Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2019 12:11

Какво значи "не знам кой ги е докарал"?
Или е Хубчев и да си носи отговорността за провалената селекция...
Или не е Хубчев и това значи, че е безгласна буква.
Не да ми разправяш 7 победи, 2 хикса и една загуба.
Щото Стоянович почна още по-добре. На всичкото отгоре успя да бие Тирето. Нещо, което Хубчев не успя.
И като не са първите и последните да им ръкопляскам ли, кво???
Това някакво оправдание ли е?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2019 12:17

blue avalanche написа:И като не са първите и последните да им ръкопляскам ли, кво???
Това някакво оправдание ли е?

Забавно е как реагираш при положение позициите ни горе-долу съвпадат за Хубчев,. :mrgreen: Не, не е извинение. Това е състоянието на нещата. Мислиш ли, че е случайно, че не се оставя един отбор да се обиграе за повече от сезон, в продължение на колко сезона вече?
Не да ми разправяш 7 победи, 2 хикса и една загуба.

Еми статистиката е такава, човек.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2019 13:13

И на децата в детската градина е ясно, че селекцията при нас в последните 10-на години рядко е зависела от желанията на треньора.
С бекове е преговаряно, но поради една или друга причина досега не е привлечен такъв.
Предполагам зимата ще се коригира това.

А дали една селекция е "успешна", се преценява след краят на сезона, в зависимост от поставените цели и дали са изпълнени.
Предишната селекция я храчехме до последно, после като тръгнахме да ги разкарваме, взехме да рИвем.
Това идва да покаже, че е рано на този етап да определяме кой става и кой - не. :roll:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 сеп 2019 13:24, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2019 13:22

Няма значение дали "новите са по-добри" или не. Особено, когато става дума за толкова народ. Просто това са несериозни неща. Всичко друго, което се казва са извинения, въртушки и приказки, колкото да не заспим.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 27 сеп 2019 13:49

metodito написа:
sinfen14 написа:Дотук Хубчев се представя много добре. Най- вече в това, което гради. Формата на играчите също постоянно се повишава, което говори красноречиво.

А на мен не ми харесва как второто често дърпаме ръчната. Дано да е грешка на растежа. От наблюденията ми, Хубчев е харесван от хората. Аз пък сигурно трябва да съм два пъти доволен, защото, когато казвах "треньор-българин", тука се повтаряше въпроса: "Кой бе? Кой да е той?". Може да е Хубчев, кой знае. Аз си казах мнението и не съм го променял. Засега фактите са красноречиви - седем победи, два хикса и едва една загуба в първенството. Как ще е в плейофите обаче? Много зависи и от онея в офисите.

Съвсем нормално е отбор на 3 месеца да не може да контролира събитията през всичките 90 минути. Аз затова съм страшно доволен от точковия ни актив до момента. Очаквах да имаме по- малко точки на този етап. Според мен идеята на Хубчев е, примерно след една година да взимаме мачове като този с Ботев Враца или Витоша с абсолютния минимум от усилия. Щом за 3 месеца успя да изгради отбор, който има всеки мач период от около едно полувреме в който тотално владее събитията на терена, значи сме на прав път.

ПС- По някой път по- силното ни полувреме е второто. :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2019 14:00

metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
[offtopic]Било изненадващ трансфер. Айде, моля ви се![/offtopic]Просто не е ПК, първият или Хубчев, които идват и казват: Ние сме пътя и истината, от нас почва година Първа за "Левски". ВЕрвайте ни! Всичко старо е лошо - ВЪН, всичко ново - по дефолт по-добро ("Ще намерим по-добри"). Това е което знам със сигурност - не са първите, няма да са последните.

П.С. Вярвам, че ако му се даде шанс, Здравко ще остави следа в "Левски".

Ти чете ли му интервюто на Мариани ?!? Иска да е национал , не може да повярва каква оферта са му предложили , какви са условията в клуба и се радва , че играе в Шампионска лига ........ я дай сега , дръпни една реч каква мотивация щеше да има ако му бяха отказали трансфера , защото ТОЙ ГО Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕРА!!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 сеп 2019 17:15

Хохо, отбор на три месеца сме били, ти да видиш. Абе нали като разкарахме 15 или колкото бяха там човека, та нали нямало проблем, понеже сме си били запазили титулярите, а сме разкарали само резервите? Па ся сме отбор на три месеца. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2019 17:35

LoveAndPeace написа:
metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
[offtopic]Било изненадващ трансфер. Айде, моля ви се![/offtopic]Просто не е ПК, първият или Хубчев, които идват и казват: Ние сме пътя и истината, от нас почва година Първа за "Левски". ВЕрвайте ни! Всичко старо е лошо - ВЪН, всичко ново - по дефолт по-добро ("Ще намерим по-добри"). Това е което знам със сигурност - не са първите, няма да са последните.

Ти чете ли му интервюто на Мариани ?!? Иска да е национал , не може да повярва каква оферта са му предложили , какви са условията в клуба и се радва , че играе в Шампионска лига ........ я дай сега , дръпни една реч каква мотивация щеше да има ако му бяха отказали трансфера , защото ТОЙ ГО Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕРА!!!

Да, да, човек, остави.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2019 17:42

LoveAndPeace написа:

В коя Шампионска лига играе Мариани, че чак ми стана интересно? Да не е в индийската??
И, доколкото си спомням интервюто, се оплакваше, че НЕ Е в национала.
Мариани има по-голям шанс да стане български национал, отколкото швейцарски. :mrgreen:
За парите съм съгласен...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2019 18:25

blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:

В коя Шампионска лига играе Мариани, че чак ми стана интересно? Да не е в индийската??
И, доколкото си спомням интервюто, се оплакваше, че НЕ Е в национала.
Мариани има по-голям шанс да стане български национал, отколкото швейцарски. :mrgreen:
За парите съм съгласен...

Говорим за желанието и мнението на играча , не претегляме стойността на някакви турнири. И ПК и Хубчев потвърдиха , че той е искал да си ходи. Много добре знаеш , че с такива интервюта се оказва един вид натиск на треньори.......точно така между другото Хубчев взе Костов в националния.

Върни се в “Левски”