TristaNNN написа:Прощявай, че се намесвам в раздумката ви, ама кого наричате "ментето с тирето"?
Чавдар тире Етрополе тире Литекс тире Ловеч тире "ЦСКА тире София" тире ГМО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Прощявай, че се намесвам в раздумката ви, ама кого наричате "ментето с тирето"?
TristaNNN написа:sandi74 написа:.За разгромите от Левски,Лудогорец,Ботев Пд и Локо Пд едва ли е необхдима да говорим.За това че винаги е нагъзен срещу ментето с тирето и срещу тях излиза с наколенки,налакътници и обилно намазан с вазелин и смазка и след половият акт с тях изпитва положителни емоции нещо да кажеш?....
Прощявай, че се намесвам в раздумката ви, ама кого наричате "ментето с тирето"?
sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път![]()
Нека бъде гавра.Нека.Ще
![]()
goshopileto написа:sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път![]()
Нека бъде гавра.Нека.Ще
![]()
Не те четох след мача с "Левски" в София. Ще ми припомниш ли какво си писал?
sandi74 написа:goshopileto написа:sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път![]()
Нека бъде гавра.Нека.Ще
![]()
Че този слаб и нищо неможещ Левски който с лекота размазахме на порутеното Геренче в никакъв случай не бива да е критерий дори за посредствен отбор като Берое.ФАКТ.
goshopileto написа:sandi74 написа:goshopileto написа:sandi74 написа:Айде,не остана,малко повече от седмица до момента в който и Бистришките тигри ще ни порят като риби и тъпчат като агнета за пореден път![]()
Нека бъде гавра.Нека.Ще
![]()
Че този слаб и нищо неможещ Левски който с лекота размазахме на порутеното Геренче в никакъв случай не бива да е критерий дори за посредствен отбор като Берое.ФАКТ.
Странно, като гледам класирането не виждам да сте пред тях, но сигурно е заради Сашко пътя, ъхъ!
ПП-К`во прави брат ти, който беше с ник Санди74, на кирилица?
G_I_G написа:Аз ще съм на стадиона, Санди, идвай.
Толкова хора ще ти се зарадват да те видят...
Поне ще е шоу.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост