, 2 хикса и една загуба.
Щото Стоянович почна още по-добре. На всичкото отгоре успя да бие Тирето. Нещо, което Хубчев не успя.
И като не са първите и последните да им ръкопляскам ли, кво???
Това някакво оправдание ли е?

Някъде около това време на годината, хайде, малко по-късно да е, Левски приключи борбата си за каквото и да е. Със Стоянович.
Стоянович би тирето, с помощта на миг гениалност на Обертан и неадекватен треньор-сърбосаксонец начело на ония, който май нямаше победа над отбор от топ 6, или ако има е само една, по спомен. Ако Любко беше начело на крадците на идентичности, с ония състезатели тогава, Стоянович можеше и да не развява шала по пистата след мача. И да напомним, че със същия тоя Стоянович, Ботев Вр. ни думнаха на Герена, "подвиг", който Хубчев не можа да постигне онзи ден, за ядец на някои. Толкова за Стоянович. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”