Какво значи "не знам кой ги е докарал"?
Или е Хубчев и да си носи отговорността за провалената селекция...
Или не е Хубчев и това значи, че е безгласна буква.
Не да ми разправяш 7 победи, 2 хикса и една загуба.
Щото Стоянович почна още по-добре. На всичкото отгоре успя да бие Тирето. Нещо, което Хубчев не успя.
И като не са първите и последните да им ръкопляскам ли, кво???
Това някакво оправдание ли е?
Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
blue avalanche написа:И като не са първите и последните да им ръкопляскам ли, кво???
Това някакво оправдание ли е?
Забавно е как реагираш при положение позициите ни горе-долу съвпадат за Хубчев,.

Не да ми разправяш 7 победи, 2 хикса и една загуба.
Еми статистиката е такава, човек.
-
И на децата в детската градина е ясно, че селекцията при нас в последните 10-на години рядко е зависела от желанията на треньора.
С бекове е преговаряно, но поради една или друга причина досега не е привлечен такъв.
Предполагам зимата ще се коригира това.
А дали една селекция е "успешна", се преценява след краят на сезона, в зависимост от поставените цели и дали са изпълнени.
Предишната селекция я храчехме до последно, после като тръгнахме да ги разкарваме, взехме да рИвем.
Това идва да покаже, че е рано на този етап да определяме кой става и кой - не.
С бекове е преговаряно, но поради една или друга причина досега не е привлечен такъв.
Предполагам зимата ще се коригира това.
А дали една селекция е "успешна", се преценява след краят на сезона, в зависимост от поставените цели и дали са изпълнени.
Предишната селекция я храчехме до последно, после като тръгнахме да ги разкарваме, взехме да рИвем.
Това идва да покаже, че е рано на този етап да определяме кой става и кой - не.

Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 сеп 2019 13:24, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Няма значение дали "новите са по-добри" или не. Особено, когато става дума за толкова народ. Просто това са несериозни неща. Всичко друго, което се казва са извинения, въртушки и приказки, колкото да не заспим.
metodito написа:sinfen14 написа:Дотук Хубчев се представя много добре. Най- вече в това, което гради. Формата на играчите също постоянно се повишава, което говори красноречиво.
А на мен не ми харесва как второто често дърпаме ръчната. Дано да е грешка на растежа. От наблюденията ми, Хубчев е харесван от хората. Аз пък сигурно трябва да съм два пъти доволен, защото, когато казвах "треньор-българин", тука се повтаряше въпроса: "Кой бе? Кой да е той?". Може да е Хубчев, кой знае. Аз си казах мнението и не съм го променял. Засега фактите са красноречиви - седем победи, два хикса и едва една загуба в първенството. Как ще е в плейофите обаче? Много зависи и от онея в офисите.
Съвсем нормално е отбор на 3 месеца да не може да контролира събитията през всичките 90 минути. Аз затова съм страшно доволен от точковия ни актив до момента. Очаквах да имаме по- малко точки на този етап. Според мен идеята на Хубчев е, примерно след една година да взимаме мачове като този с Ботев Враца или Витоша с абсолютния минимум от усилия. Щом за 3 месеца успя да изгради отбор, който има всеки мач период от около едно полувреме в който тотално владее събитията на терена, значи сме на прав път.
ПС- По някой път по- силното ни полувреме е второто.

- LoveAndPeace
- Контакти:
metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
[offtopic]Било изненадващ трансфер. Айде, моля ви се![/offtopic]Просто не е ПК, първият или Хубчев, които идват и казват: Ние сме пътя и истината, от нас почва година Първа за "Левски". ВЕрвайте ни! Всичко старо е лошо - ВЪН, всичко ново - по дефолт по-добро ("Ще намерим по-добри"). Това е което знам със сигурност - не са първите, няма да са последните.
П.С. Вярвам, че ако му се даде шанс, Здравко ще остави следа в "Левски".
Ти чете ли му интервюто на Мариани ?!? Иска да е национал , не може да повярва каква оферта са му предложили , какви са условията в клуба и се радва , че играе в Шампионска лига ........ я дай сега , дръпни една реч каква мотивация щеше да има ако му бяха отказали трансфера , защото ТОЙ ГО Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕРА!!!
Хохо, отбор на три месеца сме били, ти да видиш. Абе нали като разкарахме 15 или колкото бяха там човека, та нали нямало проблем, понеже сме си били запазили титулярите, а сме разкарали само резервите? Па ся сме отбор на три месеца. 

- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
[offtopic]Било изненадващ трансфер. Айде, моля ви се![/offtopic]Просто не е ПК, първият или Хубчев, които идват и казват: Ние сме пътя и истината, от нас почва година Първа за "Левски". ВЕрвайте ни! Всичко старо е лошо - ВЪН, всичко ново - по дефолт по-добро ("Ще намерим по-добри"). Това е което знам със сигурност - не са първите, няма да са последните.
Ти чете ли му интервюто на Мариани ?!? Иска да е национал , не може да повярва каква оферта са му предложили , какви са условията в клуба и се радва , че играе в Шампионска лига ........ я дай сега , дръпни една реч каква мотивация щеше да има ако му бяха отказали трансфера , защото ТОЙ ГО Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕРА!!!
Да, да, човек, остави.
- blue avalanche
- Контакти:
LoveAndPeace написа:metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
В коя Шампионска лига играе Мариани, че чак ми стана интересно? Да не е в индийската??
И, доколкото си спомням интервюто, се оплакваше, че НЕ Е в национала.
Мариани има по-голям шанс да стане български национал, отколкото швейцарски.

За парите съм съгласен...
- LoveAndPeace
- Контакти:
blue avalanche написа:LoveAndPeace написа:metodito написа:Аз коментирам самите играчи, но не знам "кой" ги е докарал. Имам само едно гризящо подозрение. "Левски" си има плеймейкър - Давиде. Взема се Мазурек. Двама плаеймейкъри. Единият не е ли излишен? Давиде е продаден. Нищо не казвам. Опитвам се да свързвам точките.
В коя Шампионска лига играе Мариани, че чак ми стана интересно? Да не е в индийската??
И, доколкото си спомням интервюто, се оплакваше, че НЕ Е в национала.
Мариани има по-голям шанс да стане български национал, отколкото швейцарски.![]()
За парите съм съгласен...
Говорим за желанието и мнението на играча , не претегляме стойността на някакви турнири. И ПК и Хубчев потвърдиха , че той е искал да си ходи. Много добре знаеш , че с такива интервюта се оказва един вид натиск на треньори.......точно така между другото Хубчев взе Костов в националния.